arkadaşlar 3tb için rma oluşturdum güncel durum hakkında bilgisi olan varmı acaba 13.01.2023 Edit : ürünü barsana gönderdim yurtiçi ile dün mesaj geldi ups den kargo gümrük belgesi ekte diye onu doldurup gönderdim 2 ssat sonrada ups emaili istemek için aradı ve bugün kargom geldi sevindim valla tek ödediğim gönderirkenki kargo ücreti oldu tşkler WD VE UPS < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 13 Ocak 2023; 13:30:0 > |
Western Digital HDD garanti konusunda izlenecek yol (26. sayfa)
-
-
hocam sevk irsaliyesine nerden ulaşıyoruz? mailde sizinkine benzer bir irsaliye gelmedi
-
ileride bu işe kalkışacak arkadaşlara not olsun diye bu mesajı yazıyorum.
mart 2022 tarihinde 14tblık bir harddiski rma ederek geri gönderdim. wd her ne kadar işbirlikçi olsa da (kullanıcı hatası olmasına rağmen diskin değişimini yapmayı kabul ederek) gönderim gümrükten geri sekti, hem de 2 kere. özel evrak düzenlenmesi gerekiyor bu iş için fakat wd bu işten anlamıyor. kargo firmasının (ups) umrunda değil. devletimiz de yeni mal aldığımı söyleyerek vergisini istiyor.
sonunda wd ya amazonda hediye kartı tanımlayayım dedi ya da alternatif bir ülkeden adres ver dedi. devletimiz sağ olsun yine kurdan dolayı zamanında 14tb harddisk aldığım parayla şu an 2tblık disk alamayacağım için hediye kartını reddettim. ingiltereden bir tanıdığımın adresini vererek maceraya bir nokta koyduk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X