Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luciferman

quote:

Orijinalden alıntı: tamtamam

en sonunda kendime bi mac mini kutu aldım,2. el 750 ytl ye mal oldu ama çok iyi olmasada her bi kabiliyeti var,benim için medya oynatıcı işi kapandı,
    çok akıllıyım yaw ben :)

Bu fiyata 3 tane WDTV hatta WDTV 2 Live alabilirsin!!! Ben de zamanın da MAc mini düşünmüştüm ama fiyatı çok tuzlu, bence WDTV varken böyle bi şey almak ve paraya kıymak bana pek akıllıca gelmedi.

Bu arada yeni WDTV'de en çok istediğim şey yeni Temalar seçebilme özelliği olsa veya kullanıcıların amatörce tema kurup yüklenmesi kolay olsa ne güzel olur, telefonlardaki gibi. Hep aynı ekran ve simgeler can sıkıcı, ayrıca Thumnail seçeneğinde dosyaların resimleri gözükse de isimleri asla görünmüyor umarım yeni versiyonda bunun için bi yenilik düşünülmüştür...

Merakla beklemekteyim yeni cihazı alıcam eskisini de yatak odamda kullanıcam...

tabiki alabilirsin ancak dahili h.disk için ayrı dertlerin olur,dahili dvd sürücüsü ile rahatlıkla medya taşıyabilirsin,internette istediğin gibi dolanır ,altyazı derdi hiç çekmessin ,benim seçimimdi ,şimdilik çok memnun kaldım.,ekstra olarak görüntüsü çok daha iyi ve salonumda klavye -mause özgürlüğüm var,ilgilenen arkadaşlarada tavsiye ederim

• arkadaşlar, ürün satışı türkiyede nezaman başlar fikri olan varmı?... ..
  • bestbuy'da 120 dolara satılıyor şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

bestbuy'da 120 dolara satılıyor şu anda.

bu site fiyatıdır değil mi, peki acaba türkiyede best buy kaça satar bunu, yakında izmire açılıyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Orijinalden alıntı: nergun

BANA SATTIRDIN CİHAZI

BUNUN TR ALTYAZI DESTEĞİ VARMI? ABD GELEN BURADA PROBLEM YARATIRMI GİBİ CEVAPLARIDA ALAYIM BARİ SİPARİŞİ GEÇİCEM

ABD'den gelen NTSC olur. WD TV'de değiştirilemiyordu, bundakini bilmiyorum.

pal ve ntsc ayrımları analog formatlar içindir mkv oynatımında anlam ifade etmez hdmi üzerinden arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim

ne görüntü ne de altyazı olarak sorun yaşayacağınızı sanmam (yazılımın 1inci üzerine bina edileceği varsayımı ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Ekim 2009; 14:23:11 >
  • Bu cihazda Sigma 8655 işlemci var diye yazmışsınız ama ben hiç bir yerde bunu göremedim hatta kendi sitesinde bile .
    Bu cihaz Sigma 8635 olması gerekiyor.

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735

Eski Wd'nin çıkışını HDMI 1.3 yapıp ethernet koymuşlar birde DTs olayı var.
    Başka da bir fark yok. Aynı tas aynı hamam.

Yine eski WD'nin eski sorunları ile başbaşasınız
    Benim bildiğim Egreat M-34 bunuda rahat rahat yer , içer ..
    Çünkü bir kere Egreat NMT ve SATA disk olayı var.

Eski WD içinde fırtına koparılmıştı ama gelinçe fos çıktı yine aynı film gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 21 Ekim 2009; 20:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Bu cihazda Sigma 8655 işlemci var diye yazmışsınız ama ben hiç bir yerde bunu göremedim hatta kendi sitesinde bile .

Eski WD içinde fırtına koparılmıştı ama gelinçe fos çıktı yine aynı film gibi ..

RAM miktarı arttırılmış. Bu sayede takılma sorunları olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Bu cihazda Sigma 8655 işlemci var diye yazmışsınız ama ben hiç bir yerde bunu göremedim hatta kendi sitesinde bile .

Dostum,
    Eleştirilerinin ne kadar YAPICI olduğunu tartışmıyorum,
    Ama falanca cihazın bundan ne kadar iyi olduğu, WD in eski modelinin satışlarının o cihazların satışı tarafından yerle bir edildiği, bunun da akıbetinin aynı olacağı falan
    sence de yeterince konuşulup üzerinde tartışmalar banlanmalar yaşanmadı mı ?? sanki burada hayatı o veya bu cihazın başarısına beğenisine bağlıymış gibi yazanlar
    ve bu yüzden gereksiz polemikler ile uzayıp içi bilgi açısından bomboş olan başlıklar yeterince yok mu ??

Senin önemsemediğin bir özelliğe birçoklarının çok ihtiyacı olabileceği gibi, parası da ancak buna yetip belki bir 50 dolar daha veremeyebilir.
    Neden beğeni ve ihtiyaçları bu kadar kesin kategorize edelim ki..

Yani sonuçta sen gene beğenmediğin kısımları daha önce yazılmamış ve sakız olmamışsa yaz, biz ve ilgili diğer arkadaşlar öğrensin,
    Ama yazdıklarımızın ne kadarı yeni bilgi ne kadarı kişisel yorum ve ne kadarı kime yararlı olacak dikkat edelim lütfen..

