Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eresgü

evet haklısın tv ayarlarına göre de olabilir ? ama ben mest oldum performansına fiyatı düşsün kendime de alıcam şimdilik benimki yetiyor

biz böyle ürüne saldırdıkça zor düşer fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

Bu arada Popcornhour C-200 satisi da baslamis. taksitli 560$, pesin 500$.
    fiyatlar bu seviyede oldukca, wd2 de f/p liderligini epey bir sure koruyacaktir.

ne alaka? mercedes ile hacı muratı yanyana koyup F/P ürünü demek gibi bir şey popcrn c-200 ile WD live'i kıyaslamakbu ikisi kıyaslanacak bir ürün değil

8655 chipli başka cihazlar çıkması lazım ki o zaman f/p ürünü diyebilmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Yabancı forumlarda da tam tersini söyleyenler vardı yani WDTV1 daha iyi diyenler. Bu sanırım TV ayarlarına göre değişen bir durum.

WDTV1 de son yazılımı yükledim önceki firmwarelere göre görüntü daha iyi sanki
  • arkadaşlar wd live kullananlara bir şey danışmak istiyorum!

wd live' ı 1,5 tb samsung fat 32 formatında hdd ile kullanıyorum. aynı hdd yi ps3 de film izlemek içinde kullandım. wd live' i ilk açtığımda tüm klasörlerin ekrana gelmesi biraz geç oluyor, bu normal mi? yaklaşık 130gb boş alan var, gerisi film dolu. daha önce yarım bıraktığım filmlere döndüğümde kaldığı yerden devam etmesi içinde zaman çok uzun geliyor bana! sizce bu normal mi? sizde durum nasıl?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi up-link -- 21 Kasım 2009; 22:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

fiyatlar bu seviyede oldukca, wd2 de f/p liderligini epey bir sure koruyacaktir.

ne alaka? mercedes ile hacı muratı yanyana koyup F/P ürünü demek gibi bir şey popcrn c-200 ile WD live'i kıyaslamakbu ikisi kıyaslanacak bir ürün değil

biraz hor gormussun haci murat dierek bence gayet karsilastirilabilir su an icin. hersey donanim degil, sonuca yapabiliyorum denileni yapmasi, bu husustada cok fark yok aralarinda. c200 un java destegi ile onemli atilimlar yapmaz ise terccih edilebilir bir urun olmaktan cikar. bence en buyuk eksigi kumandasi, onu da programlanabilir kumandalar ile cozumu mevcut.
    nmt diyince sanki tum arayuzler cok basite inndirgemis saniliyor, epey kurcalamak gerekiyor, e onuda yapinca gayri resmi yazilimlar ve bu yonga-ram donanimi hersey icin yeterli gorunuyor.

• benzetme tam anlaşılsın diye yoksa niye hor göreyim gayet güzel bir cihaz WD HDTV Live

ama blu-ray oynatan bir nmt ile WD'i kıyaslayıp bu fiyatlar böyle oldukça çok satar WD live demek en hafifinden c-200'e hakaret olur

a-110 egreat m33 m32 deseniz eyvallah fiyatlarını 300 tl civarlarına çekmezlerse WD live karşısında şansları yok

m34ü saymıyorum bile çıktığı gün öldü

torrentle işi olmayanın m34 ile de olmaz WD varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Kasım 2009; 12:31:08 >
  • quote:

quote:

bencede kıyaslanması saçma......bence popcorn c-200 fiyatı çok ama çok pahalı....wd live fiyat ve performans gayet uygun. bir iki kullanılmayacak özellik için 500 tl ekstra para vermeye hiç gerek yok(herkesin zevkine saygım sonsuz).blu ray takılabilse ne yazar onun içinde ekstra para harcamak lazım..kasa çok ama çok hantal wd lıveın tasarımı bile popcondan çok daha hoş.bence wd lıve film meraklıların işini şimdilik fazlasıyla görür boş boşuna ekstra 500 tl vermeye gerek yok....teknoloji sürekli yenileniyor

