Şimdi Ara

weste giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar west serverina giriş yapabiliyormusunuz? bende inq ueue diyor ve bir turlu girmiyor. aynı sorunu yaşayan varmı?

• rankedda kapalı giremedim bugün hiç
  • giriş yok server down eu westtede şu sorun var zaten
    oyuncular kaliteli server çöp
  • arkadaş son 1 2 aydır resmen içine ettiler..
  • aynen son günlerde baya sıkıntı oldu bu giriş meselesi. modemi resetledim birde bakalım olacakmı birşeyler...
  • 1 haftadır yok pingmiş yok fps artmış yok oyun bulmuyormuş saçmalıklar çok arttı
  • in queeu 23 dakka... nedir yaa.. bir iki oyun oynuyacagız onuda saolsun riot sayesinde oynuyamıyoruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaş son 1 2 aydır resmen içine ettiler..

+1 pingler laglar ranked disabled server error vs vs
  • Ping sorunu var.
    Lag sorunu var.
    Fps sorunu var.
    Rankedler çoğu zaman kapalı.
    Chat habire düşüyor.
    İstatistikler gelmiyor.

Yetti ya vallahi yetti.
  • dünya şampiyonası başladıgından beri west serverında bi problem var .

önce şampiyonala
    şimdide yeni sezon hazırlıkları iyice boşladılar serverı bana kalırsa.
  • westte maça girilmiyor beyler geçmiş olsun
  • girilmiyor server did not respond. GG

info:http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=13465066#13465066

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 7 Ekim 2013; 23:55:44 >
  • Son dakika;West'ten Trye geçmek 1 haftalığına ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 7 Ekim 2013; 23:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip boots verseler bari ^^
  • 2 haftadır westte sürekli sorun var. Hiç mi ilgilenilmez arkadaş bu serverla yahu? Türkiye serverında dahi sorunsuz oynanabiliyorken, yazık vallahi.
  • İlk basta surekli sirayi 1 gosteriyodu. Sure doldukca tekrar basa donuodu. Simdi 3 kere otomatik girmeyi deniyo olmazsa oyuncu destegine sorun dio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben giremedim ve yatıyorum.. bu riot yapacagı işede.... valla su küfür mevzu olmasa gececem türkiye serverina ama işte orda da başka sorunlar var yaaaa
  • quote:

1 Minute Ago 13 of 13 Riot Posts
    Summoners,

We have completed the platform restart and have opened up to the players. See you on the fields of justice.

Sorry for any inconvenience this has caused.

1 dakika önce restart işlemini tamamladıklarını ve playerlara açtıklarını yazmış ama hala aktif değil :)

Edit: Derken tam da şimdi açıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simültane -- 8 Ekim 2013; 0:56:23 >
  • arkadaşlar dünden beri birşey değişmemiş... geldim gene giremiyoruz. giremeyen başka kimse varmı?
  • 1 saat 36 dakika queue
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.