Şimdi Ara

West'te yeni başlıyorum tavsiye ve önerilere açığım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Gel kaçalım sevdugum dagların arkasından...

Yandımda öleceğum bu yürek yarasindan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu dağıtmayalım lütfen

up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: crixussss

önemli bir şey daha sormak istiyorum. smurf açan kişiler genellikle pro mu oluyor? ve euwestte smurf hesap çok mu? çoksa aslında iyi birşey. sonuçta prolar oynuyor ve runesiz bir şekilde onlar sayesinde çok şey öğrenebilir insan. onların liderliğinde oynamak eğlenceli olur. hep aynı takıma düşme ihtimalide olmaz tabikide. rakipde olur bu smurf kasan prolar ve zorlarlar. oyun daha zevkli bi hâl alır. benim düşüncem bu haksızmıyım sizce?

pro olmuyor ama o seviyede çoğu kişiden biraz daha tecrübe sahibi oluyor. bu yüzden de üstünlük kurarak takımı taşıyor.
  • bu smurf hesap kasan adamlar diamond,challenger daki insanlar değil mi eğlence için kasmıyorlar mı bu hesapları? yoksa ben smurfun manasını tam olarak anlamamışmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixussss -- 28 Mayıs 2013; 22:58:40 >
  • up up up

• Geçersen ekle; khanjui.

• up up up

• quote:

önemli bir şey daha sormak istiyorum. smurf açan kişiler genellikle pro mu oluyor? ve euwestte smurf hesap çok mu? çoksa aslında iyi birşey. sonuçta prolar oynuyor ve runesiz bir şekilde onlar sayesinde çok şey öğrenebilir insan. onların liderliğinde oynamak eğlenceli olur. hep aynı takıma düşme ihtimalide olmaz tabikide. rakipde olur bu smurf kasan prolar ve zorlarlar. oyun daha zevkli bi hâl alır. benim düşüncem bu haksızmıyım sizce?

Başlarda bolca smurf var cidden ama bu insanın canını sıkıyor. Adam geliyor bizim first time'cı ları kese kese feedleniyor. Sonra gider o oyun zaten. Yani çoğu zaman oyunu bilen biri geliyor takımlara, o yüzden ilk 5 oyun dikkatli oyna. Bazı egoistlerde bilerek -10,-15 yapıyorlar w/l lerini, ondan sonra bütün oyunları taşıdıkları için zevk alıyorlar. Bunlarında arasına düşebilirsin dikkat et.

• ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTrust -- 29 Mayıs 2013; 0:58:05 >
  • çok doğru yapmışsın tr de oyun altyapın oluşmuştur. weste tam zamanında geçmişsin. tr düzelirse 20 level hesabınla devam edersin. ben de 26 levelde trdeki hesabı bıraktım weste geri döndüm. 3. smurfu kasmaya başladım westte. 16 levelde deli gibi oyunlar atılabiliyor ama win lose oranını düşürme sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53kenan53

çok doğru yapmışsın tr de oyun altyapın oluşmuştur. weste tam zamanında geçmişsin. tr düzelirse 20 level hesabınla devam edersin. ben de 26 levelde trdeki hesabı bıraktım weste geri döndüm. 3. smurfu kasmaya başladım westte. 16 levelde deli gibi oyunlar atılabiliyor ama win lose oranını düşürme sakın.

Tavsiye için teşekkürler hocam iyi forumlar

• up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

yazın pc alıp evde devam edicem. cafede arkadaşla oynuyorduk. west daha seviyelidir diye orda devam etmek istiyorum.

türkçe yazışırken q harfini kullanan biri değilsen geç weste. kullanıyorsan geçme insanları da kanser etme

LoL.
  • up up up

• 20 lvlsan yeni hesap alıp geç. Ben 10 liralik rp almıştım diye kıyamayıp yeni acc açmamıştım. Dün itibariyle 30 lira verip weste geçtim
  • ben daha hiç bir harcama yapmadım hocam hesaba yeni hesap açmak bişey farkettirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixussss -- 29 Mayıs 2013; 12:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

kafede oynuyorsan tr de kal

Bende cafede oynuyorum ama bi sorunum yok ne var ki cafelerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Geç.

Açık ve net.
  • ben olsam westte geçmem east geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

Gec lutfen gec. Sen cok prosun ya durma buralarda harcanirsin.
    Off 20 level olmus. Nasil kastin o kadar qnqs. Baron onu koxp mu kuruyosun yoksa.
    W/l op dir. Farmi op dir bunun. Gerci leveli op 20 level. Neyse fazla soze gerek yok. West te yeni hesap ac. Sizden kurtuluyoz yavas yavas.

Çelıncırda başladın dimi sen?

Oyunu ben yaptim qnqs. Lord Phreak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.