• quote:

benzetme tam anlaşılsın diye yoksa niye hor göreyim gayet güzel bir cihaz WD HDTV Live

ama blu-ray oynatan bir nmt ile WD'i kıyaslayıp bu fiyatlar böyle oldukça çok satar WD live demek en hafifinden c-200'e hakaret olur

a-110 egreat m33 m32 deseniz eyvallah fiyatlarını 300 tl civarlarına çekmezlerse WD live karşısında şansları yok

bluray onemli bir eklenti olarak gorunse de, turkiye kosullari acisindan bu cazibesini kullanamiyor. Ben dogruduzgun bluray yazicisi olani tanimiyorum. kullanici cok cok az kisaca.
    Orjinal bluray e gelince, zaten aleti 560$ a aliyorsun bluray-rom a da epey bir para vereceksin, bu paraya sik bir bluray oynatici alinabilir sanirim.
    Aslinda c200 kasasi uzaktan fena degil gibi ama biraz yakindan bakinca uyduruk cin mali vs. urunlare benziyor. Bunda herkes hem fikir sanirim.
    Dvico nun urunleri pahali oldugu icin a-110 cok tutulmustu burada, benzer cipe sahip guzel bir urun cikaracaktir mutlaka.
    gorunum acisindan zaten en guzel urunleri cikariyorlardi.
    BIr de ayni bakis acisindan bakarsak dvico ya hd-tuner takip uydudan hd yayinlari izleyebiliyorduk, sirf bu bile birak 1 i 5 gomlek uste cikartiyordu digerlerine oranla.

Sonucta baslica beklenen sorunsuz medyalari oynatmasi. digerleri 2.planda kaliyor. Kullanicilarin 80-90% i bu beklentide.
    Bir de bu torrent olamaz olayi nereden cikti, dahili diske nicin bagladiniz. BIr link veririsen sevinirim.
    Biz wd1 de yapiyorduk torrent olayini,wd2 de de olacaktir. a-110 da nasildi arayuzler ama wd1 biraz ugrastiriyordu.

Bana kalirsa daha once de dedigim gibi c200 avantaj yaratirsa java destegin yapar. Muazzam yazilimlar gelebilir. Arayuzler fazlasiyla kullanici dostu olacaktir.
    Bence oncelikte jdownloader gelecektir ve cok kisiyi cezbeder kesinlikle.

• C-200'ü sadece blu-ray özelliği için almak çok gereksiz. Seneye Blu-ray oynatıcı fiyatları 200 - 300 TL civarına inecektir. O yüzden C-200'e yatırım yapılacaksa düşünülecek en son şey bu olmalı. Ben önümüzdeki bir veya iki yıl için WDTV live alacağım. İki yıl sonra karşımızda her türlü medyayı oynatan USB girişli Blu-ray oynatıcılar, fiyatı 5 TL altına inmiş boş blu-ray diskler ve 50 $ civarında blu-ray yazıcılar olacak, tabi sabit disk fiyatları da düşecek. Yeni chipsetli yeni medya oynatıcıları da cabası. O zaman gelince ne yapılacağı tekrar düşünülür, belki de disklerde arşivlemeye geri dönülecek, kim bilir...
  • Merhaba herkese,
    Mkv formatindaki filmleri izlerken, yesil ekran sorunu hala devam ediyormu?Yoksa en son firmware ile cozuldumu bu sorun?
  • quote:

quote:

benzetme tam anlaşılsın diye yoksa niye hor göreyim gayet güzel bir cihaz WD HDTV Live

bluray onemli bir eklenti olarak gorunse de, turkiye kosullari acisindan bu cazibesini kullanamiyor. Ben dogruduzgun bluray yazicisi olani tanimiyorum. kullanici cok cok az kisaca.
    Orjinal bluray e gelince, zaten aleti 560$ a aliyorsun bluray-rom a da epey bir para vereceksin, bu paraya sik bir bluray oynatici alinabilir sanirim.
    Aslinda c200 kasasi uzaktan fena degil gibi ama biraz yakindan bakinca uyduruk cin mali vs. urunlare benziyor. Bunda herkes hem fikir sanirim.
    Dvico nun urunleri pahali oldugu icin a-110 cok tutulmustu burada, benzer cipe sahip guzel bir urun cikaracaktir mutlaka.
    gorunum acisindan zaten en guzel urunleri cikariyorlardi.
    BIr de ayni bakis acisindan bakarsak dvico ya hd-tuner takip uydudan hd yayinlari izleyebiliyorduk, sirf bu bile birak 1 i 5 gomlek uste cikartiyordu digerlerine oranla.

