Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cathedral

dün bende vatan bilgisayardan aldım son 1 adet vardı..294/5 taksit şeklinde..

elimdeki 30 civarı 720 ve 1080 filmi hiç sorunsuz oynattı..alt yazıdada herahangi bir problem çıkmadı..

optik kablo ile pioneer sinema sistemime bağladım..seslerde sorunsuz dts olarak izledim.

320 gb / 2,5 hdd den izledim..okuma hızı menü geçiş hızı çok iyiydi.

daha detaylı incelemedim..ilerleyen zamanlarda incelicem.

nasıl aldınız vatandan yaw bende takip ediyorum ne vatanda nede hepsiburada da satış var hep stok yok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

dün bende vatan bilgisayardan aldım son 1 adet vardı..294/5 taksit şeklinde..

elimdeki 30 civarı 720 ve 1080 filmi hiç sorunsuz oynattı..alt yazıdada herahangi bir problem çıkmadı..

optik kablo ile pioneer sinema sistemime bağladım..seslerde sorunsuz dts olarak izledim.

320 gb / 2,5 hdd den izledim..okuma hızı menü geçiş hızı çok iyiydi.

daha detaylı incelemedim..ilerleyen zamanlarda incelicem.

nasıl aldınız vatandan yaw bende takip ediyorum ne vatanda nede hepsiburada da satış var hep stok yok diyor

valla şans herhalde başka bişey için gitmiştim. bi baktım rafta 1 tane duruyor..sordum bu sabah 10 tane kadar geldi bu sonuncu dedi satıcı çocuk tamam alıyorum dedim ve aldım.

bazı arkadaşların merakı için söylüyorum..

menü geçişleri çok hızlı cihazın açma tuşuna bastıktan 4 saniye sora açılıyor benim 320 gb hdd bağlı toplam denedim ,açma tuşuna basıp filmi başltamam 10 saniye sürdü..

• arkadaşlar wd1'e göre gayet başarılı bir alet tavsiye ederim
  • bu başlığı okuduktan sonra popcorn umu satmaya karar verdim

satılık popcorn a-110 - 350 Tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygarman

evet bide sadays hocam kıyaslarken hız olayını unutmuşsun heralde , bu cihazın egreat ten en büyük farkı heralde hız olsa gerek, m34 kullanıcıları özellikle yavaşlıktan çok şikayetçi ama arkadaşların dediği gibi wd ne yaparım diyosa o işi kusursuz bi şekilde yapıyo anlaşılan, bizede bekleyip almak düşüyo:)

ne yapacaksınız tabakhaneye

hız felakettir felaket

muhtemelen hızlı olması yazılımının basitliğinden bir de işlemci ve ramden kaynaklanıyor olmalı ancak 4 snde açılması bana mantıklı gelmedi dvd player değil ki bu aletler hepsinde de WD dahil çalışan bir linux işletim sistemi var

ayrıca WD herşeyi iyi filan yapmıyor bunu da nereden çıkardın WD1 tam bir felaketti nmtler sadece altyazı fonksiyonları olarak 10 kat daha iyi diğer özelliklerini saymama bile gerek yok bir de WD2'de sanırım aynı özelliklerde altyazı olarak bir üstünlüğünü görmedim WD1'e kullanma kılavuzundan baktım

mümkün olduğunca objektif olmak lazım WD2 güzel bir alet ama pohpohlamak artı özellik kazandırmaz Allahtan unofficial firmwareler var da biraz gelişecek (B-RAD yazmaya başlamış bile gördüm) yoksa WD kalsa WD1 gibi bunuda .....ç eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Kasım 2009; 12:16:24 >

• benimde hepsiburada.com dan aldigim wd tv live bugun elime gecti,merak ettigim cihazi alanlar modeme baglayip update vs yaptilarmi?yoksa hemen ustundeki yazilimla sorunsuz kullanmaya baslayabilirmiyiz?
  • Yeni yazılım daha çıkmadı, güncelleyecek birşey yok.
  • hepsiburadada tükenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chundan

benimde hepsiburada.com dan aldigim wd tv live bugun elime gecti,merak ettigim cihazi alanlar modeme baglayip update vs yaptilarmi?yoksa hemen ustundeki yazilimla sorunsuz kullanmaya baslayabilirmiyiz?

ben update falan yapmadım.optionsdan ayarları Türkçe ye getirdim. elimdeki 30 kadar 720 ve 1080p filmi denedim canavar gibi altyazı dahil hiç problem yok acaip hızlı dediğim gibi ,kumandadan açma tuşuna bastığınız andan itibaren filmi başlatmam 10 saniye alıyor.

kesinlikle herkeze tavsiye ederim.

not :320 lik 2,5 hdd takılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 16 Kasım 2009; 14:37:13 >
  • Arkadaşlar WD1 ile WD2 arasında ki ciddi farklar neler..

