Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zilgar

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: muratkan

Firmware desteğini en fazla hangisi sağlıyorsa o en iyisidir.

DTS desteği falan ??

Yahu MKV indiriyorsun ama salonunda DTS çözücü ses sitemin yoksa hiç bulaşmayın bu tip aletlere. "DTS çözücüm yok ben TV den ses alıyorum o yüzden DTS özellikli olması lazım alacağım aletin "
    Yahu bırakın bu işleri o zaman .

Allah rızası için siz de bu tip yorumları bırakın

şu dediğinizin mantıklı bir tarafını bana söyleyin forumlarda yazmayı bırakayım

dts ses sistemi sahibi olarak daha keyifli izlersin demek başka dts ses sistemin yoksa bu işleri bırak demek bambaşka bir şey

yoksa kim ister gümbür gümbür film izlemek varken tvnin hoparlörlerine mahkum olmayı

herkesin bütçesi bir yere kadar yapacağımız yorumlarda bunlara dikkat edelim

kesinlikle bu işler bütçe meselesi katılıyorum yahu orjinal blu-ray alin o zaman madem gercek film keyfi istiyorsunuz mkv dediğiniz olay hiç bir zaman blu-rayin yerini tutamaz divx in dvd nin yerini tutamadığı gibi .olay sırf sesle bitmiyor malesef.
    ilk wd player dts çözemiyordu çok eksik bir özellik bencede o yüzden şu an bende alacağım bu yeni modelden.

şöyle bir tespit yapmak istiyorum, kaliteli riper lar tarafından rip lenmiş dvdrip bir film orjinal dvd den daha iyi görüntü veriyorsa bence yine iyi riplenmiş bluray bir film, örneğin 10-12 gb civarı 1080p bir film bence pek orjinal blueray i aratmaz gibi geliyor ancak tabi denemek gerek

• Arkadaşlar şahsım daima orijinal dvd nin divx ten blu-ray veya HD-DVD nin de kopyası olan mkv den daha iyi olduğunu savunmuştur.

AMMA mesela HORTON filminin orijinal BLU-RAY i ile mkv si arasında fark göremediğimi de söylemek zorundayım.

Bu fikri edinirken kullandığım kombinasyon imzamdaki gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar şahsım daima orijinal dvd nin divx ten blu-ray veya HD-DVD nin de kopyası olan mkv den daha iyi olduğunu savunmuştur.

AMMA mesela HORTON filminin orijinal BLU-RAY i ile mkv si arasında fark göremediğimi de söylemek zorundayım.

Bu fikri edinirken kullandığım kombinasyon imzamdaki gibidir.

bence orjinal dvd mkv nin yanında vcd gibi kalıyor hata orjinal blu ray ve mkv arasındaki tek fark birisi bedava biriside uçuk pahalı
  • mkvlerle orijinal blu-rayler arasındaki farkta kullanılan ekipman çok önemli

kaynak pc ise fark çok açık nmt ise fark az aynı zamanda kullanılan tv çok önemli

mesela pioneer 5090 ile orijinal blu-ray ve mkv farkı hissedilmezken

lcdlerle fark çok daha bariz oluyor

bu bir çok değikene bağlı yani fark var az ya da çok demek için bir satndart yok

ancak birisinin bedava olduğu düşünülürse fark yok demek lazım
  • Egreat lardada efsane planet earth takılıyormuş bazı yerlerinde.

Şu live la takılma problemini halletseler hersey çok gusel olacak
  • bu takılmalar usb ve ntfs kaynaklı ext formatlı dahili disklerde sorun yok egreatlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

bu takılmalar usb ve ntfs kaynaklı ext formatlı dahili disklerde sorun yok egreatlerde

bendede ext formetlı 1 tb hdd var egreat m33a da takılma yok katılıyorum sadays üstad.planet earth kutuptan kutuba ve dağlar ın mkv si var takılma yok.bide Transformers 2007 720p HDDVD x264 Turkce - Eng var tek bir takılma yok.baştan sona filmi izledim ısınma falan yok.1Tb 32MB Cache Caviar Green Harddisk in de katkısı mutlaka vardır.
  • bu alet turkıyede ne zaman satısa cıkacak bılgısı olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bu alet turkıyede ne zaman satısa cıkacak bılgısı olan varmı?

Yurtdışında bile şu an bulmak imkansız, yılbaşını geçer bence buraya gelmesi...
  • TF'a inceleme koydu bir arkadaş bluray.isoları bile oynatıyormuş NMTleri zor günler bekliyor zor
  • best buy da var 119 dolar hemde
  • Merhaba arkadaslar,

Ben WD 1'i almayi dusunuyordumki WD live cikti. Daha yeni amerikadan bir arkadasimd gelecekti hemen ondan istedim getirecek. Insallah gelince test eder yorumlarimi yazarim.

Sizlere bir sorum olacak. Bu yeni WD Live DTS cozuyormus diye yaziyor. Bu dogru ise sadece optik girisli bir dolby prologic 5.1 ses sistemi alsam yeterli olacak degil mi? Ayrica DTS cozucuye ihtiyacim olmayacak sanirim degil mi?

