Şimdi Ara

West'in Kalitesi Düşmeye Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Westte oynayan arkadaşlar bilir kalite iyice düşmeye başladı, yaş ortalaması mı düştü nedendir bilinmez ama tr dekiler üzülmesin yavaş yavaş westte elden gidiyor gibi

• ben onu 1 hafta önce farkettim vs tr deyim su an :D
  • Sansımızı o zaman arkadaslarla weste geri dönmeyi düşünüyorduk Trden kaçış olarak :(
  • smurfum açtım 7 lvlim,hayatımda bukadar kaliteli oyun oynamadım.oyunda olan 9 kisiden en az 7 si benim gibi smurf oluyor.tek eksik lvl düsük oldugu icin rune masteries tabikide spellerin olmaması,o lvlde jungle bile giriliyor:D2 3 kere support oynuyana denk geldim.genel manalda 1 12 lvl arası %90 nooba rastlamadım.zevkli geçiyor oyunlar.
    düsük lvli böyleyse yüksek lvller nasıldır demeden geçemiyorum kendimden:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Sansımızı o zaman arkadaslarla weste geri dönmeyi düşünüyorduk Trden kaçış olarak :(
    Elo gittikçe düşüyor geçmiş olsun ve geceleri giriyorsun oyuna
  • Bu oyuncu kitlesi artan her oyunda böyledir bunun önünede geçilemez. Yapabilecek birşey yok çok konuşuyorlarsa ignore yap aç müziğini oyununa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

gece girdiğimi nerden biliyorsun, beni mi izliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704F

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben weste geçtim ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704F

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    westin kalitesi s3 ile bozuldu. ping problemi olmasa oynanacak tek yer var oda pbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

westin kalitesi s3 ile bozuldu. ping problemi olmasa oynanacak tek yer var oda pbe.

ping sorunu gerçekten çok sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

smurfum açtım 7 lvlim,hayatımda bukadar kaliteli oyun oynamadım.oyunda olan 9 kisiden en az 7 si benim gibi smurf oluyor.tek eksik lvl düsük oldugu icin rune masteries tabikide spellerin olmaması,o lvlde jungle bile giriliyor:D2 3 kere support oynuyana denk geldim.genel manalda 1 12 lvl arası %90 nooba rastlamadım.zevkli geçiyor oyunlar.
    düsük lvli böyleyse yüksek lvller nasıldır demeden geçemiyorum kendimden:)

Hocam çok abartmaya da gerek yok. Dediğin doğru fakat şahsen mal mal işler yapan adamlara da denk geldim smurf'umda. Şuan East'teki hesabımda birkaç champ almak için oynuyorum, sonra West'le oynamaya başlayacağım fakat kısa maceramda hiç kill vermediğim adamı kastırdığımı söyleyenler, Panth ulti'si için SS vermemi bekleyenler, blue'yu istediğimde küfür eden jungler'lar gördüm.

Söylendiğinin aksine West de cennet değil, orada da mallar var. Tabii TR'den iyidir, ona şüphe yok ama Fransız premade'lere denk gelmemişsin daha

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaras

quote:

Orijinalden alıntı: major24

ping sorunu gerçekten çok sıkıntı

Alıntıları Göster
    Ya Normal oyunu ciddiye alanlar var diyorsunuzda ben alıyorum arkadaş, şahsen bizim takım elinden geldiği kadar oynamayıp ta yenilirse ben cidden sinirleniyorum. Bir oyun oynuyoruz adam gibi oynayın. Ranked'ta da o trolleyenlerle girseydiniz ilk 10 maçı benim gibi bronz 1'de olurdunuz. Ben risk almak istemediğim için normal oyun oynuyorum. Benim eğlencem bu illa birinin eğlencesini baltalamak zorunda mısınız? Anivia beleş oldu zaten 5 kişi olmadan girilmiyor artık muhabbet şu oluyor yoksa
    Ben kaçarken kaçacağım yola duvar koyan bir Anivia benim ölmemi izleyip öldükten sonra;
    -Geber ...
    (Anivia bizim takımdan)
    Ben böyle oyunlar oynamak zorunda değilim. Her oyunu taşıyıp stres küpüde olmak istemiyorum. Herkes adam gibi oynasın mutlu mutlu oynayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaras

quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

gece girdiğimi nerden biliyorsun, beni mi izliyorsun ?

Gece kalite düşüyor yaşı küçük çocuklar giriyor bende o yüzden elohellden çıkamadım gündüz girmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdinkcioglu

Bu mesaj silindi.
    şu normal oyunu ciddiye alanlar var falan diyenleri öldüresim geliyor. O zaman oynama normal oyun da biz de rahat edelim adam gibi oynayalım. Bir oyun oynuyorsun milletin zevkinin içine sıçmadan oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdinkcioglu

Bu mesaj silindi.
    son oynadığım 3 oyunda 3 afk vardı 3de bizim takımdaydı. 1 tanesini kaybettik
    2 ve 3 oyunlarda ad cary oynayım farm yaparak tf lere girerek birşeyler yaparım dedim.
    ilk oyunu 4 v 5 son anda 1 ace yaparak oyunu kazandık.
    2. oyunda ilk defa yanıma voli sup geldi nasıl oldu bilmiyorum karşıda bltz ile şu yeni gelen hero vardı ve ezdik. 4 v 5 olmamıza rağmen onlarında jungle failledi 35 dk da bizim afk oyuna geldi bu sefer kasacam diye başladı faillemeye farm bırakıyorum kasılsın diye adamlar geliyor tek atıyorlar adamların 1 anlık dalgınlıklarından baronu aldık arkasında ace geldi ve oyun bitti.
    son zamanlarda afk feeder çok fazlalaştı olaf oynayıp 0 14 0 oynayan var nasıl bir zevktir anlamış değilim bir insan yenilmekten zevk alırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 2 Mart 2013; 4:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu dedikleriniz banamı hiç uğramıyor anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyris

bu dedikleriniz banamı hiç uğramıyor anlamıyorum

Alıntıları Göster
    Westin seviyesi düşerken Trnin oyuncu kitlesi artıp kalite yükseliyor. Son günlerde almadığım zevki aldım oyunlarda.
  • Aksine westte gittikçe seviye yükseliyor.Daha geçen takımca bir ranked maça girdik,karşı takım 3 smite almış baron-dragon alamadık.
  • Westte yaklasik 30 ranked attim bronz5 ten bronz4 e ciktimama ragmen oyundan cok zevk aliyorum :DAma normal oyunlarda troll cok fazla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

şu normal oyunu ciddiye alanlar var falan diyenleri öldüresim geliyor. O zaman oynama normal oyun da biz de rahat edelim adam gibi oynayalım. Bir oyun oynuyorsun milletin zevkinin içine sıçmadan oyna.

Profil resmin içindeki caniliği belli ediyor. Hele bir yandan gelen Lux çığlıklar bu Siv Hd bir harika dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.