Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

Özelikle kullanan arkadaşlara soruyorum, NTFS HarDiskleri görüyormu acaba?
    Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim..

Bundan önceki player görüyor, bu yenisi de herhalde görüyordur diye düşünüyorum.
  • Bu cihazda component çıkış var görünüyor ancak componentin 3 tane girişi yok mu?
    Cihazda sadece tek component girişi var.nasıl oluyor bu.
    yardımcı olacaklara şimdiden tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lingus -- 11 Kasım 2009; 19:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnggrl

Satışa çıkmış süper...

Bu gün ilk iş, harci bir hdd almak olucak...

Bu aletle çalıştırabaliceğim bir hdd öneriniz varmı...

http://www.vatanbilgisayar.com/smartdisk-3.5_1.5tb_backup_est-3,5-super-fast-1,5tb-usb+esata-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=38887

ben bu ürünü düşünüyorum, SATA bağlantı da mevut... Ama WD Live'ın sata bağlantısı yok... Sata bağlantısı olmayan başka bir ürünüde açığım,..

Tek düşüncem, indirceğim iso dosyalarını usb 2.0 dan takılmadan okuyabilecekmi..

Kafam karıştı yine be...

Vatan'daki fiyat nasıl sizce.. Yurtdışandakinden çok daha pahalı, bu fiyata değermi...

Merhabalar,

Ben de iki gün önce Amazon'dan (İngiltere) sipariş verdim. 17 Kasım'da teslim edilecek. 99 Pound fiyatı var.
    Yani Türkiye fiyatı ile çok da farklı sayılmaz. 50 liralık farka yurt dışından getirenlere oranla siz servis garantisi almış olacaksınız.

Bununla birlikte yurtdışı forumlarından (AVSFORUMS) edindiğim bilgiye göre cihazın iso desteği yok. ..
    EDİT: TF DA İNCELEME YAPAN ARKADAS BLURAY ISO DOSYALARINI GÖSTERDIGINI YAZMIS HATTA YAZMAKLA KALMAMIS FOTOGRAFLAMIS.

Eğer sizin için önemli bir kriter ise TrueHd ses dosyalarını sadece ts uzantılı dosyalarda avr cihaza gönderebiliyorken (yani mkv truehd desteği yok); dtshd ses dosyalarını hiç birşekilde desteklemiyor.
    Şuan için zaten öyle truehd olan mkvler de yok, ama geleceğini söylüyorlar, ben henüz tanışmadım.

Diğer taraftan yine yurtdışı forumlarında kullanıcılardan bazıları, kablosuz bağlantı ile 1080p görüntü aktarımında sorun yaşadıklarından bahsetmişler. Hatta bazıları kablolu olarak networklerine bağlandıklarında da 1080p görüntü oynatımında sorun olduğunu söylemişler.

Titreme sorunundan bahseden bir kişiyi kapsam dışı tutarsak, genel olarak ,USB üzerinden 1080p oynatımıyla ilgili şikayeti olan yok.

Bir de yeni versiyonda RealMedia desteği yokmuş. Trustedreview bunu negatif birşey olarak anlatıyor ama bence hiç de önemli değil.

Desteklediği harici disk listesi kendi sitesinde verilmiş. Gerçi hepsi Western Digital ürünü ama istersen bir göz at.

http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805#harddrive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giryanmavi -- 11 Kasım 2009; 23:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lingus
    Bu cihazda component çıkış var görünüyor ancak componentin 3 tane girişi yok mu?

Uygun bir kablo gönderiyorlar tek girişten üçlü çıkışa dönüşüyor.
  • Arkadaşlar dün 42 GB lık IMAX TRANSFORMERS denedim BLU RAY ISO M2TS

Gayet güzel oynattı kesinlikle takılma falan yok..
  • Kesinlikle görüyor dostum emin olabilirsin..

quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

Özelikle kullanan arkadaşlara soruyorum, NTFS HarDiskleri görüyormu acaba?
    Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim..