Sonucta baslica beklenen sorunsuz medyalari oynatmasi. digerleri 2.planda kaliyor. Kullanicilarin 80-90% i bu beklentide.
    Bir de bu torrent olamaz olayi nereden cikti, dahili diske nicin bagladiniz. BIr link veririsen sevinirim.
    Biz wd1 de yapiyorduk torrent olayini,wd2 de de olacaktir. a-110 da nasildi arayuzler ama wd1 biraz ugrastiriyordu.

Bana kalirsa daha once de dedigim gibi c200 avantaj yaratirsa java destegin yapar. Muazzam yazilimlar gelebilir. Arayuzler fazlasiyla kullanici dostu olacaktir.
    Bence oncelikte jdownloader gelecektir ve cok kisiyi cezbeder kesinlikle.

zorlama unofficial firmwarelerden bahsetmiyorum cihazın resmi firmwareinde torrent olması için ext3 formatlı dahili disk gerekir

• iyi aksamlar..
    nette biraz bakindim ev yapimi firmwarelere ama wd hdtv live icin torrent destegi veren bir fw (henuz) yok gibi. ama rtorrent ve wtorrent gibi wdtv icin torrent destegi veren uygulamalar var. bunlarin nasil yuklendigini henuz bulamadim ama zaten bunlar wdtv icin gecerli galiba. bu konuda daha detayli bilgisi olan birileri varsa cok sevinirim. tesekkurler
    (biyerde gordum de yarildim walla bu smayliye
  • Dostlar,
    Benim elimde yaklaşık 400 Dvd içine kaydedilmiş Film arşivi var. Bilgisayardan izlediğim için altyazılarda sorun olmuyordu. Bu dvdleri ağ üzerinden Wd Live'de görüyorum ancak altyazı isimleri ve film isimleri birebir aynı olmaadığı için altyazıları görmüyor.

Sizlerden ricam- ben çok aradım bulamadım- altyazı ismi aynı olasa dahi altyazıyı bir şekilde görebileceğimiz veya seçebileceğimiz bir yol var mı?
  • sadays ustad, ext3 olsa ne olur fat32 olsa ne olur? tabiki hız farkı vs. ama bu 1-2 mb lık internetimizle indirme hızımızı etkiler mi?

bence de torrent için wd live ın hiçbir eksiği yok gibi, yani egreat ın bu aletten neredeyse tek farkı torrent ta bu sayade kapanacaktır diye düşünüyorum
  • arkadaşlar bununla nasıl youtube açıcaz fikri bilgisi olan varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

arkadaşlar bununla nasıl youtube açıcaz fikri bilgisi olan varmı..

bir şekilde dns ayarlarını değiştirmek gerek ama ben beceremedim becerebilen varsa anlatırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroone

Dostlar,
    Benim elimde yaklaşık 400 Dvd içine kaydedilmiş Film arşivi var. Bilgisayardan izlediğim için altyazılarda sorun olmuyordu. Bu dvdleri ağ üzerinden Wd Live'de görüyorum ancak altyazı isimleri ve film isimleri birebir aynı olmaadığı için altyazıları görmüyor.

Sizlerden ricam- ben çok aradım bulamadım- altyazı ismi aynı olasa dahi altyazıyı bir şekilde görebileceğimiz veya seçebileceğimiz bir yol var mı?

Film ve altyazı isimleri aynıysa görülür. Aynı olmazsa göremezsiniz, yapacak bir şey yok.
  • Selamlar,

Haftasonu aleti kısa bir süreliğine test etme şansım oldu. 720 lerde hiç bir sorun yaşamadım, fakat 1080lerin hiçbirini oynatmadı. Oynatadığı gibi, bir kere denedikten sonra başka hiçbir şey oynatmaz hale geliyor, fabrika ayarlarına dönünce düzeldi.. Bilemiyorum belkide bendeki dosyalar sorunlu olabilir..
  • WDTV Live mı oynatmadı, WDTV1 mi ? Oynatmadığı filmler nedir ?
  • Live oynatmadı, 1080p klipler..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.