Şimdi Ara

West ranked takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşı 18 den büyük ve istanbulda yaşayan oyuncular arıyoruz
    "heryerde oynarım" değilde "solo top olarak katılmak istiyorum" şeklinde mesajlar gelirse sevinirim.
    Henüz rollerimiz tam olarak belli değil fakat
    support rolüne 1 kişi kesin almak istiyoruz.
    Support dışında ise biri yedek iki kişi arıyoruz.
    Bu iki kişi Solo top veya Jungler olucak.

Yaza kadar pek aktif olamıycaz, haftaiçinde antreman yapmayı ve birbirimizi tanımaya yönelik oyunlar oynamayı planlıyoruz, yazın ise oturmuş bi takım kurup elo kasmaya başlayacağız.

Not : Katılıcak kişinin elosu belirleyici bi etken olmayacak, oyun içi performansı daha önemli, fakat belirtmek isterim şu an takımdaki herkes +1400
    Elo farkı fazla olmazsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtificalHarmony -- 27 Ocak 2013; 23:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• weste gecmek istiyorum da trde avantajlar cidden cok her ne kadar ortam kotu olsa da Weste kiyasla turnuvalar vs. gecmemi engelliyor.Aradiginiz oyunculari bulursunuz umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

weste gecmek istiyorum da trde avantajlar cidden cok her ne kadar ortam kotu olsa da Weste kiyasla turnuvalar vs. gecmemi engelliyor.Aradiginiz oyunculari bulursunuz umarim.

Kaç turnuvaya katıldın?
  • quote:

weste gecmek istiyorum da trde avantajlar cidden cok her ne kadar ortam kotu olsa da Weste kiyasla turnuvalar vs. gecmemi engelliyor.Aradiginiz oyunculari bulursunuz umarim.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Kaç turnuvaya katıldın?

1 Takim hedefi olarak soyledim.Hedefleri olan takim kurmayi dusunenler icin trdaha uygun maalesef.Bende bir umut duruyorum fazla online olmadigimdan da gecmiyorum henuz.

• quote:

quote:

Kaç turnuvaya katıldın?

Adamın hayallerine karışmasana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 27 Ocak 2013; 23:33:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Kaç turnuvaya katıldın?

1 Takim hedefi olarak soyledim.Hedefleri olan takim kurmayi dusunenler icin trdaha uygun maalesef.Bende bir umut duruyorum fazla online olmadigimdan da gecmiyorum henuz.

İlk hedefimiz tr'ye geçip turnuvalara katılmaktı, fakat tr de bir süre oynadıktan sonra vazgeçtik, malesef sadece ranked takımı kuracağız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben katılabilirim ancak izmirden yarışmaya katılıyorum

edit:rol:jungler

rune: yapım aşamasında (2 sayfa klasik ad ap rune mevcut)

jungler şampiyonları olarak nerdeyse hepsi tam eloyu pmden söylerim ifşa olmuyalım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Boy -- 27 Ocak 2013; 23:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

ben katılabilirim ancak izmirden yarışmaya katılıyorum

Daha detaylı bilgi verirsen değerlendirebiliriz tabi
    Yaşın, tercih ettiğin rol, champion ve rune durumun, elon, vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtificalHarmony -- 27 Ocak 2013; 23:36:54 >
  • EuW

Solo - Mid - Jung yedek ihtiyacınız olduğunda çağırın. elo filan geçiniz solo-duo elo kasılmaz. 1 troll gelir al sana -20p.

hero-rune gibi sıkıntılarım yok.

iyi forumlar.
  • merhaba yaş 21 istanbulda oturuyorum solotop oynarım

elo: 1556 şampiyon ve rune eksiği yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.