• Arkadaşlar cihazın oynatma kapasitesi ile ilgili şüpheniz olmasın. 100 Mbit bağlantı üzerinden 1920x1080p 60 kare/s basketball ile 16 ref frames planet earth belgeselini takılmasız oynatabiliyor, Youtube'da videosu da var. Yine de ağ ile ilgili bazı sorunları mevcut ve bu sebepten ağdan oynatımlarda takılma yapabiliyor. AVS Forum'u takip ederseniz bunların hepsi yazıyor. Ama bu takılmalar hep ağ bağlantısı yüzünden ve yazılılım ile düzeltilebilir şeyler. Bu açıdan USB disk ile oynatma konusunda bir endişeniz olmasın, en azından benim yok. Elimde bütün "baba" 1080p videolar mevcut, hatta 90 Mbit'lik kuş sahnesi bile var. Aleti çıkar çıkmaz alıp bunları oynatarak çekeceğim videoyu Youtube'a yüklemeyi düşünüyorum (sadece USB disk ile oynatarak). Böylece kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak.

USB disk olarak ben aşağıdakinin siparişini verdim. Hem fiyatı uygun (world kart için) hem de iyi olduğunu düşünüyorum, bugün elime geçer.

http://www.hepsiburada.com/samsung-1.5-tb-3.5-5400rpm-tasinabilir-disk-/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84494&SKU=BD84494-15TB

• bence 300 tlye degmez diye düşünüyorum ben eskisini 159 tl ye almıştım dts den başka önemli fark yok onun için zaten anfim var bugüne kadar bende takılma olmadı 1080p dahil
  • arkadaşlar bir sorum olacak 3 gün önce Popcorn A110 aldım fakat şimdi WD HD Tv de ilgimi çekti özellik olarak üstünlüğü var mı WD HD Tv nin
    Herkes ram den bahsediyor Popcorn içersinde de ram var mı yada şöyle sorayım WD daha üstün bir cihaz mı ? (format desteğini bir kenara bırakırsak)
  • Dostum çok ciddi anlamda bir üstünlüğü yok popcorn a..

Ama sanki daha pratik ve sevimli, bide daha ucuz..

quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

arkadaşlar bir sorum olacak 3 gün önce Popcorn A110 aldım fakat şimdi WD HD Tv de ilgimi çekti özellik olarak üstünlüğü var mı WD HD Tv nin
    Herkes ram den bahsediyor Popcorn içersinde de ram var mı yada şöyle sorayım WD daha üstün bir cihaz mı ? (format desteğini bir kenara bırakırsak)
  • WDTV Live'nın işlemcisi Sigma 8655, tek üstünlüğü budur. NMT özelliği yok yani download falan yapamıyorsunuz. İşlemci farkından dolayı Popcorn'un zorlandığı videoları oynatabilecek. Bu tek başına pek önemli olmayabilir çünkü Popcorn zaten %99 1080p'leri oynatabiliyor. Bence asıl önemli olan bu hız farkının cihazın açılış ve menüler içinde gezinme hızına da etki etmesi. Popcorn A-110'u bir hafta kullanmış biri olarak cihazın benim için oynatma dışı işlemlerde aşırı yavaş olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden Sigma 8635 kullanan oynatıcılardan vazgeçtim. Bir de WDTV Live çok pratik bir cihaz. Kumandadan tamamen kapanıyor ve açılıyor, düğmeyle falan uğraşmıyorsunuz. Uzaktan kumada ile power butonuna bastıktan sonra 5 sn'de açılıyor.

İnsan deneyince neyin önemli neyin önemsiz olduğunu daha iyi anlıyor ve şu anda WDTV Live benim ihtiyaçlarımı en iyi karşılayan cihaz gibi duruyor. Başta içine disk takılamamasını dert ediyordum ama Popcorn'u bu şekilde harici disk ile bir hafta kullanınca o kadar da önemli bir sorun olmadığını görmüş oldum. Ha, işlemcisi 8655 olmasaydı almak ister miydim ? Hayatta istemezdim, iki katı fiyata C-200'ü beklerdim yani beni cihazda asıl tavlayan Sigma 8655'tir.

