Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Western Digital Blue 500 GB WDS500G2B0B M.2 SATA 3.0 SSD Satın Al 5 Nisan 2021 21:04 1 1 Western Digital Blue 500 GB WDS500G2B0B M.2 SATA 3.0 SSD ÜRÜNÜN FATURA VE GARANTİ DURUMUÜRÜN ÖZELLİKLERİ Bilgisayarımı dağıttığım için ihtiyaç kalmadı. Faturasını amazon hesabımda bulamadım. Bu sebeple faturası yok bilin. Kutusu sıfır olarak bana nasıl geldiyse size de öyle teslim edilecektir. %100 sağlıktadır. Oyunlarımı yüklemek için aldım 3-4 ay kullandım ihtiyaç fazlası haline geldi. Western Digital kutuda yazdığı üzere 5 yıl garantilidir. Üründe sıkıntı çıkarsa rma oluşturarak yenisini dahi alabilirsiniz 5 yıl içinde.Ürün sistemde takılı diye fotoğraf atamıyorum alıcı isterse kendisine gönderilecektir.SATIŞ VE ÖDEME TEK FİYAT 400 TL'dir. TAKAS YOKTUR. Ödemeyi hem kolaylık hem de güvenli para aktarımı kapsamında alışverişin yüzyüze veya uzaktan olmasından bağımsız olarakSADECE EFT/HAVALE ile kabul ediyorum. TESLİMATNOT:MALATYA ilinde elden teslim edebilirim. REFERANSLI ÜYE OLMAK KAYDIYLA GET ilanı alıcı ödeyecekse açılabilir. Ya da önce eft/havale sonra ürün şeklinde alışveriş yapabiliriz. ÜRÜN GÖRSELLERİüSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nerdeyse Sıfır 1 Aylık MacBook M2 16/256 Sıfır ayarında İphone 15 Pro Max Benks Karbon Kılıf Crucial 3200 MHz 16 Gb Cl22 Sıfır Denilebilecek Laptop Ram [SATILDI] FİYAT REVİZE! TERTEMİZ PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming