Şimdi Ara

Western Digital 1 Tb My Book Essential Hakkında Herşey... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende de essential 1tb 3.0 var. anakart 3.0 destekliyor. wd'den pc ye aktarım yapıyorum.şimdi baktım da ortalama 100mb/sn hıza sahip. 5gb hız beklemiyorum ama bu hız çok düşük değil mi? ayrıca kutudan çıkan aktarım kablosu 3.0 mı? üzerinde usb 3.0 compatible with 2.0" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inch -- 3 Nisan 2011; 19:12:24 >
  • Merhaba arkadaşlar,forumda "Bilgisayar harici diski görmüyor" başlığı altında açılan konuları okudum.Bu sorunun tam bir cevabı yok gibi. Western Digital 1 Tb harici diskime kopyalama yapıyorken yanıt vermeyince görevi sonlandır dedim,görevi sonlandır dedikten sonra harici diskim bilgisayarımda gözükmemeye başladı.Sağ alt köşeye "usb yığın depolama aygıtı" yeşil ok ikonu geliyor,aygıt yöneticisinde disk sürücülerinin altında WD olarak da gözüküyor;fakat bilgisayarıma girdiğimde WD sürücüsü gözükmüyor ve Disk yönetiminde bilgisayara taktığım flaşh disk,sabit sürücüler ve çıkarılabilir sürücülerin hepsi çıkarken harici disk sürücüsü çıkmıyor.Bilgisayarıma formatta attım fayda vermedi.Eğer usb'de sorun varsa neden harici disk usb kablosunu bağladığımda h.diskin ışığı yanıyor ve sağ alt köşede yeşil ok ikonu yanıyor anlamış değlim.

• diski çıkardım kasada kullanıyorum kasa çok sessiz oldu. Kutusuna ihtiyacı olanlar pm atsın.
  • bu ürünün usb 2lısı var ama yazmada 2 gündür kopyalama hatası alıyorum kopyalanmıyor ve hız 2-3 mb hızında
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

arkadaşlar bende de essential 1tb 3.0 var. anakart 3.0 destekliyor. wd'den pc ye aktarım yapıyorum.şimdi baktım da ortalama 100mb/sn hıza sahip. 5gb hız beklemiyorum ama bu hız çok düşük değil mi? ayrıca kutudan çıkan aktarım kablosu 3.0 mı? üzerinde usb 3.0 compatible with 2.0" yazıyor.

Sizdeki usb kablonun aynısı yani usb 3.0 compatible with 2.0 yazan kablonun aynısını ben de kullanıyorum bildiğim kadarıyla her ikisini destekliyor yani hem usb3.0 hem deusb2.0 ' ı destekliyor,ama hızı için ise sitede çokca bilgi ve yorum mevcut ordan daha sağlıklı ve doğru bilgi alabilirsiniz.
  • Kutu içeriğinden ne çıktı acaba PCIe USB 3.0 kart felan çıktımı ? Anakartta usb3.0 portu yok içinden böyle bir kart çıkarsa almayı düşünüyorum. Eğer içinde varsa ve alırsam o kart sayesinde usb3.0 olarak mı aktarırım ?
  • Darty'den aldığım aşağıda linki bulunan WD My Book Essential 2 TB (USB 3.0) harddisk'in içinden WD20EARS Harddisk çıktı. Araştıranlara duyurulur. Harddisk IntelliPower özelliğine sahip. Yani 5400 RPM ile 7200 RPM arasında çalışıyor. Hızını sizin kullanım sıklığına göre ayarlıyor.

Darty Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihselim

Darty'den aldığım aşağıda linki bulunan WD My Book Essential 2 TB (USB 3.0) harddisk'in içinden WD20EARS Harddisk çıktı. Araştıranlara duyurulur. Harddisk IntelliPower özelliğine sahip. Yani 5400 RPM ile 7200 RPM arasında çalışıyor. Hızını sizin kullanım sıklığına göre ayarlıyor.

Darty Link

İçinden usb 3.0 kart çıktımı acaba ?

link
    bende bu ürünü düşünüyorum anakartta usb3.0 girişi yok acaba içinden ayrıca usb3.0 kart çıkıp kullanabilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

link
    bende bu ürünü düşünüyorum anakartta usb3.0 girişi yok acaba içinden ayrıca usb3.0 kart çıkıp kullanabilirmiyiz ?

