Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • merhaba arkadaşlar,

birkaç gündür sürekli vatan bilgisayarın web sayfasını takip ediyorum. wd live ne zaman izmir de stoklarında olacak diye! bu sabah stoklarında olduğunu gördüm ve hemen vatan bilgisayar izmir' i aradım. ellerinde sadece 1 adet kapalı kutu olduğunu söylediler. daha önceden alış veriş yaptığım ve kaydım olduğu için hemen cihazı ayırttım ve bir saat sonra gelip alacağımı söyledim. telefonu kapattıkdan sonra ekranı yenilediğimde wd live in izmir stoklarında olmadığını gördüm:) bu kadar hızlı ve dürüst çalıştıkları için buradan vatan bilgisayarı takdir ediyorum.

yaklaşık 35 dk içinde soluğu vatan bilgisayarda aldım:) gerçekten de ellerinde sadece 1 adet kapalı kutu cihaz olduğunu gördüm! vatan kart avantajı ile tek çekim 292 tl ye satın aldım.

şimdi cihaz kutu içerisinde kendisi ile ilgilenmemi bekliyor. hafif bir gribal enfeksiyondan dolayı şu ilgilenme işini sanırım hafta sonuna bırakacağım! sakin kafa ve dinlenmiş bir vücut olarak gerekli kurulum işlemini yaptıkdan sonra izlenimlerimi siz değerli arkadaşlarım ile paylaşacağım.

hepinize domuz gripsiz sağlıklı günler dilerim...

hoşçakalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Ben de dün İndex'i aradım. Onlar da sipariş geçmişler ve bekliyorlarmış. Yola çıktıktan sonra 3 haftada ellerinde oluyormuş. Tahminim ay gibi sonu bir yerlerde satıldığını görebiliriz.

yukarıda yazdığım gibi mediamarkt da raflardaki yerini aldı
  • Vatan'da 302 Gold Bilgisayar 340 Media Markta 419 TL idi

Bugün Media Markt Ümraniye'ye gittim, telefon açtığımda yok demişlerdi ellerinde 4-5 adet ürün var ve
    419 TL dediler şok oldum, vatan ve gold fiyatlarını verdim oradaki satış yapan arkadaş müşteri memnuniyeti
    ile netten fiyatları döktürüp vatan daki 302 TL fiyatına satın aldım.

bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerguvan

Vatan'da 302 **** 340 Media Markta 419 TL idi

Bugün Media Markt Ümraniye'ye gittim, telefon açtığımda yok demişlerdi ellerinde 4-5 adet ürün var ve
    419 TL dediler şok oldum, vatan ve gold fiyatlarını verdim oradaki satış yapan arkadaş müşteri memnuniyeti
    ile netten fiyatları döktürüp vatan daki 302 TL fiyatına satın aldım.

bilginize...

daha bir hafta once 266 tl ye hb da satilan cihaz 400 e nasil cikar :) acele etmeyin arkadaslar urunler geldikce 250 ye kadar duser bu urun ...
  • hocam ne beklemesi yaw 50 lira için, 2500 lcd ye verdikten sonra 50-100 ucuz olsa ne olur olmasa ne olur yaw

en çok merak ettiğim şey şu, 1080p ve 720p filmleri bu wd live ile lcd de tam ekran ,izleyebiliyor muyuz?

bıktım artık yarım ekran divx izlemekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: salacaklı

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

bir de arkadaşlar kutunun içinden çıkan bildiğimiz 3 renkli kablo ile dts ile kodlanmış mkv filmleri bu live versiyonu ile tüplü televizyonlarda ses alabiliyor muyuz ? eski versiyon ile dts çözemediğinden alamıyorduk. bu versiyon için hdmi ile soruldu, dts lisansının 2 kanala düşürüldüğü soruldu ama bu kadar net soruldu mu göremedim kusura bakmayın.

Dostum bunuda akşam deneyeceğim. Başka bir arkadaşta sormuştu. Bence olur diye düşünüyorum ama şu işi nete bağlamak lazım.

ben sormustum hocam sonucu sabirsizlikla bekliyoruz kompozit baglantida dts ses geliyor mu ?

• arkadaşlar 2 gün sonra dubai ye gidicem orda we yada pch bulursam almayı düşünüyorum ama nerde bulurum yada nekadardır bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001
    ben sormustum hocam sonucu sabirsizlikla bekliyoruz kompozit baglantida dts ses geliyor mu ?

Kompozit bağladığımda DTS sesleri tüplü tvden de ldc tv den de aldım sorun yok. Bu çıkan yeni güncellemeden önce denediğimde ses tek kanal gibiydi güncellemeyi yaptıktan sonra ses 2 kanal oldu ve dahada netleşti.
    Bu arada profil@5,1 filmlerde hiç sorun yaşamadan oynattı.

