Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Selamlar, dünden beri elimdeki 1080p filmleri izliyorum şu ana kadar hiçbir takılma yok,

Bağlı hard diskleri, cihazı kapattiğimızda kapatıyor, hatta eskisi kapalıyken bile hard disk takınca disk dönmeye ve ışığı yanmaya başlıyordu,
    şimdi bu sayede disklerin boşuna çalışması ve gereksiz ısınma giderilmiş oldu,

Görüntüyü üste kalyırıp ta altyazıların altta ki siyak kısımda kalmasını sağladığımızda altyazı artık kaybolmuyor,
    gerçi altyazı bu defa da yinede görüntüye değecek kadar yukarıda ama olsun.

devamı gelecek

elimde 1 tane 1tb black, 1 tane 1tb green, 1 tanede wd 320 gb my passport harici var, bunuda aldım mı sistem tamamdır, resimde tayfun seni bekliyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AviatoR -- 30 Kasım 2009; 19:40:46 >

• DOSTUM
    Resim işi kolay da artık resimle anlaşılacak bişey kalmadı ki,
    ben net te bulunanlardan daha iyi resim koyacağımı zannetmiyorum,

ama olsun yinede çekip koyacağım resim güzellik olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

hersey icin cok erken daha, wdhdtv 1080p oynatmiyor diye herkes de kulak dolma bir duyum oldugundan, burada yeni alanlar 1080p bir filmi izleyebildiginde, hersey duzelmis havasi yurucek o da sacma olacak, belirli bir deneme suresinden sonra aciga cikacaktir.

BIrileri laf atip kacmis, dts yoksa birakin bu isleri diye :))
    Olay cok yonludur, bircok yerde de goreceksiniz dts-ac3 farkini ayirt edebilen kulaklar azdir, isi bu olan profesyonellerden bahsediyorum. ayni ses siddetinde her ikisini de onyargisis dinleyin, goreceksiniz.
    Ses sistemlerinin, kartlarinin oldugu bolume bakarsaniz, bu isi hobi edinmis insanlar da var, piyasadaki hemen her turlu sistemi sirf deneme amacli alan insanlar mevcut.
    Diger yonden butce, evin fiziksel imkanlari, komsulara saydi vs. diye uzar
    Ben sirf yer gok kablo olmasin diye kullanmiyorum.

Dts cozme olayina gelince, kimileri yanlis anlamis, live modelindek lisans sadece dts sese sahip olan videolari ac3 cevirme zahmetinden kurtarir. baska bir ise yaramaz, emin olmamakla beraber zaten 5.1 olarak cozen nmt de yok diye biliyorum, hepsi 2kanala dusurup veriyor sesi. . ac3 e cevirim de cok onemli bir konu degil cunku ayda yuzlerce film elinize gecmiyor, ucretsiz otomatik programlar mevcut, haliyle can sikmiyor.
    ha benim elime geciyor diyorsaniz, zaten internet saglayiciniz icin verdiginiz parayi ve depolama maliyetlerini goz onune alinca, ses sistemi icin de zaten gerekli yatirimi coktan yapmistir.

eternet girisi zaten usb uzerinden baglayabiliyorduk daha onceden.

yonga ve ram degisimi oldugunu soyleyenler var, bun husuta pek arama yapmadim, urunler gelince etkilerini goruruz zaten.

Selam

Bende Z5500 var.. Üzerindeki bilgislere göre DTS destekli..

Sormak istediğim şu, demişsiniz ki üzerindeki lisans DTS sesi ac3' çeviriyor,sizi bu zahmetten kurtarıyor..

O zaman DTS destekli bir ses sisteminiz var ise durum nasıl oluyor.. Yani, ses sistemine ac3 olarak gelen ses tekrarımı DTS dönüşüyor...

Bu konuyla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

• ac3'e çevirmiyor pcde dtsyi ac3'e çevirmeden sizi kurtarır demiş ancak bu tartışmalar ses sistemi olayanlar için senin sorunun yok ne WD1 ile ne Wd live ile dts sesi z5500den alırsın
  • quote:

DOSTUM
    Resim işi kolay da artık resimle anlaşılacak bişey kalmadı ki,
    ben net te bulunanlardan daha iyi resim koyacağımı zannetmiyorum,

ama olsun yinede çekip koyacağım resim güzellik olsun.

tayfun hocam bir yazdın sonra kayboldun yaw, nerelerdesin naptın alet nasıl, biraz bahset yaw, hd filmler nasıl?açmadığı oldu mu?
  • hiç açmadığı yok şimdi 44gb lık transformers indiriyorum onu deneyeceğim,
    inceledikçe tesbitlerimi yazıyorum merak etmeyin, bu akşam resim de koyacağım..
  • arkadaşlar tvix 6500 kullanıyorum.Tvico firması tvix'in 6600 isimli yeni makinasını çıkardı ve sigma çip set kullanmıyor.Bilginize...
  • dostum, o zaman git onun için bir başlık aç ve yaz oraya ilgilenen okusun,
    ben bu cihazın bilgilerini başka bir başlığa mı yazdım bilginize diye

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

arkadaşlar tvix 6500 kullanıyorum.Tvico firması tvix'in 6600 isimli yeni makinasını çıkardı ve sigma çip set kullanmıyor.Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 9 Kasım 2009; 21:56:13 >
  • işte resimlerr

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!