Ona gore birde 5+1 alicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatft
    Ayrica DTS cozucuye ihtiyacim olmayacak sanirim degil mi?

WD TV Live'in çözdüğü DTS 2.0 (stereo), DTS'i, DTS olarak (yani 5.1) dinlemek için yine DTS çözen bir sisteme ihtiyacınız olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 4 Kasım 2009; 13:11:37 >
  • WD HDTV LIVE DTS sesleri 5.1 kanal olarak çözüp HDMI üzerinden çözülmüş halde HDMI girişli
    amfiye veriyor mu diye bir soru geliyor akla,

ama bu arada HDMI girişi olup ta DTS çözemeyen amfı yoktur herhalde ki buna gerek olsun..

Ama yine DTS leri çözüp optikten çözülmüş halde veriyorsa işte bu çok güzel olur.
    Zira optik girişi olup ta dts çözemeyen birçok ses sistemi işe yarar hale gelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 7 Kasım 2009; 10:10:31 >
  • Busefer bneim aklima soyle birsey geldi.
    Eger HDMI'dan DTS'yi 5.1 olarak aktarabiliyorsa TV'ye bagladigimiz HDMI'dan da bu sesi gonderiyordur. Ozaman TV'nin optik cikisindan ses sistemine baglanti yapsak olay colzumus olur mu.

Sizinde dedigi gibi boylece DTS cozmeyen bircok ses sistemi kullanisli hale gelir. Bu konuda bir yorumu olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatft -- 6 Kasım 2009; 12:31:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatft

Busefer bneim aklima soyle birsey geldi.
    Eger HDMI'dan DTS'yi 5.1 olarak aktarabiliyorsa TV'ye bagladigimiz HDMI'dan da bu sesi gonderiyordur. Ozaman TV'nin optik cikisindan ses sistemine baglanti yapsak olay colzumus olur mu.

Sizinde dedigi gibi boylece DTS cozmeyen bircok ses sistemi kullanisli hale gelir. Bu konuda bir yorumu olan var mi?

WD TV LIVE, DTS'i 5.1 olarak çözmüyor, 2.0 (stereo) olarak çözüyor.
  • arkadaşlar çok kısa net bir sorum var, wd ve popcorn forumlarında dolaşmaktan beynim sulandı :)

ben yeni lg 32lh5000 tv aldım, mediaplayer özelliği mevcut ve mkv leri sorunsuz oynatıyor , benim sadece ses sistemi sorunum var. bu televizyonu almışken birde wd live , popcorn vs cihazları ses özellikleri yüzünden almama gerek varmı ??

sadece bir av reciever alsam yeterli olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wol-kan

arkadaşlar çok kısa net bir sorum var, wd ve popcorn forumlarında dolaşmaktan beynim sulandı :)

ben yeni lg 32lh5000 tv aldım, mediaplayer özelliği mevcut ve mkv leri sorunsuz oynatıyor , benim sadece ses sistemi sorunum var. bu televizyonu almışken birde wd live , popcorn vs cihazları ses özellikleri yüzünden almama gerek varmı ??

"herşeyi oynatıyor" diyorsanız wd tv ve popcorn gibi cihazlara ihtiyacınız yok.
    bence ses sitemine de ihtiyacınız yok, tv yeter.

ama "dts, 5.1 vs isterim" diyorsanız o zaman iş karışıyor. tv'nizin "ses çıkış" özelliklerine göre bir ses sistemi almaya dikkat edin.
    (tvdeki ses çıkışının pek yeterli özellikleri olmayacağını varsayarak böyle yazdım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

arkadaşlar çok kısa net bir sorum var, wd ve popcorn forumlarında dolaşmaktan beynim sulandı :)

ama "dts, 5.1 vs isterim" diyorsanız o zaman iş karışıyor. tv'nizin "ses çıkış" özelliklerine göre bir ses sistemi almaya dikkat edin.
    (tvdeki ses çıkışının pek yeterli özellikleri olmayacağını varsayarak böyle yazdım)

proxy teşekkür ederim.

tv nin optik çıkışı var ama ses sistemini ayrıca teledünya ve ps3 ü bağlamak içinde istiyorum. Philips hts335w sinema sistemim var ama optik girişi yok + verdiği ses hiç iyi değil. philips i de dvd/cd player + radyo olarak kullanabilirim. ,

hangi reciever ı önerirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

proxy teşekkür ederim.

tv nin optik çıkışı var ama ses sistemini ayrıca teledünya ve ps3 ü bağlamak içinde istiyorum. Philips hts335w sinema sistemim var ama optik girişi yok + verdiği ses hiç iyi değil. philips i de dvd/cd player + radyo olarak kullanabilirim. ,

hangi reciever ı önerirsiniz

bu konuda pek bir bilgim yok.
    kendim 'sadece ses sistemi olsun, istediğimi bağlayabileyim' diye logitec z5500 almıştım ve çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.