Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tayfun bilgi paylaşımın için çok saol, sen 113 e nerden nasıl almıştın bunu bilgi verir misin, aralık sonunu beklemeye sabrım kalmadı yaw

birde filmlerin kapaklarınıda gösteriyor, dosyaların içinde mkv+altyazı+kapak resmi olunca mı oluyor bu? çünkü benim film dosyalarının içinde sadece film+altyazı var eğer kapak resmi olunca bu şekilde çıkıyosa kapak resimlerinide bulayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AviatoR -- 10 Kasım 2009; 12:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

tayfun bilgi paylaşımın için çok saol, sen 113 e nerden nasıl almıştın bunu bilgi verir misin, aralık sonunu beklemeye sabrım kalmadı yaw

birde filmlerin kapaklarınıda gösteriyor, dosyaların içinde mkv+altyazı+kapak resmi olunca mı oluyor bu? çünkü benim film dosyalarının içinde sadece film+altyazı var eğer kapak resmi olunca bu şekilde çıkıyosa kapak resimlerinide bulayım bari

Aynı dertten bende muzdaribim... :)

Aralık sonu derken, Türkiye'ye ürün Aralık sonunda mı gelicek, yoksa siz bir şekilde Aralık sonunda mı temin ediceksinz..
  • dostum 119 dolara aldım ben,
    ama amerika adresinden tr ye gönderen biryer var orası40 dolar kargo alıyor o yüzden biraz pahalıya geldi benimki

evet kapak resimlerinin klasör içinde olması yetiyor bu görünüme,
    ama 100 kb ı pek aşmasın resimler zira o zaman biraz zorlanıp çok fazla büyük olursa mesela (130 kb dan) büyük hiç açamıyor.

amazon.com dan usa adresi vererek alabilirsin 18 inde stoklara girecek diyor

quote:

tayfun bilgi paylaşımın için çok saol, sen 113 e nerden nasıl almıştın bunu bilgi verir misin, aralık sonunu beklemeye sabrım kalmadı yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

dostum 119 dolara aldım ben,
    ama amerika adresinden tr ye gönderen biryer var orası40 dolar kargo alıyor o yüzden biraz pahalıya geldi benimki

ama 100 kb ı pek aşmasın resimler zira o zaman biraz zorlanıp çok fazla büyük olursa mesela (130 kb dan) büyük hiç açamıyor.

quote:

Adresi paylaşabilirmisin...

Türkiye'ye gelmesi uzun sürecek gibi...

• pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

dostum 119 dolara aldım ben,

quote:

banada yardımcı olur musun tayfun alım konusunda bende aralık sonunu beklemek istemiyorum

• Thai-Fun paylaşımlar için teşekkürler.bende bu cihazdan alacam ama bir türlü gelmedi türkiyeye umarım ocak ayından önce gelir
  • Bu cihazın aralık sonunda Türkiye'de satış olcağı kesin mi ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar..
  • Aslında Kasım 17 falan demişlerdi galiba,
    ama o da yalan oldu herhalde,
    bi logosoft ile konuşalım bakalım ne diyecekler..
  • ARKADAŞLARRRR

TAPTAZE BİLGİ

LOGOSOFT İLE KONUŞTUM İLK PARTİ MAL ELLERİNE GELMİŞ BUGÜN BİRKAÇ ZİNCİR MAĞAZAYA VERİYORLARMIŞ,

TABİİ Kİ BU PARTİ ANINDA TÜKENİR SANIRIM, HANGİ MAĞAZALAR VE FİYAT BİLGİSİ YOLDA BANA ULAŞACAK

ANINDA YAZARIM SEVGİLİ FORUMUMA

BENİ İZLEYİNN
  • Büyük ihtimal ile 179 dolar artı kdv olacak mağaza satış rakamı...
  • hep aynı taktik ..

küçük bir parti elimize geldi , ancak bir kaç yere vereceğiz hemen de tükenir

bizlerde koşup alalım bitmeden

ilk gelen WD leri de aynı şekilde satmadılar mı ..

hiç bir şeyin biteceği yok , bakın mağzalara ellerinde hala bir dünya WD var raflarında ..

hiç acele etmeyin o fiyatlar bakın nasıl tepetaklak aşağı iniyor ..

aynı zamanda ben WD ' nin yazılım konusunda iyi bir destek vereceğini inanmıyorum sebebide bakın önceki ürününe hala adam gibi bir yazılım yapamadılar. Ha bire beta 1.3 beta 1.04 diye gidiyorlar ..

