Şimdi Ara

Western Digital 750 GB My Book Studio Edition eSATA/ Usb/ Firewire 400/ Firewire 800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan varmı artıları eksileri nelerdir?
    Bu ürünle 1 Tb Essential Edition arasında kaldım bu daha mantıklı geldi...Siz ne dersiniz???

• ne kadar ?_

bende 1tb seagate xtreme düşünüyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 28 Aralık 2008; 0:02:06 >
  • bi arkadasla anlastim ondan alicam yeni almis bikac hafta kullanmis ozel bi sebepten satio 190 a anlastık bakiorum digerlerine en az 220 ye seagate war onun disinda gormedim o kadar vermiim diorum simdi hem onlar sadece usb baglantili.. arada kaldim walla???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMania -- 28 Aralık 2008; 0:32:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MonsterMania

bi arkadasla anlastim ondan alicam yeni almis bikac hafta kullanmis ozel bi sebepten satio 190 a anlastık bakiorum digerlerine en az 220 ye seagate war onun disinda gormedim o kadar vermiim diorum simdi hem onlar sadece usb baglantili.. arada kaldim walla???

extreme serisinde e-sat firwire felan var
  • bi ara herzaman ucuz diye sitede 180 ytl imiş ama orasıda iflas etti bende şans yok
  • extreme serisinin 1tb i ne kadar ki? benim bildigim seagate te esata baglantisi olmayan bi cihaz.. extreme serisi bildigim kadariyla fiyat olarak 250 nin ustunde....
    bide yeni bi model getirmis hepsiburada;
    http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-desktop-1tb-usb2.0-tasinabilir-disk-wde1ubk10000e-/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501117
    ama bu buyuk ihtimalle digerlerinin yanina yaklasamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMania -- 28 Aralık 2008; 1:04:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ali277

bi ara herzaman ucuz diye sitede 180 ytl imiş ama orasıda iflas etti bende şans yok

Bana oyle siteler cok yalan geliyor yaw boyle fiyat veriyorlar bakiyorsun stok yok olmaz tabi 2 tane stok var zaten onlarda 2 şanslı gencin oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.