Şimdi Ara

Western Digital 120 GB donımını güvenle kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Western Digital 120 GB donımını güvenle kaldıramıyorum.

intel 915 anakarta sahip bilgisyarımda yeni aldığım bu cihaza veri aktardıktan sonra güvenle kaldırmak istedğimde şu an durdurulamıyor daha sonra durdurmayı deneyin mesajı ile karşılaşıyorum. Windows Xp işletim sistemim güncel. Nod32 ve Ad aware ile tarama yaptım sistemim temiz. Usb sürücülerini kaldırıp yeniden yükledim. intelin sitesinden The Intel® Chipset Software Installation Utility installs the Windows* INF files. The INF files inform the operating system how to properly configure the chipset for specific functionality, such as USB and core PCI. (WHQL certified) indirip kurdum. cihazı fat 32 olarak kendi programı ile formatladım. arkadaşlardan yardım istiyorum

• Güvenle kaldıramadığınız durumlarda oturumu kapatıp yeniden giriş yapınız ve bu kez güvenle kaldırmayı deneyiniz.
  • Kaldırmaya çalıştığın anda o diskteki dosyalardan birinin başka bir program tarafından kullanılmıyor olması gerekir. Bir klasör penceresi bile açık olsa durdurmayabilir.
  • Sistemin kurulu olmadigi bir HDD ise , Sistem Geri Yüklemeyi o disk için kapatip deneyiniz...
  • bilgisayarı yeniden başlatıp denedim olmadı.
    hardiski fat32 olarak formatladığımda durduramadım.
    sistem geri yükleme ayarlarından o cihazı kapatıp bilgisayarı yeniden başlattım olmadı.
  • Yazma Önbelleği ve Güvenli Kaldırma Secenegini Kontrol ediniz birde. Baska bir olasilik gelmiyor su anda aklima.

(HDD Özelliklerinden , Donanim Tabinda , ilkeler basligi altindan kontrol edebilirsiniz. )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin76

bilgisayarı yeniden başlatıp denedim olmadı.
    hardiski fat32 olarak formatladığımda durduramadım.
    sistem geri yükleme ayarlarından o cihazı kapatıp bilgisayarı yeniden başlattım olmadı.

Dostum bilgisayarı yeniden başlatmayacaksın ki ! Oturumu açıp kapatacaksın. Oturumu açıp kapattıktan sonra belleğinizi güvenle kaldırabilirsiniz...

Güvenle kaldıramama durumlarının, belleğinizin dosya sistemi ile alakası yoktur ! Bu güvenle kaldıramama durumları arada olur, süreklilik arz etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

Yazma Önbelleği ve Güvenli Kaldırma Secenegini Kontrol ediniz birde. Baska bir olasilik gelmiyor su anda aklima.

(HDD Özelliklerinden , Donanim Tabinda , ilkeler basligi altindan kontrol edebilirsiniz. )

Yazma Önbelleğin İptali
    Bunun dışında Windows 2000/XP’ de, USB aygıtları için yazma ön belleğini kaldırmak da alternatif bir çözüm olacaktır. Daha sonra Windows’ un izni olmaksızın, aygıtın LED’i yanmıyorsa, çıkarmanızda sakınca olmayacaktır. Yazma ön belleğini kaldırmak için “Bilgisayarım”a sağ tuşla tıklayıp “Özellikler” ile ulaştığınız mönüde “donanım” sekmesini açın. Burada “Aygıt yöneticisi” ile “Disk Sürücüleri” altında gözüken USB aygıtına tıklayın. “İlkeler” sekmesinde üstteki “Çabuk uzlaştırma için en iyi duruma getir”i etkinleştirdiğinizde, yazma ön belleği iptal edilir.

• ilkeler altında Çabuk uzlaştırma için en iyi duruma getir seçeneği harici cihaz için etkin. donanımı güvenle kaldır seçeneğini kullanmaz isem zarar veririrm hissine kapıldım. Ama zararı olmaz direkt çıkartabilirsin diyor iseniz o şekilde kullanim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin76

ilkeler altında Çabuk uzlaştırma için en iyi duruma getir seçeneği harici cihaz için etkin. donanımı güvenle kaldır seçeneğini kullanmaz isem zarar veririrm hissine kapıldım. Ama zararı olmaz direkt çıkartabilirsin diyor iseniz o şekilde kullanim

...Windows’ un izni olmaksızın, aygıtın LED’i yanmıyorsa, çıkarmanızda sakınca olmayacaktır.. Siz her zaman güvenle kaldırma yöntemini kullanın, kaldırmadığı zamanlarda da direk çıkartabilirsiniz.
  • xp için bir sorun yok.devam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.