Şimdi Ara

Elo boost hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kmesne

quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

böyle düşünmeyin beyler Sonuçta silverdayım ve silverda ciddi anlamda oyunu bozanlarda var hani silver da da iyi oyuncular var fakat kötülerin onları engellemesi haksızlık değilmi

Ben silverdayken bende böyle düşünüyordum yani troller yüzünden falan çıkamıyorum diye ama elo hell diye bir şey yoktur. Herkes kendi seviyesinde ki ligdedir. Mesela şu an gold 1 im ama plata çıkamıyorum demekki seviyem gold 1 kendimi geliştirip plat seviyesinde bir oyuncu olursam plata çıkacağım. Ayrıca silverdaysan elo boostla diamond falan olup oynadığında kazanabileceğini düşünme küfür yersin.

Bence aşırı yanlış düşünüyorsun bu bir takım oyunu oyunu tek başına taşıyamazsın ve eğer takımın kötü sen iyisen yine taşıyamazsın Takımın kötüyse tek başına hiç bir maçı kazanamazsın

Önemli olan takımca iyi olmak takım kötüyse benim suçum ne ?

En başta bir lige atanırken ve oyuna başladığından beri hep kazanıp kaybetme oranına göre kişilerle eşleştirilirsin. Sadece solo girip diamond'a çıkanlar nasıl çıkıyor? ROBERTxLEE tam 4 tane challanger hesaba sahip sadece arada bir supportla duo giriyor onun dışında solo oynuyor peki nasıl oluyor bu? Tek şanssız biz miyiz?

• şimdi sen bir silver olarak eloboost yaptırıp elmas liginde benim gibi scripter oyuncuları yenebileceginimi düşünüyorsun onu geçtim scripte falan gerek bile yok. ayaklarımla oynasam belki yine ezerim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

şimdi sen bir silver olarak eloboost yaptırıp elmas liginde benim gibi scripter oyuncuları yenebileceginimi düşünüyorsun onu geçtim scripte falan gerek bile yok. ayaklarımla oynasam belki yine ezerim seni

Güzel hort hocam.
  • quote:

şimdi sen bir silver olarak eloboost yaptırıp elmas liginde benim gibi scripter oyuncuları yenebileceginimi düşünüyorsun onu geçtim scripte falan gerek bile yok. ayaklarımla oynasam belki yine ezerim seni

bu forumda çok amele gördüm hiçbiri senin kadar kötü değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 26 Ekim 2015; 13:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

quote:

2002 de olanlar var. demekki sende çaylakmışsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

quote:

2002 de olanlar var. demekki sende çaylakmışsın

bloklusun alıntılama
    alıntı yapınca postunu gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 26 Ekim 2015; 13:34:46 >

• www.eloboostyap.com eloboost konusunda çok iyi bir site o siteye girersen hem öğrenirsin eloboostun ne olduğunu hem de yaparsın gayet iyi bir site
  • eloboostyap E kullanıcısına yanıt
    :DDD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eloboostyap E kullanıcısına yanıt
    Cevap biraz geç olmuş sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TostluSucuk T kullanıcısına yanıt
    Reklam demek istedin sanırım

arkadaşlar gaydırıguppakcemilem.com da 1₺ ye inanılmaz kostümler var %120 gerçek ben aldım sorun çıkmadı siz de alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Kafam karıştı. Elo boost program mı yoksa birsinin hesabına girip elosunu yükseltmek mi?

Elo Boost bir programdır , Tesbit edilmesi kolaydır , Başkasının hesabına girip senin adına Ranked game atması İllegal bir olaydır ama bilinmesi olası değildir.

İlaveten Aynı anda Serverın boş olduğu saatte aynı Que'ye düşene kadar deneyip 4 Premade oyuna girenler var Karşı takıma düşen direk younu satıyor zaten buda bir nevi Eloboost sayılır en nihayetinde Orjinal

olan Elo boost Programla Gerçekleşiyor.

Alıntıları Göster
    Olm wtnin 7 yıl önceki yorumunu yapmışsın resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eloboostyap

www.eloboostyap.com eloboost konusunda çok iyi bir site o siteye girersen hem öğrenirsin eloboostun ne olduğunu hem de yaparsın gayet iyi bir site
    Boş yapabiliyor muyuz orada peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.