Şimdi Ara

West Oyuna giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar west server na girebilen varmı? bende unavailble suan...

• Bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: performer81

arkadaşlar west server na girebilen varmı? bende unavailble suan...

ben oyundayımdada ranked yok..
  • yani iple cuma ve cumartesi gecesini bekliyom onda da oyuna giremiyoruz ya....
  • Bakım vardır belki
  • ranked da 50 dakika falan oyun aradı baktım bulmuyo iptale tıkladım. İn champion seleck li bi hata verdi
  • aç client i unavailable yazınca şunu yaz thereısnourflevel açılcak. i değil ı yazıyosun yanlış yazmadım.
  • Unavaible yazan ekrana thereisnourflevel yaz gir oyuna ama oyun bulmasi bayag zaman alir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkurler oldu arkadaşı bekliyom umarım kolay oyun buluruz :)
  • Forumdan bi' arkadaşla girdik. 1 El ranked attık. Sonra 1 el daha atacaktık, queue'de 12 dakika filan bekledik sanırsam sohbet filan ettik. Accept Decline ekranı geldi. İkimiz de Yes'e bastık ama queue'den düştük. İyi güzel sonra görüşürüz dedim çıktım. Champ seçme ekranına bile gelemedik yani. Şimdi thereısnourflevel yazıp girince Reconnect ekranı çıkıyor. Hatta server kapandığından beri çıkıyor. Bugda kaldım sanırım...
  • kapalı suan
  • doğal kapalı şuan çünkü
  • şuanda oyundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Forumdan bi' arkadaşla girdik. 1 El ranked attık. Sonra 1 el daha atacaktık, queue'de 12 dakika filan bekledik sanırsam sohbet filan ettik. Accept Decline ekranı geldi. İkimiz de Yes'e bastık ama queue'den düştük. İyi güzel sonra görüşürüz dedim çıktım. Champ seçme ekranına bile gelemedik yani. Şimdi thereısnourflevel yazıp girince Reconnect ekranı çıkıyor. Hatta server kapandığından beri çıkıyor. Bugda kaldım sanırım...

bende yazıyorumda bi cacık olmuyor yanlış mı yapıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Forumdan bi' arkadaşla girdik. 1 El ranked attık. Sonra 1 el daha atacaktık, queue'de 12 dakika filan bekledik sanırsam sohbet filan ettik. Accept Decline ekranı geldi. İkimiz de Yes'e bastık ama queue'den düştük. İyi güzel sonra görüşürüz dedim çıktım. Champ seçme ekranına bile gelemedik yani. Şimdi thereısnourflevel yazıp girince Reconnect ekranı çıkıyor. Hatta server kapandığından beri çıkıyor. Bugda kaldım sanırım...

bende yazıyorumda bi cacık olmuyor yanlış mı yapıyorum :D

launcher i açıp tam olarak şunu yazıcaksın "thereısnourflevel" ı ile "i" ile değil

• quote:

aynı şey oldu.
  • Geldi şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun geldi
  • Over 20000...
  • ben yaptım baya bir oyunda atım suanda oynuyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.