Amaç ; önce bir satalım sonra hataları olduğu kadar düzeltiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 11 Kasım 2009; 11:38:43 >

• Bitecek kalmayacak çığlıklarına bende inanmıyorum,
    bitse ne olacak dünyada mı bitecek, elbet yenisi gelir tabii ki,
    ama ürüne güvenirim eskisinde ki yetersizliklerin düzeltildiğini gördük,

bende bu yeni modeli yaklaşık 5 gündür kullanıyorum hiçbir sorunu da yok gayet güzel

USA dan geldiği halde TÜRKÇE menü ve tr dil desteği yazılımında hazır.

önceki model kadar bile sorun olacağını sanmıyorum ben..
  • Zaten eski modelde olan bazı sorunlar insanları insanları yanıltıyor. Ben de bazı 1080p lerde sadece çıkardı. Buna rağmen yenisini sadece tv nin yerini değiştirince wireless dan görüntü transferi için istiyorum sadece sd avi dosyaları için

Yoksa wd hd player gayet işimi görüyor. Çok abartıldı eksiklikler. Hele şu dts olayını hiç anlamıyorum. Milyarlarca liralaık tv alınıyor ama altına gusel bir amfi konmak istenmiyor. Hİçbir zaman tv de oyle harika bir ses alamayacaksınız ya da all in one sistemlerden
  • Ben de dün İndex'i aradım. Onlar da sipariş geçmişler ve bekliyorlarmış. Yola çıktıktan sonra 3 haftada ellerinde oluyormuş. Tahminim ay gibi sonu bir yerlerde satıldığını görebiliriz.
  • Sende haklısın dostum p kadar paraya çok şey isteniyor, 5.1 amfi olmadan hangi cihaz o ses etkisini verebilir ki

bizde biraz oda olsun buda olsan bu olmazsa yaramaz anlayışı var
  • Zaten problem de burada. Bir bedeli var bu işin. İnsanlara bunu anlatmak da çok zor. İmzamdaki ses sistemini 2,5 sene önce neredeyse 2 yıl para biriktirip aldım. ön taraftaki kablolar toplam 7 mt Vandenhul D352. Sen biliyorsundur fiyatını. Ama belki de beni 10 yıl götürecek sistem en fazla onkyo receiver değişebilir o kdr. Başta masraflı ama sonra yıllarca tak değiştir ekle çıkar.

Bu wd in kapasitesi de belli.bu alet çıkmadan önce insanlar bi mkv oynatıcam diye 500 dolarlık markası, güvencesi ne olduğu belli olmayan aletleri ülkeye getirtmeye çalışıyordu.

İnsanlarımız senin dediğin gibi biraz ondan biraz bundan biraz şundan olan bi all in one istiyor.Ama o alet çoğu zaman yarım yamalak iş yapacak. GErçek zevki yaşatmayacak.
  • Arkadaşlar Vatan'da siteye koymuşlar, hadi hayırlısı. Yakında bütün marketlerde boy gösterir.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaap0000nbk-eesn-wd-tv-live-hd-media-player-hdmi-/productDetails.aspx?I_ID=41320

• Özelikle kullanan arkadaşlara soruyorum, NTFS HarDiskleri görüyormu acaba?
    Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuz34 -- 11 Kasım 2009; 16:11:58 >
  • Satışa çıkmış süper...

Bu gün ilk iş, harci bir hdd almak olucak...

Bu aletle çalıştırabaliceğim bir hdd öneriniz varmı...

http://www.vatanbilgisayar.com/smartdisk-3.5_1.5tb_backup_est-3,5-super-fast-1,5tb-usb+esata-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=38887

ben bu ürünü düşünüyorum, SATA bağlantı da mevut... Ama WD Live'ın sata bağlantısı yok... Sata bağlantısı olmayan başka bir ürünüde açığım,..

Tek düşüncem, indirceğim iso dosyalarını usb 2.0 dan takılmadan okuyabilecekmi..

Kafam karıştı yine be...

Vatan'daki fiyat nasıl sizce.. Yurtdışandakinden çok daha pahalı, bu fiyata değermi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Zaman -- 11 Kasım 2009; 17:09:24 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.