Şimdi Ara

West'te yeni başlıyorum tavsiye ve önerilere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
4
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr'de 20 levela kadar oynadım. Genellikle cafelerde oynadım ve gördüğüm şey 10-15 yaş arası her çocuk oynuyor resmen. Ben bunlarlamı muhatap oluyorum bunlar için mi sinir krizleri geçiriyorum diye düşündum ve weste geçmeye karar verdim. sizce hata mı yapıyorum? yoksa haklımıyım. bu bir qq konusu değildir. sadece forumdaki arkadaşlara akıl danışmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafede oynuyorsan tr de kal
  • yazın pc alıp evde devam edicem. cafede arkadaşla oynuyorduk. west daha seviyelidir diye orda devam etmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: crixussss

yazın pc alıp evde devam edicem. cafede arkadaşla oynuyorduk. west daha seviyelidir diye orda devam etmek istiyorum.

türkçe yazışırken q harfini kullanan biri değilsen geç weste. kullanıyorsan geçme insanları da kanser etme
  • kullanmıyorum. daha stratejik taktik verecek yok mu?

• Türkiye server ı gibi değildir orası, flame yapma yeter. Türkiye deki gibi yenilir haldeyken 20 de surrender verme, ne olacagi hic belli olmaz.Bakarsin oyunu cevirirsiniz bakarsin karsida afk olur. Ingilizce seviyen nasil bilmiorum ama ingilizce terimleri sikca kullan(forumda konusu olucakti, terimler: brb,aoe gibi).

• ingilizce orta-iyi arası. Terimlerin çoğunu biliyorum. takımdakiler pes etmemişse sur vermem sonuna kadar giderim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gec lutfen gec. Sen cok prosun ya durma buralarda harcanirsin.
    Off 20 level olmus. Nasil kastin o kadar qnqs. Baron onu koxp mu kuruyosun yoksa.
    W/l op dir. Farmi op dir bunun. Gerci leveli op 20 level. Neyse fazla soze gerek yok. West te yeni hesap ac. Sizden kurtuluyoz yavas yavas.

• sen o cafeleri görsen bana dua ederdin.

• quote:

sen o cafeleri görsen bana dua ederdin.
    TR pişmanlıktır.
  • up up up

• quote:

up up up
    Hocam TR Serverında 20 level çok az bence TR'de önce bir 30 ol önce bir türkçe olarak runelerini falan diz rankedda tecrübe kazan ondan sonra west'e geç çünkü arada çok fark var sudan çıkmış balık gibi olursun westte sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

Hocam TR Serverında 20 level çok az bence TR'de önce bir 30 ol önce bir türkçe olarak runelerini falan diz rankedda tecrübe kazan ondan sonra west'e geç çünkü arada çok fark var sudan çıkmış balık gibi olursun westte sonra

Alıntıları Göster
    Gel kaçalım sevdugum dagların arkasından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Gel kaçalım sevdugum dagların arkasından...

Alıntıları Göster
    Tr serverında vakit öldürme, westte kendini daha iyi geliştirirsin ve daha çok zevk alırsın.
  • Geç.

• quote:

Hocam haklısınız ama ergen tiplerle oynayınca insan o sinirden ne oyundan zevk alıyor ne de kendine bir şey katabiliyor. tr de 30 olana kadar bence mantık şu; midde adamın canı az hemen line bırakıp kill alma çabalarına girilmesi. sonra kule gidince mid linenin farmına otlanması ordaki kuleyi alma çabalarına girmesi öyle olunca hemen oyun ortada dönüyor. ve bunlar gibi bir çok örnek. westte o kadar güçsüz kalacağımı zannetmem sonuçta 100 küsur win yapmıştım tr'de. herolar olsun itemler olsun heroların core itemleri olsun bayağı bi bilgi birikimi edindim. canımı daha fazla sıkacağıma westte yeni bir başlangıc yapmayı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixussss -- 28 Mayıs 2013; 20:49:32 >

• quote:

quote:

Hocam haklısınız ama ergen tiplerle oynayınca insan o sinirden ne oyundan zevk alıyor ne de kendine bir şey katabiliyor. tr de 30 olana kadar bence mantık şu; midde adamın canı az hemen line bırakıp kill alma çabalarına girilmesi. sonra kule gidince mid linenin farmına otlanması ordaki kuleyi alma çabalarına girmesi öyle olunca hemen oyun ortada dönüyor. ve bunlar gibi bir çok örnek. westte o kadar güçsüz kalacağımı zannetmem sonuçta 100 küsur win yapmıştım tr'de. herolar olsun itemler olsun heroların core itemleri olsun bayağı bi bilgi birikimi edindim. canımı daha fazla sıkacağıma westte yeni bir başlangıc yapmayı tercih ederim.

O zaman dediğin gibi westte yapacağın 0'dan başlangıç daha sağlıklı olur hem champion alırken en iyi oynadığın şampiyonları ve lane'leri tercih edersin runeları da ona göre dizersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

Gec lutfen gec. Sen cok prosun ya durma buralarda harcanirsin.
    Off 20 level olmus. Nasil kastin o kadar qnqs. Baron onu koxp mu kuruyosun yoksa.
    W/l op dir. Farmi op dir bunun. Gerci leveli op 20 level. Neyse fazla soze gerek yok. West te yeni hesap ac. Sizden kurtuluyoz yavas yavas.

Çelıncırda başladın dimi sen?
  • quote:

quote:

quote:

O zaman dediğin gibi westte yapacağın 0'dan başlangıç daha sağlıklı olur hem champion alırken en iyi oynadığın şampiyonları ve lane'leri tercih edersin runeları da ona göre dizersin.

haklısınız hocam iyi forumlar

• önemli bir şey daha sormak istiyorum. smurf açan kişiler genellikle pro mu oluyor? ve euwestte smurf hesap çok mu? çoksa aslında iyi birşey. sonuçta prolar oynuyor ve runesiz bir şekilde onlar sayesinde çok şey öğrenebilir insan. onların liderliğinde oynamak eğlenceli olur. hep aynı takıma düşme ihtimalide olmaz tabikide. rakipde olur bu smurf kasan prolar ve zorlarlar. oyun daha zevkli bi hâl alır. benim düşüncem bu haksızmıyım sizce?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.