Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar sitesinde yeni update cikmis 16 Kasim tarihli. (Release 1.01.11 (11/16/09))

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

Yeni wireless adaptorler eklenmis
    Album gorunumunde muzik dosyalarinda gezerken album kapagi cikmais icin bir eklenti yapilmis.
    ve bazi hatalar duzeltildi diyor. Ozetle cok ciddi bir update degil ancak bence yapilmasi faydali olur.
  • ben de aldım dün.Eskisine göre daha hızlı.Kumanda daha duyarlı.Güzel bir cihaz olmuş bu defa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhiraoglu

arkadaşlar, ürün satışı türkiyede nezaman başlar fikri olan varmı?... ..

dün mediamarkt a baktım 319 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

emin misiniz media markt satışa başladı mı?
  • arkadaşlar video profile ve çözünürlük ile ilgili bilgi olsun diye akşam kutunun resmini çektim ekliyorum.

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Kullanma kılavuzu sayfa 8 (tek * dip nota dikkat) ve sayfa 152'yi uyguladın mı ? Uygulamadıysan önce 152'yi bir uygulayıp dene, olmazsa sayfa 8'e bak. Buraya geri dönüş yaparsan bize de faydası olur.

settings de dil secenelerinin altinda sifreleme diye bir bolum var, bati avrupaydi,onuda menuden secip turkce yaptim alt yazi sorunuda duzeldi,hem lcd hdmi de ,hemde projetion tv ye kompozitten baglayip denedim ,1080p filmlerin hicbirinde problem yasamadim,gayet memnunum aletten
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

quote:

quote:

emin misiniz media markt satışa başladı mı?

tabiki buyrun resmini bile çekmiştim elim titremiş kusura bakmayın yanımda düzgün bir alet yoktu.

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!

• quote:

Orijinalden alıntı: chundan

quote:

Kullanma kılavuzu sayfa 8 (tek * dip nota dikkat) ve sayfa 152'yi uyguladın mı ? Uygulamadıysan önce 152'yi bir uygulayıp dene, olmazsa sayfa 8'e bak. Buraya geri dönüş yaparsan bize de faydası olur.

settings de dil secenelerinin altinda sifreleme diye bir bolum var, bati avrupaydi,onuda menuden secip turkce yaptim alt yazi sorunuda duzeldi,hem lcd hdmi de ,hemde projetion tv ye kompozitten baglayip denedim ,1080p filmlerin hicbirinde problem yasamadim,gayet memnunum aletten

profile @5.1 filmlerde de mi sorun olmuyor ? eskiden sorun yaşadığımız tüm filmler olarak nitelendirip aynı gruba almayalım da genelde herkesin sorun yaşadığı belli filmler vardı profile 5.1 seviyesinde kodlanan. onlarda da sorun olmuyor mu ?

• WD1 için profil5.1 takılma sorununu altyazıyı içine gömerek halledebilirsiniz. WD2 de takılma olursa aynısını yapın ama olcağını sanmıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • selamlar,

bu çözümü zaten ilk versiyon sahibi olarak uzun zamandan beri biliyorum amaç alt yazıyı gömmeden yani kısacası tekrar anlatmayacağım ilk versiyonda yaşadığımız sorunları bilen varsa onların giderilip giderilmediğini teyid edecek birinin cevaplaması daha doğru olur. alet elimizde olmadığından test imkanımız yok.
  • Elimde 2 side var wdtv ve wdtv live. Denediğim filmlerde takılma olmadı, önceden alt yazıları içine gömmüştüm ondan olabilir. Bir tane profil5,1 filmin içinden gömdüğüm altyazıyı çıkartıp deneyeceğim akşam . umarım yüzümü kara çıkartmaz.
  • [
    quote:

quote:

Güzel, tam tahmin ettiğim gibi. Sorun yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 18 Kasım 2009; 15:02:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salacaklı
    Elimde 2 side var wdtv ve wdtv live. Denediğim filmlerde takılma olmadı, önceden alt yazıları içine gömmüştüm ondan olabilir. Bir tane profil5,1 filmin içinden gömdüğüm altyazıyı çıkartıp deneyeceğim akşam . umarım yüzümü kara çıkartmaz.

