Arkadaşlar ing. konusmadıkları kesın kım dır nedır tam cozemedım ama polonyalı olduklarını dusunuyorum kacakların :) abi bu kadar mı salak olunur ya bu kadrmı oyundan bısı anlayamazlar son gunlerde solo oynadıgımda takımıma gelıyorlar ve dırek oyun gıdıyor daha ıyı oynayanını gormedım......
Bende west e açmıştım yanlışlıkla,sonra east e geçtim omg
Not : Hayatımın Hatası
quote:
Orijinalden alıntı: The AppianeS
quote:
Orijinalden alıntı: cm_orhan
quote:
Orijinalden alıntı: The AppianeS
Alıntıları Göster
Dün akşam bombaydı 7 lose streak nedir arka arkaya tam 1 maçta hata benimdi ama arkadaş olmaz ya
quote:
Orijinalden alıntı: Maul*
Dün akşam bombaydı 7 lose streak nedir arka arkaya tam 1 maçta hata benimdi ama arkadaş olmaz ya
Alıntıları Göster
polonyo'lılar değildir de polonya'lılardır onlar iyi oynarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperchondriac
polonyo'lılar değildir de polonya'lılardır onlar iyi oynarlar.
Alıntıları Göster
Oyuna girip kurwaa kurwaa demeleriyle bilinirler.
kurwa jebana
O değilde polonya'lı değil polonyalı olacak. -lı eki "nerelisin?" sorusuna cevap olarak kullanıldığında özel isimlerden kesme işareti ile ayrılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
Oyuna girip kurwaa kurwaa demeleriyle bilinirler.
o ne la kurba gibi
quote:
Orijinalden alıntı: RuneForce
kurwa jebana
O değilde polonya'lı değil polonyalı olacak. -lı eki "nerelisin?" sorusuna cevap olarak kullanıldığında özel isimlerden kesme işareti ile ayrılmaz.
dün karşı takımda bir çocuk türk çıktı isyan etti.Abi yeter bitirin 3 polonyalı bir rus var takımda diye.Hem de westte.Kısacası olur böyle şeyler kafana takma sil oyunu geçer.
quote:
Orijinalden alıntı: BadRetro
dün karşı takımda bir çocuk türk çıktı isyan etti.Abi yeter bitirin 3 polonyalı bir rus var takımda diye.Hem de westte.Kısacası olur böyle şeyler kafana takma sil oyunu geçer.
Alıntıları Göster
valla polonyalılar ve fransızlar çok kötü oynuyo ya russlar yine idare eder bide chatte çok ana dilleri konuşulunca yaz report u gitsin =)
quote:
Orijinalden alıntı: ironWisp
valla polonyalılar ve fransızlar çok kötü oynuyo ya russlar yine idare eder bide chatte çok ana dilleri konuşulunca yaz report u gitsin =)
Alıntıları Göster
Ben o polonyalı ve rusların ......................... ! Oyundan soğuttu bu gerzek herifler . Hitler gözüme sempatik görünmeye başladı o derece etkili bir ırk !