Şimdi Ara

West'in Kalitesi Düşmeye Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

smurfum açtım 7 lvlim,hayatımda bukadar kaliteli oyun oynamadım.oyunda olan 9 kisiden en az 7 si benim gibi smurf oluyor.tek eksik lvl düsük oldugu icin rune masteries tabikide spellerin olmaması,o lvlde jungle bile giriliyor:D2 3 kere support oynuyana denk geldim.genel manalda 1 12 lvl arası %90 nooba rastlamadım.zevkli geçiyor oyunlar.
    düsük lvli böyleyse yüksek lvller nasıldır demeden geçemiyorum kendimden:)

Hocam çok abartmaya da gerek yok. Dediğin doğru fakat şahsen mal mal işler yapan adamlara da denk geldim smurf'umda. Şuan East'teki hesabımda birkaç champ almak için oynuyorum, sonra West'le oynamaya başlayacağım fakat kısa maceramda hiç kill vermediğim adamı kastırdığımı söyleyenler, Panth ulti'si için SS vermemi bekleyenler, blue'yu istediğimde küfür eden jungler'lar gördüm.

Söylendiğinin aksine West de cennet değil, orada da mallar var. Tabii TR'den iyidir, ona şüphe yok ama Fransız premade'lere denk gelmemişsin daha

15 level smurf var benim de westte.Jungler-Support seçen adamlar var.Ama dediğin gibi bana da 2 tane fransız premade geldi, biri ziggs biri lux aldı top dediler :( sonra feedlediler bize sövdüler.Bu da böyle bir anımdır.

• Rankedda pek bir sorun yaşamıyorum fakat normal oyun girdiğimde gerçekten server'ın kalitesinin düştüğünü anlıyorum. Gereksiz adamlarla dolmuş, adamlar APC karakterlerle top diyor ve feedliyor.
  • quote:

quote:

smurfum açtım 7 lvlim,hayatımda bukadar kaliteli oyun oynamadım.oyunda olan 9 kisiden en az 7 si benim gibi smurf oluyor.tek eksik lvl düsük oldugu icin rune masteries tabikide spellerin olmaması,o lvlde jungle bile giriliyor:D2 3 kere support oynuyana denk geldim.genel manalda 1 12 lvl arası %90 nooba rastlamadım.zevkli geçiyor oyunlar.

Hocam çok abartmaya da gerek yok. Dediğin doğru fakat şahsen mal mal işler yapan adamlara da denk geldim smurf'umda. Şuan East'teki hesabımda birkaç champ almak için oynuyorum, sonra West'le oynamaya başlayacağım fakat kısa maceramda hiç kill vermediğim adamı kastırdığımı söyleyenler, Panth ulti'si için SS vermemi bekleyenler, blue'yu istediğimde küfür eden jungler'lar gördüm.

Söylendiğinin aksine West de cennet değil, orada da mallar var. Tabii TR'den iyidir, ona şüphe yok ama Fransız premade'lere denk gelmemişsin daha

Kesinlikle Fransizlar cok beter. Hele 2 3 arkadas birlikte girdigine denk gelirsen gg wp kazanma oranin yok. Dunku oynadigim oyunda adc Topta kasiyodu farm kolay yapiliyo diye mi nasil fantazi bilmiyorum tabi o yukarda olunca xin ve morde adc karsisinda kasamadi sonuc Defeat.

• Westin kalite gerçekten düştü onunla berabar türk oyuncu sayısı inanılmaz derecede arttı.Geçen oyunda benle birlikte 3 türk aynı takımdaydık rakiptede 2 tane vardı ve bunlar partiyle girmemmişti.Bunlardan ziyade son oynumda 4 türk vardı vardı bizim takımda ve teki başta bir kaç kelime ettikten sonra türk değilim felan emeye başladı yani westte türkler türk oldupunu saklıyor hemde bunu yapan çok kişi var.Bu zihniyeti hiç anlamıyorum.Draftta fisrt pick kassa olan varmı dediğinde yok diyen adam oyuna girdiğimizde türkmğsğn diyince no kürdi demişti bir oyunda.Bu arada cidden westde aşırı türk oyuncu var hemde çok fazla.Şuan e nkaliteli avrupa servırı east.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

şu normal oyunu ciddiye alanlar var falan diyenleri öldüresim geliyor. O zaman oynama normal oyun da biz de rahat edelim adam gibi oynayalım. Bir oyun oynuyorsun milletin zevkinin içine sıçmadan oyna.

haklısın sonuna kadar.
  • ben Westteyim ve türkiyede oynadım arkadaşın hesabıyla 30 level di ben bu kadar rezil bi millet gömedim kardeşim ranked girdim yok yine aynı 5 oyun attıysan 2 sinde jungle oluyor neresi daha iyiy aralarında ayrım yapıcaksınız utanmasanız ben Westteyim birkez bile pişman olmadım...
  • Asıl sorun şu genellik edilen laf:This is Normal Game np :) diyolar co-op oynarmış gibi oynuyolar katılıyorum onlara ama benim 870 kadar winim var ve almak istediğim şampiyonlar var troll yarısı bunlar
  • west öldü
  • Elon yüksek olunca sıkıntı olmuyor da düşünce karşına gelenler de seninle aynı düzeyde oyuncular . Rahat ol yani .
  • quote:

quote:

Hahahah hocam fransız premade'ler düşman başına akıllarını kuşa versen kuş uçmaz.

• Alın işte Okadar övdünüz övdünüz bizim bebeler oraya gelmişler

Edit:Bende diyorum neden bu Tr server ını övüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leftist Pony -- 2 Mart 2013; 13:45:06 >
  • westte kafayı yiyorum
  • West bittiğine göre sıra NA serverinde.
  • ben troll falan görmüyorum artık eskisinden daha iyi west
  • Bana hala seviyeli oyuncular geliyor, oyunlar zevkli, her şey normal :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbsenD

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

West bittiğine göre sıra NA serverinde.

Oraya gelemezler qnq, benim dışımda herkesde lag oluyor orda :D

200 ping oynanabilir bence. Amerika - Kanada'da yaşıyorsan başka.
  • o kadar pingle oynayacak olsam gider pbe'de oynarım. hem her şey free hemde trolle rastlaman küçük ihtimal.
  • Genelde premade girenlerden kaynaklı bir sorun oyuncu fazlalığı olunca sık sık rastlıyorsun bu tip insanlara 2 gün önce ranked maçımda duo bot lane istediler teemo pickledi sup olarak "they are not ready for this gg wp" yazdı adamlar karşı mid twisted fate karşı sup ise leona pickledi gerisini sen düşün.Rankedde böyle tipler çıkınca bir el normal atıyım dedim kha twisted fate duo mid lane yapan 2 portekizli geldi karşılarındaki master yi'yi feedlediler.Aslında oyundan bir tek onlar zevk alıyor harbi biz mal gibi kazanırsak eğleniriz mantığında oyuna giriyoruz.
  • la weste gecicem bu tarz konular gormek istemiyorum.Aklimi karistirmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

la weste gecicem bu tarz konular gormek istemiyorum.Aklimi karistirmayin.

Bende şimdi TR'ye geçmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.