Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Bence 313 tl çok iyi bir fiyat değil 300 aşmamalıydı,

ama öte yandan pek yakın zamanda ciddi ineceğini sanmam..

world card olanlara 282 TL'ye geliyor ki (6 taksitli fiyat) bence çok iyi fiyat. ilk versiyon wd hd player sanırım yaklaşık 300-350 TL gibi fiyatla satılmaya başlamıştı. bu durumda cihazın fiyatı bence iyi. ilk versiyonunu almamış olsaydım hemen alırdım ben de.
  • cihazın şuanda satışta olduğu bir yer varmı arkadaşlar..

birde bluray player bağlandığı doğrumu, yoksa şehir efsanesi falan mı..
  • evet şehir efsanesi BLU RAY bağlanamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnggrl

cihazın şuanda satışta olduğu bir yer varmı arkadaşlar..

birde bluray player bağlandığı doğrumu, yoksa şehir efsanesi falan mı..

akşam saat 7 ye kadar hepsiburada.com da vardı.şu an stokta yok görünüyor.
    ben saat 5 gibi sipariş verdim.bakalım trene binebildim mi.
  • vatanda da btimiş stokta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

torrent var torrent çok önemli öte yandan takılma sorunlarının çoğunun kaynağı usb 2.0 ve ntfs disk sistemi dahili ext3 formatlı diskler takılmaları ortadan kaldırıyor ama WD live için takılma v.b. şeyler önümüzdeki günlerde netleşecek şu ana kadar sorunsuz görünüyor ancak fiyatı yüksek buldum açıkçası m34 fiyatına satıyorlar ben olsam düşünürüm alırken

üstad 34a aynı fiyattayken bunu almayı söylediğin gibi eminim herkez düşünür, sen cihazı henüz kullanmadın biliyorum ama aynı fiyattaki 34a ile bunu kıyaslıycak olursan, hangisi ağır basıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

vatanda da btimiş stokta yok

Vatanda satışta görülüyor

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaap0000nbk-eesn-wd-tv-live-hd-media-player-hdmi-/productdetails.aspx?I_ID=41320

• quote:

evet şehir efsanesi BLU RAY bağlanamıyor..

BLU RAY ve DVD ROM eklenme ihtimali yoksa benim işime yaramaz ozaman

herkes gibi pc de yada taşınabilir harddiskte degilki medyalar cok şaçma yaw hariçi olarak ekleme yapılamaması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

herkes gibi pc de yada taşınabilir harddiskte degilki medyalar cok şaçma yaw hariçi olarak ekleme yapılamaması...

BLU RAY I denemedim zaten tanımazda.ama DVD ROM denedim EGREAT M33A DA takar takmaz tanıdı.orijinal cinayetler dvd sini taktım aynen dvd playere takar gibi menü geldi.bütün seçenekler var oynattım oynattı.ileri geri x32 ye kadar alıyor.bazı tuşlar çalışmıyor.ama çoğu çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

daha cihaz ilk konuşulmaya başladığında yazmıştım 8655 chipsetin blu-ray desteği yok bu anlamda 8635 ile bir farkı yok

ama dvd-rom için se aynen wd1de olduğu gibi unofficial firmwareler ile mümknü olur merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygarman

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

torrent var torrent çok önemli öte yandan takılma sorunlarının çoğunun kaynağı usb 2.0 ve ntfs disk sistemi dahili ext3 formatlı diskler takılmaları ortadan kaldırıyor ama WD live için takılma v.b. şeyler önümüzdeki günlerde netleşecek şu ana kadar sorunsuz görünüyor ancak fiyatı yüksek buldum açıkçası m34 fiyatına satıyorlar ben olsam düşünürüm alırken

üstad 34a aynı fiyattayken bunu almayı söylediğin gibi eminim herkez düşünür, sen cihazı henüz kullanmadın biliyorum ama aynı fiyattaki 34a ile bunu kıyaslıycak olursan, hangisi ağır basıyor?

torrent indirmem dersen işlemci olarak daha iyi denemedim ancak takılmıyor diyorsa arkadaşlar doğrudur

ancak ben yine de WD live bir 200 tl civarına inene kadar m34 alırdım herhalde hele ki şu anda electroworldde m34 10 taksit 275 tl iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Kasım 2009; 15:13:54 >