dostum yüz karartacak birşey yok alınmadın umarım. amaç paylaşmak. aletin amacına uygun olduğu noktaya ulaşması bizi yani wd severleri memnun eder.böylece herkes bilgi sahibi olur. yani wd nin ilk çıktığı zaman ki heyecanlarımızı hatırlıyorum.. ve sonrasındakileri de..
  • bir de arkadaşlar kutunun içinden çıkan bildiğimiz 3 renkli kablo ile dts ile kodlanmış mkv filmleri bu live versiyonu ile tüplü televizyonlarda ses alabiliyor muyuz ? eski versiyon ile dts çözemediğinden alamıyorduk. bu versiyon için hdmi ile soruldu, dts lisansının 2 kanala düşürüldüğü soruldu ama bu kadar net soruldu mu göremedim kusura bakmayın.
  • Normalde ses alınması lazım ama daha deneyen olmadı.

Salacaklı,

WD1'in oynatamadığı ya da takıldığı 5.1 filmler çok büyük ihtimalle sorunsuz oynayacaktır. Ha, Wd1'in takıldığı ama diğer Sigma 8635'li cihazların (Popcorn a-110, Egreat, Icybx vs) takılmadığı filmler %100 oynayacaktır, şüpheniz olmasın.

İşlemci gücü olarak şu anda Popcorn C200 ve Dune Prime 3.0 dışında bundan daha iyi bir cihaz yok. Bu ikisi de zaten bir üst sınıftalar. Sigma 8655'li bir tek Eminent EM7075 var, onun da ne olduğu belli değil bir de piyasaya çıkmamış Datastor marka cihaz var, çıkacağı da yok zaten.
  • quote:

bir de arkadaşlar kutunun içinden çıkan bildiğimiz 3 renkli kablo ile dts ile kodlanmış mkv filmleri bu live versiyonu ile tüplü televizyonlarda ses alabiliyor muyuz ? eski versiyon ile dts çözemediğinden alamıyorduk. bu versiyon için hdmi ile soruldu, dts lisansının 2 kanala düşürüldüğü soruldu ama bu kadar net soruldu mu göremedim kusura bakmayın.

Dostum bunuda akşam deneyeceğim. Başka bir arkadaşta sormuştu. Bence olur diye düşünüyorum ama şu işi nete bağlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salacaklı

quote:

bir de arkadaşlar kutunun içinden çıkan bildiğimiz 3 renkli kablo ile dts ile kodlanmış mkv filmleri bu live versiyonu ile tüplü televizyonlarda ses alabiliyor muyuz ? eski versiyon ile dts çözemediğinden alamıyorduk. bu versiyon için hdmi ile soruldu, dts lisansının 2 kanala düşürüldüğü soruldu ama bu kadar net soruldu mu göremedim kusura bakmayın.

Dostum bunuda akşam deneyeceğim. Başka bir arkadaşta sormuştu. Bence olur diye düşünüyorum ama şu işi nete bağlamak lazım.

teşekkürler beklemekteyim. tüplü tv de denemeyi unutmayasın.

• datasheetine bakarsan eminent'in de dts desteği yok görünüyor bravo WD'e elini çabuk tuttu diğerleri uyurken 8655 chipe yumuldu
  • Aslında ben Egreat'ten bekliyorum 8655 cihaz. Bir de kafama takılan bir nokta var; Popcorn 8655'li cihaz çıkartmazsa eğer, Syabas bunlar için yazılım yapmayacak mı ? WD kendi yazılımını kendisi yapıyor sanırım. Aslında Egerat çıkarırsa Popcorn da çıkaracaktır bir tane. A-110'u yakında durdurdurlar gibime geliyor. Bence 2010 sonuna kadar büyük üreticilerin 8635 cihazı kalmayacak. Bunda Realtek'in hızlı ve ucuz olmasının da payı büyük.
  • quote:

quote:

quote:

profile @5.1 filmlerde de mi sorun olmuyor ? eskiden sorun yaşadığımız tüm filmler olarak nitelendirip aynı gruba almayalım da genelde herkesin sorun yaşadığı belli filmler vardı profile 5.1 seviyesinde kodlanan. onlarda da sorun olmuyor mu ?

profile 5.1 derken dts 5.1 mi demek istiyorsun?bendeki cogu film dts5.1 ve altyazi gomulu deil,hem ses sisteminden,hemde tv den problemsiz hem ses hemde goruntu aldim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.