• evet seko popcorn yavaş özellikle açılışta 3-4 dk bekletiyor açılması için
    resimlerde bile loading yapıyor ben bu denli yavaş çalışan bir cihaz beklemiyordum açıkcası
    torrent indirmek için aldım cihazı ama gel gör ki yavaş dl yapması (2 mb adsl hız ile 5-30 kb arası indiriyor) yüzünden pc den ilk hd filmimi indirdim keza izledim sorunsuz
    şuan sorsalar 3 gün önce hangi cihazı alırdın diye tabiki WD HD TV derim .
  • Benim için almamda en önemli etken usb den external Blueray player çalıştırılabiliyormu,
    Yeni çıkan ürünler zaten güçlü işlemci ile çıkıcak, eğer USB den blueray hatta dvd bile oyanatabiliyorsa dörtdörtlük olur,
    Bu özellikler yoksa usb den bunları oynatabilen bir cihaz bekliycem,
  • quote:

Orijinalden alıntı: giryanmavi

quote:

Orijinalden alıntı: lingus
    Bu cihazda component çıkış var görünüyor ancak componentin 3 tane girişi yok mu?

Uygun bir kablo gönderiyorlar tek girişten üçlü çıkışa dönüşüyor.

Yardımınız için teşşekkürler..

Ses sistemim Z5500, dts destekli ama hd dts ve true hd gibi ses formatlarını destekliyormu bilmiyorum, desteklemiyorsa zaten yapıcak bir ey yok.. O yüzden mkvler ile idare edicez, m2ts doslarından da hd dts ses almak başka bahara kalır o zaman..

NMT cihazları ile WD arasında çok gidip geldim.. Tek çekincem WD'nin malum takılma sorunlarıydı.. Zaten NMT cihazlarından birini almamın pek espisi yok, çünki evimde internet bağlantısı yok.. WD LİVE takılma gibi sıkıntılar yaratmıyorsa bana uygundur diye düşünüyorum..

Bahsettiğiniz üzere yurt dışı ile burada ki satış fiyatı arasında ciddi fark olmaması fikrimi çok daha netleşdirdi...

• vatan satışa başlamış bakalım ortalık kızışacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

hep aynı taktik ..

küçük bir parti elimize geldi , ancak bir kaç yere vereceğiz hemen de tükenir

bizlerde koşup alalım bitmeden

ilk gelen WD leri de aynı şekilde satmadılar mı ..

hiç bir şeyin biteceği yok , bakın mağzalara ellerinde hala bir dünya WD var raflarında ..

hiç acele etmeyin o fiyatlar bakın nasıl tepetaklak aşağı iniyor ..

aynı zamanda ben WD ' nin yazılım konusunda iyi bir destek vereceğini inanmıyorum sebebide bakın önceki ürününe hala adam gibi bir yazılım yapamadılar. Ha bire beta 1.3 beta 1.04 diye gidiyorlar ..

Amaç ; önce bir satalım sonra hataları olduğu kadar düzeltiriz.

sizin WD ye neden bu kadar Alerji olduğunuzu ayrıca neden tam bir Egreat sempatizanı olmanızı anlamış değilim?

• Vatanda bitmiş bile
  • Cihazların karşılaştırmaları...

http://gizmodo.com/5397986/
  • sanırım hala external optik drive bağlayamıyoruz? Blu ray ya da dvd arşivimizi izleyebilmek için...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

ARKADAŞLARRRR

TAPTAZE BİLGİ

LOGOSOFT İLE KONUŞTUM İLK PARTİ MAL ELLERİNE GELMİŞ BUGÜN BİRKAÇ ZİNCİR MAĞAZAYA VERİYORLARMIŞ,

TABİİ Kİ BU PARTİ ANINDA TÜKENİR SANIRIM, HANGİ MAĞAZALAR VE FİYAT BİLGİSİ YOLDA BANA ULAŞACAK

ANINDA YAZARIM SEVGİLİ FORUMUMA

BENİ İZLEYİNN

Dostum öğrenebildin mi hangi mağazalar olduğunu?Vatanda yok şu anda

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.