Benim ihtiyacım olan şey,

İnternetten indirdiğim genelde 1080p filmleri sorunsuz şekilde izlemek...
    Ses sistemim dts çözüyor o yüzden dts destekli bir hd oynatıcı olması şart değil..
    Evde internet bağlantısı falan olmadığı için cihazın internet ile ilgili özelliklerini kullanmıyacam..

Bu veriler ışığında sizce WD1 mi alıyım WD2 mi..

Ayrıca WD1'in ciddi ve sıkça görülen problemleri nelerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnggrl

Arkadaşlar WD1 ile WD2 arasında ki ciddi farklar neler..

Ses sistemim dts çözüyor o yüzden dts destekli bir hd oynatıcı olması şart değil..
    Evde internet bağlantısı falan olmadığı için cihazın internet ile ilgili özelliklerini kullanmıyacam..

bu kadar yorumdan sonra düşünmeden wd2 al, ben öyle yapcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

quote:

bu kadar yorumdan sonra düşünmeden wd2 al, ben öyle yapcam...

Esasında yakın zamana kadar bende öyle yapıcaktım..

TF'de bir arkadaş yazmış, sadece bunlar için kullanacaksan WD2'ye okadar para verme senin işini WD 1 de görür diye...

yine fikrim değişti açıkcası, wd1 bu kadar ucuzlamışken wd2 ye o kadar para verilirmi diye düşünmeden edemiyorm

• WD live alacaksın kardeş 1080p ise izleyeceklerin sen bakma sorun yok filan diyenlere
  • quote:

kesinlikle wd2 ...

bende wd1 de vardı örneğin lord of the rings 3 1080p de pullanma yapıyordu.. dün wd2 de izledim bu filmi hiç problem yok..

wd1 1080p filmlerde sorun çıkarabiliyor.. ben sadece 720 izlerim diyosan wd1 de alabilirsin ben 1 sene kullandım hiç bir 720p filmde sorun çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 16 Kasım 2009; 16:06:51 >

• yahu daha düne kadar WD1 Vatan dahil bir çok yerde 160 TL gibi rakamlara düşmüştü..

Şimdi WD2 zaten stokta yok, WD1 bile 240 TL civarında..

WD1
    Vatan 245
    HB 238
    Gold 245

WD2
    Bir tek Golda var oda 340 TL amma uçmuş fiyatlar..
  • Bende popcorn a110 bile bu cihaz arasında kaldım..Asıl amacım ethernet bağlantısıyla diğer odada yer alan pcdeki 1080p filmleri izlemek..

Bu cihazı kullananlar biraz daha detaylı açıklamada bulunursa çok seviniriz
  • bu cihazi normal tüplü tv ile kullanan kimse yok mu ? sunun icin soruyorum sari-beyaz-kirmizi bildigimiz kablo ile tv ye bagladigimizda dts li mkv lerde ses geliyor mu yoksa illa hdmi baglantida mi dts ses aliniyor ? o yuzden zaten wd1 satip wd2 almak istiyorum bosuna masrafa girmeyeyim dts ses i yine tuplu tv mizde alamayacaksak cunku dts li ses sistemim de yok sadece 72 ekran emektar sony tv var :) bir de son birsey youtube calisiyor mu bu cihazda diger bazi cihazlardaki gibi ? şimdiden çok teşekkürler.
  • mehmet2001 senin soruna tam cevap olmayabilir ama bende Egreat M34 var ve ilk zamanlar onu tüplü televizyonumda sarı kırmızı beyaz kablo ile kullanıyordum. Dts sesli filmleri sorunsuz olarak kullanabiliyordum ama yeni WD de böyle bir özellik varmı açıkçası bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bende popcorn a110 bile bu cihaz arasında kaldım..Asıl amacım ethernet bağlantısıyla diğer odada yer alan pcdeki 1080p filmleri izlemek..

Bu cihazı kullananlar biraz daha detaylı açıklamada bulunursa çok seviniriz

Ağ üzerinde ( kablolu ) Egreat M34 ile 1080P + Dts filmleri sorunsuz olarak seyredebiliyorum ama kablosuz adaptör ile sadece 720P ler takılmadan çalışabiliyor bu da sanırım kablosuz adaptörün bant genişliğinden olsa gerek.
  • quote:

yahu daha düne kadar WD1 Vatan dahil bir çok yerde 160 TL gibi rakamlara düşmüştü..

Şimdi WD2 zaten stokta yok, WD1 bile 240 TL civarında..

WD1
    Vatan 245
    HB 238
    Gold 245

WD2
    Bir tek Golda var oda 340 TL amma uçmuş fiyatlar..

Bunu WD ilk zamanlarda da yaptı.
    Ürünler ellerinde çakılınca bakın bir kaç ay sonra fiyatı nasıl %30 %40 düşüyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.