Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: miki

Ben evde kotalı (en ucuzu) ADSL kullanıyorum , netten film indirmem , amma networkte ip tv ler varsa ve bedava ise tabii ki seyretmek isterim , hele HD kanallar varsa (varmı??) harika olur.
    Ama bir sorun var tabii, sadece netten tv izlemek kotayı bitirirmi?
    ADSL kotamı hiç doldurmadım, sadece akşamları biraz forumları gezer, biraz msn kullanırım.

kotalı kullanıcının neyine internetten film izlemek

İnternetten filmler akıcı ve kesintisiz yüksek kalitede izleniyormu ??? duruma göre limitsize çeviririm bende .

• quote:

quote:

quote:

Ben evde kotalı (en ucuzu) ADSL kullanıyorum , netten film indirmem , amma networkte ip tv ler varsa ve bedava ise tabii ki seyretmek isterim , hele HD kanallar varsa (varmı??) harika olur.
    ADSL kotamı hiç doldurmadım, sadece akşamları biraz forumları gezer, biraz msn kullanırım.

İnternetten filmler akıcı ve kesintisiz yüksek kalitede izleniyormu ??? duruma göre limitsize çeviririm bende .

o zaman durum değişir tabii

• Türkçe altyazı desteği var mı acaba?
  • Arkadaşlar Bunu Tüplü Tv'ye bağlamak istediğimizde nasıl ve hangi kabloyla bağlıyacağız? 3'lü Kompozit girişleri yok.. Bi AV out girişi var Tüplü Tv bağlantısı bununla mı yapılacak ama bu AV Out girişinden nasıl bir kabloyla Hem video hem ses alınacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

Arkadaşlar Bunu Tüplü Tv'ye bağlamak istediğimizde nasıl ve hangi kabloyla bağlıyacağız? 3'lü Kompozit girişleri yok.. Bi AV out girişi var Tüplü Tv bağlantısı bununla mı yapılacak ama bu AV Out girişinden nasıl bir kabloyla Hem video hem ses alınacak..

av out girişinden tüplü tv ye bağlayacaksın.türkçe kullanma klavuzunda ayrıntılı olarak yazıyor.lütfen oku.
  • WDTV Live ile ilgili WD sitesinde olan videoları youtube' yükledim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman durum değişir tabii

İkidir alıntı yapıp soruma cevap yazıyorsun ama boş yazıyorsun, biliyorsan cevap yazda okuyanlarda öğrensin, dalga geçerek mesaj sayını arttırmak istiyorsan bir çok serbest konu yeri var.

• izlersin ama görüntü kalitesi çok iyi olmaz çünkü limitsizde olsa alabileceğin internet hızı ülkemizde çok düşük, bence netten film izleme işini bikenara koy anca ayda yılda bi ufak tefek video izlersin hatta hd filmlerden sonra onları bile izlemek istemezsin hatta hd den sonra dvd bile vcd gibi gelir, ama yinede ripleri indirebilmen için internetini limitsiz yap bence
  • IPTV abonelikle satılan birşey ve Türkiye'de yok, bu internet hızlarıyla olmaz da. Yurtdışındaki 50 Mbit, 100 Mbit internetler bunun için var. Adam ayda 30 €'ya 30 Mbit internet, bilmem kaç tane HD kanal, sınırsız telefon konuşması alıyor, biz aynı paraya 1 Mbit internet alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 17 Ekim 2009; 0:59:43 >
  • quote:

İkidir alıntı yapıp soruma cevap yazıyorsun ama boş yazıyorsun, biliyorsan cevap yazda okuyanlarda öğrensin, dalga geçerek mesaj sayını arttırmak istiyorsan bir çok serbest konu yeri var.

saçma sapan konuşma tam 3 yıldır üyeyim bu foruma. senin o mantıksızca fikrin bu noktada çöker. neymiş mesaj sayısını arttırmakmış. saçmalama. kaç yaşındasın sen 16-17 ?
    3 yılda 350 mesaj yazan birine bu söylediğin şey sadece terbiyesizliktir.

bu arada WD nin Altyazı desteği konusunu soran bi arkadaş var , Türkçe kullanma kılavuzu çıkardıklarına göre , bunu da unutmuş olmazlar sanırım.
  • @bodyguard, haddini aşıyorsun kelimelerini dikkatli seç, önce yazdıklarını oku, burası bilgi paylaşım formudur, dalga geçeceksen hiç yazma,senin üyelik yılın beni ilgilendirmez, sadece boş ve niteliksiz yazdığın için bende öyle bir kanaat oluştu.

@Uygarmen, @Seko92 , bilgiler için çok teşekkürler, şirkette kendi serverlarımız var ve yüklüce film arşivi mevcut, netten film klip indirmem , sadece internetten online film izlemek için düşünebilirdim limitsize geçmeyi, gereksizmiş, doğru bilgi ile yılda 500 tl tassaruf ettirdiniz
    sağolun
  • HD Box'ların varlığın keşfedeli daha 3 gün oldu ama yeterince kafam karıştı...