• devam

• devamm

• son

bişey dikkatimi çekti eski modelde ayarladığımız çözünürlükte kalıyordu
    ama şimdi değiştirsem de tekrar girince hep otomatik te görünüyor,
    görüntü gayet güzel ama hangi ayarı yaptım ne değişti anlayamıyorum,

pal-ntsc seçimi de kalkmış artık
    zaten usa versiyonunda değiştiremiyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

ac3'e çevirmiyor pcde dtsyi ac3'e çevirmeden sizi kurtarır demiş ancak bu tartışmalar ses sistemi olayanlar için senin sorunun yok ne WD1 ile ne Wd live ile dts sesi z5500den alırsın

+1
  • @Thai-Fun
    Çektiğim resimler önemli değil piyasada çok resim var demişsin. Ama senin resimlerin gayet iyi oldu makine amfinin yanında artık çok daha şık gözüktüğünü gördük

Peki kapandıktan (aslında kapanmadıktan) sonra ısınmaya devam etmiyor di mi?

Bİ de kablosuz ağ bağlantısı kurmayı düşünüyor musun pc ile. Sonra da pc de paylaşılan dosyalardan dosya oynatmayı

Her zamanki gibi öncü oldun tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 10 Kasım 2009; 9:44:20 >
  • fotolar için çok teşekkürler.
  • quote:

dostum, o zaman git onun için bir başlık aç ve yaz oraya ilgilenen okusun,
    ben bu cihazın bilgilerini başka bir başlığa mı yazdım bilginize diye

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

arkadaşlar tvix 6500 kullanıyorum.Tvico firması tvix'in 6600 isimli yeni makinasını çıkardı ve sigma çip set kullanmıyor.Bilginize...

Yanlış ifade ettim dostum kusura bakma.Niyetim şuydu.Açtığın başlığa yorum yapan Exhell arkadaş
    Chipset Sigma 8655 (500mhz)
    Memory 512MB FLASH ROM, 512MB RAM
    Bu ürün sayesinde pch,egreat tarzı ürünlerin fiyatları düşebilir.Alacaklara hayırlı olsun şimdiden çok iyi bir cihaz fiyat-perfomans açısından. diye yorum yazmış
    Bende tvix yeni modellerinde artık sigma chipset ile yollarını ayırdı ciddi sorunlar çıktığından dolayı diye yazmayı düşünmüştüm.Basit bir cümle yazmışım.Doğal olarak her yere çekilebilir.
    Haklısın eğer cihaz tanıtacak olsam yeni bir konu açarım.
    Kusura bakma tekrar kimseyi üzmek yada kırmak istemem.
    Ocak ayında Amerika'ya gittiğimde kardeşime ve arkadaşıma alacağım.O zaman kıyaslama yaparım kendimce.
    Selamlar...

• Dostum,
    Wireless düşünmüyorum pek bana fantazi geliyor,
    bikere yavaş olacak 54 mb/sn

sonra şifreleme vs kolay kırılabiliyor artık
    birde kablo ile zaten yapabiliyorum

ayrıca cihazda az bir ılıklık var ama artık hard diskleri tam olarak kapatıyor bu güzel olmuş..

quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

@Thai-Fun
    Çektiğim resimler önemli değil piyasada çok resim var demişsin. Ama senin resimlerin gayet iyi oldu makine amfinin yanında artık çok daha şık gözüktüğünü gördük

Peki kapandıktan (aslında kapanmadıktan) sonra ısınmaya devam etmiyor di mi?

Bİ de kablosuz ağ bağlantısı kurmayı düşünüyor musun pc ile. Sonra da pc de paylaşılan dosyalardan dosya oynatmayı

Her zamanki gibi öncü oldun tesekkurler

• güle güle kullan bu arada caps koyduğun film görüntü olarak muhteşem ama konuya gıcık oldum resmen korku filmi bu amerikalılar manyak karar verdim küçüğü (7 yaşında) zaten uyutmuştum büyük (10 yaşında) hop oturdu hop kalktı koltuktan film bitene kadar

ondan sonra da ne oluyor bu topluma gençler okul basıp katliam yapıyor diye veryansın ediyorlar
  • Şimdi bu ürünü iyi güzel tanıttınız...

Benim firkim cidden değişti...

Daha öne, WD sıkıntılarını öğrendiğim için almaktan vazgeçmiştim, onun yerine Egreat alıcaktım..

Şimdi bu aleti almaya karar verdim, ama malum Türkiye'de yok..

Bu aleti nasıl ve nerden edinebiliriz bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim...

Yoksa Egreat almak zorunda kalıcam, o alette bana profesyönel geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Zaman -- 10 Kasım 2009; 11:29:46 >
  • DOSTUM
    Doğrusu o kadar haklısın ki, benim oğlumda 5.5 yaşında filmi deneme yapmak için açtım dün tesadüf yanımdaydı. sevmediğini önceden biliyordum. Oğlum bazı denemeler için açtım sadece dedim.

Aradan 5 dk geçti kapatmayı unutmuşum geldi yanıma baba denemen bitmedi mi daha diye

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

güle güle kullan bu arada caps koyduğun film görüntü olarak muhteşem ama konuya gıcık oldum resmen korku filmi bu amerikalılar manyak karar verdim küçüğü (7 yaşında) zaten uyutmuştum büyük (10 yaşında) hop oturdu hop kalktı koltuktan film bitene kadar

ondan sonra da ne oluyor bu topluma gençler okul basıp katliam yapıyor diye veryansın ediyorlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.