Bu küçük aleti almak isteyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salacaklı
    Kompozit bağladığımda DTS sesleri tüplü tvden de ldc tv den de aldım sorun yok. Bu çıkan yeni güncellemeden önce denediğimde ses tek kanal gibiydi güncellemeyi yaptıktan sonra ses 2 kanal oldu ve dahada netleşti.
    Bu arada profil@5,1 filmlerde hiç sorun yaşamadan oynattı.

Bu küçük aleti almak isteyenlere tavsiye ederim.

Çok teşekkürler. Birde oynattığın filmin özelliklerini media info ile alıp buraya kopyalar mısın ? DTS sesli ve profile@5.1 olan ve sorunsuz oynattığını tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bende popcorn a110 bile bu cihaz arasında kaldım..Asıl amacım ethernet bağlantısıyla diğer odada yer alan pcdeki 1080p filmleri izlemek..

Bu cihazı kullananlar biraz daha detaylı açıklamada bulunursa çok seviniriz

Ağ üzerinde ( kablolu ) Egreat M34 ile 1080P + Dts filmleri sorunsuz olarak seyredebiliyorum ama kablosuz adaptör ile sadece 720P ler takılmadan çalışabiliyor bu da sanırım kablosuz adaptörün bant genişliğinden olsa gerek.

official sitesinde ki destekleyen aletlerin mbps hızı kaçtır ? örneğin benim airties modem ile kullandığım airties usb stick 125 mbps destekliyor. ancak başka modemle kullanırsan o hıza çıkamıyor. Demek istediğim wd nin desteklediği ürünlerde kendi ek desteği var mıdır bunun gibi ? Yoksa standart 54 müdür ? deneyen oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnggrl

Arkadaşlar, ürünün satışta olduğu bir yer varmı..

340 TL'ye satan gold hariç

mediamarkt da 319 tl den satılıyor dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

Orijinalden alıntı: cnggrl

Arkadaşlar, ürünün satışta olduğu bir yer varmı..

340 TL'ye satan gold hariç

mediamarkt da 319 tl den satılıyor dostum

bonus kartla alırsanız orasıda 320 ye geliyor.
  • Dün akşam itibariyle, media markt'dan 299 tl ye aldım world karta 6 taksit..

Ürüne 320 tl etiket koymuşlar, ama vatan daki fiyatı gösterince 1 tl altına veriyorlar...

Dün akşam tüm herşeyi kontrol edemedim ama benim gibi kullanıcalır için gayet basit bir ara yüzü var...

Alt yazılar ile ilgili 2 sorunla karşılaştım..

1. G.I.JOE RISE OF COBRA'nın alt yazısında, ğ,i,ş gibi bazı malum harfleri, y olarak gösteriyor.. Başka filmlerde bunu yapmadı... Alt yazıyı ofiste bs playerda deneyince gayet normal..

2. Slumdog Milyonerde alt yazı gömülü olmasına rağmen, Türkçe alt yazıyı görmedi...

Ayrıca sormak istediğim bir şey var..

Film afişlerini nasıl ekranda çıkartılıyor...
  • Bu aletin fiyat 300tl düz hesap,ikinci elde popcornlar 350lira civarlarında satılmakta..Wd'nin yeni nesil sigmaya sahip olması cezbediyor beni fazlasıyla..Karar vermek çok zor bu iki cihaz arasında..
  • merhaba arkadaşlar;

bu gün cihazın sadece video özelliğini test edebildim! yaklaşık 170 e yakın .mts - mkv - avi uzantılı film denedim. ne alt yazılarda ( türkçe karakterlerde dahil) ne de dts seslerde hiç sorun çıkarmadı! dual mkv lerde ve altyazı gömülü mkv ler de de bir sorun yaşamadım. .mts uzantılı bluray lerde hem orjinal dilini hem türkçe dilini rahatlıkla seçebildim, keza altyazıda öyle...

sadece bir mkv uzantılı belgeseli açamadı! onun sebebini bulamadım, herşey normal görünüyor ama bir türlü açmadı. video formatlarından çok anlamıyorum ama sormak istediğiniz birşey olur ise memnuniyetle cevaplarım.

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi up-link -- 19 Kasım 2009; 19:47:03 >

• birde altyazi boyutu ve film karesi uzerine mi geliyor altyazilar mkv lerde bununla ilgili bir resim bir arkadasimiz ekleyebilir mi ?
  • up-link,

Oynatımıyor dediğiniz dosya mts uzantılı dosyaysa, onu oynatmaması normal çünkü bu uzantıyı desteklemiyor. Uzantısını ts veya m2ts yapıp bir deneyin isterseniz ama oynatacağını sanmıyorum. Video kameralara özgü bir format bu...
  • şu aletler 100 tlye düşsün artık bi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

birde altyazi boyutu ve film karesi uzerine mi geliyor altyazilar mkv lerde bununla ilgili bir resim bir arkadasimiz ekleyebilir mi ?

sanırım istediğiniz buydu! altyazı boyutunu büyütebiliyorsunuz! resimde görülen cihazın orjinal ayarları. görüntü sizi aldatmasın, resmi zor çektim çünkü kızım o sıra bacağıma sarılıyordu:)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.