Şimdi Ara

Western Digital 2mb vs 8mb...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galiba Western Digital'in iki cache modeli var 2mb ve 8mb....tabi arada da fiyat farkı var...kullanan arkadaşlar fiyat farkı cache farkına değer mi?

yada başka Harddisk önerecek var mı???

• yüksek kapasitede daha iyi sonuçlar veriyor 8mb cache'li olan. ve de unutmaman gereken bir olay daha 8mb cache liler 3 YIL garantili ! 2mb cache liler 1 YIL garantili.. Ben WD800JB aldım andromeda'dan bir problem yaşadım bugün geri götüreceğim.
  • 8mb Cache'den şaşma!
    Ayrıca Bir HDD'nin Garantisi MİN!! 3 yıl olmalı.
  • bende 80lik 8mb cacheli olanı var.önceki msi kt4v anakartımda vianın kt400 cipseti ile uyumsuzluk yasadım.ama anakartı deiştirdim ve su an hic bir problem yok aklında bulunsun diye yazıyorum.
    performans olarak gercekten cok iyi.önbellek arttıgı icin sık kullandıgın uygulamalara cok daha hızlı erisiyorsunki bu da zaten performans demek.ama en basta yazdıklarımı da göz önünde tut.
    simdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dilegiyle
  • lord_of_the_world84 a katılıyorum bence de 8mb den şaşma
  • +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende andromedadan wd400 jb almıştım abit sa6 ile herhangi bir sorun çıkarmadan çok performanslı çalıştı 17 dak. ortalama ile xp pro kurdum.
  • karar verdim 60WD SE alacam.....fikrini yazan herkese teşekkürler...

yalnız bi sorum daha var...yakında AMD sisteme geçecem(XP2100+ gelince)
    ancak şu anda(millattan önceden kalma) ASUS P2B board kullanıyorum ve overclocklu FSB 133 olarak çalışıyo...doğal olarak PCI da çılgın bi hızda 44 olarak çalışıyo, AGP'yi hiç söylemeyeyim :)

Şu an kullandığım harddisk de WD ve 2 senedir bu PCI hızında hiç bi sorun çıkarmadı...acep bu WD SE'ler bu hızı kaldırır mı? Deneyen varsa bi yol göstersin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.