Hangisini almak daha mantıklı karar vermedim, yardımcı olursanaz sevinirim..

Öncelikle evde internet yok, o yüzden IP TV yada Youtube vs. gibi şeylerle pek işim olmaz...

Amacım, internetten indirdiğimi yüksek çözünürlüklü, MKV ve bulabirimsem ISO (sıkıştırılmamış Blueray) bunları evimdeki HD televizyonda izlemek.. Tabii bunları izlerken, Z5500'ü alete bağlayıp 5,1 ses almak..

Burdan yola çıkarak, şu sorularımı, kullanan arkadaşlar cevap vererse sevinirim..

Benim gibi bir basit bir kullanıcı için bu alet yeterlimidir, yoksa daha sonra ihtiyaçların artarsa yetersiz kalabilir, dermisiniz..

DTS ses desteği olmaması tam olarak ne amlama geliyor, 5,1 ses alınamıyor mu ?

Ayrıca tüm MKV ve HD filmler DTS desteklimi, normal dvd lerin çoğu Dolby Digital desteklidir, arada çok az THX falan vardır..

DTS konusunu biraz daha açarsanız sevinirim..

• kardeş bu alet wd 2

o dediğin sorunlar 1 de var

dts downmix bu alette var ve senin işini görmeyi bırak fazlasıyla görür

muhtemelen türkiyeye geldiğinde tüm elektornik marketlerde kampanya ile satılır 250 tl civarına alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Chipset Sigma 8655 (500mhz)
    Memory 512MB FLASH ROM, 512MB RAM

Bu ürün sayesinde pch,egreat tarzı ürünlerin fiyatları düşebilir.Alacaklara hayırlı olsun şimdiden çok iyi bir cihaz fiyat-perfomans açısından.

İlk WDTV 300Mhz işlemciye ve 128MB RAM'e sahipti. 512MB RAM çok güzel bir haber. Artık 1080P takılma sorunları olmayacaktır.
  • emin olmayın bu aletlerin sorunu hep söylüyorum usb ya da işlemci kaynaklı değil

yazılımın ntfs emulasyonunda bir sorun var o yüzden içine ext3 formatlı hdd takılabilen (ya da m34 gibi dışarıdan sata) cihazlar sadece network ve usb barındıranlara göre daha avantajlı

ancak şundan kesin emin olabilirsiniz WD 1'in takıldığı hiçbir filmde takılmayacaktır
  • evet bunda da önceki modelde de izleyebiliyoruz.
  • en sonunda kendime bi mac mini kutu aldım,2. el 750 ytl ye mal oldu ama çok iyi olmasada her bi kabiliyeti var,benim için medya oynatıcı işi kapandı,
    çok akıllıyım yaw ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamtamam

en sonunda kendime bi mac mini kutu aldım,2. el 750 ytl ye mal oldu ama çok iyi olmasada her bi kabiliyeti var,benim için medya oynatıcı işi kapandı,
    çok akıllıyım yaw ben :)

Bu fiyata 3 tane WDTV hatta WDTV 2 Live alabilirsin!!! Ben de zamanın da MAc mini düşünmüştüm ama fiyatı çok tuzlu, bence WDTV varken böyle bi şey almak ve paraya kıymak bana pek akıllıca gelmedi.

Bu arada yeni WDTV'de en çok istediğim şey yeni Temalar seçebilme özelliği olsa veya kullanıcıların amatörce tema kurup yüklenmesi kolay olsa ne güzel olur, telefonlardaki gibi. Hep aynı ekran ve simgeler can sıkıcı, ayrıca Thumnail seçeneğinde dosyaların resimleri gözükse de isimleri asla görünmüyor umarım yeni versiyonda bunun için bi yenilik düşünülmüştür...

Merakla beklemekteyim yeni cihazı alıcam eskisini de yatak odamda kullanıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 20 Ekim 2009; 11:26:07 >

• BANA SATTIRDIN CİHAZI

BUNUN TR ALTYAZI DESTEĞİ VARMI? ABD GELEN BURADA PROBLEM YARATIRMI GİBİ CEVAPLARIDA ALAYIM BARİ SİPARİŞİ GEÇİCEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: nergun

BANA SATTIRDIN CİHAZI

BUNUN TR ALTYAZI DESTEĞİ VARMI? ABD GELEN BURADA PROBLEM YARATIRMI GİBİ CEVAPLARIDA ALAYIM BARİ SİPARİŞİ GEÇİCEM

ABD'den gelen NTSC olur. WD TV'de değiştirilemiyordu, bundakini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 20 Ekim 2009; 16:19:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.