Hayır içinden sadece 3,5" 'lik 2 TB USB 3.0 harici harddisk, data kablosu ve elektrik adabtörü çıktı.Hayır içinden sadece 3,5" 'lik 2 TB USB 3.0 harici harddisk, data kablosu ve elektrik adabtörü çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihselim

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

link

Hayır içinden sadece 3,5" 'lik 2 TB USB 3.0 harici harddisk, data kablosu ve elektrik adabtörü çıktı.Hayır içinden sadece 3,5" 'lik 2 TB USB 3.0 harici harddisk, data kablosu ve elektrik adabtörü çıktı.

hiçbir versiyonunda içinde ayrıca usb3.0 kart çıkmıyor mu ? bende o girişten yok malesef nerden hatırlıyorum ki ben böyle kart verildigini biryerde görmüştüm sanki

• http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacw0020hbk-eesn-3,5-2tb-my-book-essential-usb3.0--usb2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=50927

linkteki ürünü aldım ve 100 mb/s den daha fazla okuma hızı var aşağıda yaptığım okuma yazma hızı testini görebilirsiniz WD 2TB my book essentials usb 3.0 ile

Atto 2.46 bench sonuç:

Western Digital 1 Tb My Book Essential Hakkında Herşey...

123 mb/s = Wd usb 3.0 harici diskteki veriyi,masaüstüne atarken hızı

151 mb/s = Masaüstünden Wd usb3.0 a yükleme hızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero86 -- 3 Ağustos 2011; 16:39:50 >

• dosya sistemı farklı dosya atınca hata veriyor ya iğrenc bir cihaz anlamadm gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: subzero86

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacw0020hbk-eesn-3,5-2tb-my-book-essential-usb3.0--usb2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=50927

linkteki ürünü aldım ve 100 mb/s den daha fazla okuma hızı var aşağıda yaptığım okuma yazma hızı testini görebilirsiniz WD 2TB my book essentials usb 3.0 ile

Atto 2.46 bench sonuç:

123 mb/s = Wd usb 3.0 harici diskteki veriyi,masaüstüne atarken hızı

151 mb/s = Masaüstünden Wd usb3.0 a yükleme hızı

HAYIRLI OLSUN...

• quote:

Orijinalden alıntı: merverdi

quote:

HAYIRLI OLSUN...

Eyvallah hocam teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

HAYIRLI OLSUN...

rica ederim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

HAYIRLI OLSUN...

rica ederim...

s.a bende bugun vatandan my book essential 2tb usb.3.0+2.0 aldım suan taktım bısey yapmam gerekırmı yoksa dırek dosyaları atayaımmı içine .ayrıca aygıt surucusu yazılımı basarılı olmadı yazısı cıktı.WD SES DEVİCE USB DEVİCE surucu bulunamadı yazdı b nedeemk oluyor.birde

WD smartware
    wd quıck formatter vss 6 dosya war bunlar nedır dursunmu ne ıse yarar tesekkuler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber_brain -- 10 Mart 2012; 17:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

quote:

quote:

quote:

HAYIRLI OLSUN...

rica ederim...

s.a bende bugun vatandan my book essential 2tb usb.3.0+2.0 aldım suan taktım bısey yapmam gerekırmı yoksa dırek dosyaları atayaımmı içine .ayrıca aygıt surucusu yazılımı basarılı olmadı yazısı cıktı.WD SES DEVİCE USB DEVİCE surucu bulunamadı yazdı b nedeemk oluyor.birde

WD smartware
    wd quıck formatter vss 6 dosya war bunlar nedır dursunmu ne ıse yarar tesekkuler

pm ile cevaplandı...

• arkadaşlar bende bu hdd nin aynısı var boardı yandı anakartını nerden temin edebilirim ?
    saygılar.
  • merhaba bende 2tb my book essential aldım. ancak içinden cd çıkmadı. indirebileceğim bir yer var mı yoksa ürünü satın aldığım yere mi gitmeliyim.
  • ürünün vitual cd si elinde olan varmı. unlock.exe ye ulasmam gerekli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.