• evet katılıyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolmerol -- 22 Ekim 2009; 9:56:21 >
  • WD büyük olasılıkla Sigma'nın adının WDTV'den fazla konuşulmasını istemediğinden 8655'i hiçbir yerde vurgulamıyor. Halbuki bunu ön plana çıkararak reklam yapsalar çok daha fazla ilgi çekecek.
  • aşağıdaki linkteki dark media player hepsi buradada 330 YTL ve torrent den indirmede var

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=783&osCsid=b858516de7c42fe3f0a0365f2f7d8969

desteklediği formatlar

Görüntü: H.264, MKV, WMV9, AVI, MPEG 1/2/3/4, HD DivX, Xvid, ISO, VOB, MPG, MP4, MOV, RM, RMVB, FLV
    Ses: MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3, Dolby, DTS Digital
    Resim: JPG, BMP, PNG, TIFF, GIF
    Altyazı: SUB, SMI, SRT, SSA, IDX+SUB

bu aletin işlemcisi Realtek 1073 olduğu söyleniyor, DTS yi destekliyormuş deniyor sitesinde
    acaba bunu mu alsam bu live playere beklemeye gerek varmı, fiyatta iyiymiş

• Bu aletlere sata disk nasıl bağlanıyor...

Sonuç olarak bir çok harici hdd, şık, metal saklama kutusu içersinde. Kutuların üzerinde sadece USB çıkışı var.. HDD yi bu ve benzeri aletlere bağlamak için, metal kutularının içersinden çıkartmak mı gerek.. Bu işi pek anlamadım ben..

Birde bu alet Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak bilgisi olan varmı..

Son olarak...

M34A
    WD Live
    Dark Media Player....

hangisi en sorunsuz ve alınması önerilen ürün...
  • Firmware desteğini en fazla hangisi sağlıyorsa o en iyisidir.

DTS desteği falan ??

Yahu MKV indiriyorsun ama salonunda DTS çözücü ses sitemin yoksa hiç bulaşmayın bu tip aletlere. "DTS çözücüm yok ben TV den ses alıyorum o yüzden DTS özellikli olması lazım alacağım aletin "
    Yahu bırakın bu işleri o zaman .
  • Satışta sanırım bu ürün bestbuy da
  • dostum bir bilgi verdiğinde forumdakilerinde ulaşabileceği kaynakları versen daha güzel our,

Başka bir deyişle ::

HANİ NERDE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkan

Firmware desteğini en fazla hangisi sağlıyorsa o en iyisidir.

DTS desteği falan ??

Yahu MKV indiriyorsun ama salonunda DTS çözücü ses sitemin yoksa hiç bulaşmayın bu tip aletlere. "DTS çözücüm yok ben TV den ses alıyorum o yüzden DTS özellikli olması lazım alacağım aletin "

Allah rızası için siz de bu tip yorumları bırakın

şu dediğinizin mantıklı bir tarafını bana söyleyin forumlarda yazmayı bırakayım

dts ses sistemi sahibi olarak daha keyifli izlersin demek başka dts ses sistemin yoksa bu işleri bırak demek bambaşka bir şey

yoksa kim ister gümbür gümbür film izlemek varken tvnin hoparlörlerine mahkum olmayı

herkesin bütçesi bir yere kadar yapacağımız yorumlarda bunlara dikkat edelim

• Bende mkv filmleri izlemek için bir player arıyorum ama pek araştırma yapmaya fırsatım olmadı... Bu playerlardan herhangi birine analog hoparlör seti bağlamak mümkün mü?? Mesela Microlab X-15 gibi bir sistemi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: muratkan

Firmware desteğini en fazla hangisi sağlıyorsa o en iyisidir.

DTS desteği falan ??

Allah rızası için siz de bu tip yorumları bırakın

şu dediğinizin mantıklı bir tarafını bana söyleyin forumlarda yazmayı bırakayım

dts ses sistemi sahibi olarak daha keyifli izlersin demek başka dts ses sistemin yoksa bu işleri bırak demek bambaşka bir şey

yoksa kim ister gümbür gümbür film izlemek varken tvnin hoparlörlerine mahkum olmayı

herkesin bütçesi bir yere kadar yapacağımız yorumlarda bunlara dikkat edelim

+1 eline sağlık ...

• merhaba
    bu hafta başında amerikadan gelen bir arkadaşa getirttim wd live ı . henüz network üzerinden yapılan işlemleri pek kurcalıyamadım ama ilk dikkatimi çeken eski parlak dış yüzey gitmiş yerine mat fakat kolay çizilmeyen bi kaplama gelmiş. ilk wd deki oynatıcı hataları maalesef bu üründe de devam ediyor . bazı filmlerdeki takılmaları önleyememiş üreticiler.
    ileriki zamanlarda kurcaladıkca bilgilendiririm
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Bende mkv filmleri izlemek için bir player arıyorum ama pek araştırma yapmaya fırsatım olmadı... Bu playerlardan herhangi birine analog hoparlör seti bağlamak mümkün mü?? Mesela Microlab X-15 gibi bir sistemi??

analog çıkış hdx-1000 ve istarh6da var ama onlar da türkiyede yok

novatronda var ama o da bir alt sürüm

ebay v.s. yerlerden decoder alabilirsin geçen yazdım foruma benim mesjaları taratırsan bulursun

benim arkadaş aldı bir tane geçen gün işyerine kadar geldi bayağı kalitrli alüminyum bit kutu içinde satıcı çocuk gift işaretlemiş hiç bir yere takılmadan geldi akşam denemiş Wd ile gümbür gümbür dts ses alıyorum sesi bile fazla açamıyorum diyordu bir akşam çay içmeye gittiğimde tüm WDler için ses kalitesini bir test edeceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.