• WDtv Live'da Resident Evil Extinction filmini izleyen oldu mu ? ben bu filmi SD karta atıp PS3 veya DivX oynatıcımda izlediğimde o yüzlerce zombie karganın saldırığı sahnede acayip takılma yapıyor ama filmi PS3'ün HDD'sine attığımda veya DVD'yi takıp izlediğimde sahnede en ufak bir sorun olmuyor

Bahsettiğim sahneden bir caps film HD'li bile değil
     WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!
  • tayfun birde kutu içeriğini yazar mısın?

hdmı kablo ve optik ses kablosu çıkıyor mu kutudan?
  • Dostum kutudan,

Standart av kablosu yani bir ucu 3.5 mm walkmen jakı boyutunda olan diğer ucu rca kompozit video ve sağ-sol stereo ses olan kablo çıkıyor,
    Ayrıca yine 3.5mm ama bu defa diğer ucu component yani RGB sadece görüntü için olan kablo çıkıyor, OPTİK VEYA HDMI kablo çıkmıyor.

Daha önce WD eski modelde çıkan siyah piano black hard disk tutucu da çıkmıyor.

quote:

tayfun birde kutu içeriğini yazar mısın?

• quote:

Dostum kutudan,

Standart av kablosu yani bir ucu 3.5 mm walkmen jakı boyutunda olan diğer ucu rca kompozit video ve sağ-sol stereo ses olan kablo çıkıyor,
    Ayrıca yine 3.5mm ama bu defa diğer ucu component yani RGB sadece görüntü için olan kablo çıkıyor, OPTİK VEYA HDMI kablo çıkmıyor.

Daha önce WD eski modelde çıkan siyah piano black hard disk tutucu da çıkmıyor.

quote:

tayfun birde kutu içeriğini yazar mısın?

anlaşıldı o zaman kabloda alıcaz...
  • dün bende vatan bilgisayardan aldım son 1 adet vardı..294/5 taksit şeklinde..

elimdeki 30 civarı 720 ve 1080 filmi hiç sorunsuz oynattı..alt yazıdada herahangi bir problem çıkmadı..

optik kablo ile pioneer sinema sistemime bağladım..seslerde sorunsuz dts olarak izledim.

320 gb / 2,5 hdd den izledim..okuma hızı menü geçiş hızı çok iyiydi.

daha detaylı incelemedim..ilerleyen zamanlarda incelicem.
  • Vay bee daha bir kişinin şikayetini okumadım helal olsun WD'ye iyi iş çıkarmış anlaşılan

birşey sorucam altyazılar düz beyaz mı çıkıyor yoksa harflerin kenarlarında siyah fon var mı
  • evet bide sadays hocam kıyaslarken hız olayını unutmuşsun heralde , bu cihazın egreat ten en büyük farkı heralde hız olsa gerek, m34 kullanıcıları özellikle yavaşlıktan çok şikayetçi ama arkadaşların dediği gibi wd ne yaparım diyosa o işi kusursuz bi şekilde yapıyo anlaşılan, bizede bekleyip almak düşüyo:)
  • Kişiden kişiye beklentiler farklı olduğundan ve cihazı bizzat denemediğimden konunun bu kısmına pek değinmek istemiyordum ancak Sigma 8635 gerçekten çok yavaş. Bir haftalık A-110 macerası sonrası beni en çok rahatsız eden özelliği bu oldu. Kimsenin hevesini kırmak istemem fakat artık bana hiç kimse Sigma 8635'li cihaz aldıramaz. 8655'i de alınca göreceğiz ama Yotube'da izlediğim kadarıyla o rahatsız edici hantallık yok. Bunda WDTV'nin yazılımının basit olmasının da etkisi var sanırım çünkü ilk WDTV de diğer 8635 cihazlara göre biraz daha hızlı tepki veriyordu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 15 Kasım 2009; 16:02:33 >
  • bende A110 kullanıyorum yavaş sistemi var ama olsun tatmin oldum açıkcası A110 dan şuandan itibaren tek düşüncem uzun yıllar kullanmak olacak . Ama içimden bir ses WD yi de kullanmalısın diyor :) Belkide takasa bırakırım ilerki zamanlarda popcorn u
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.