Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafalarda bayağı soru işaretleri var.

Eğer ilk WDTV konusuna ya da daha ciddi forumlarda WDTV konularına bakarsanız resmi yazılımlarla olmasa da, cihaza internet, torrent ve optik sürücü desteklerinin kazandırıldığını görürsünüz.

İlk WDTV için çıkan yazılımlar %90 ihtimal WDTV Live için de yazılacaktır. Ev yapımı yazılımlar ile istediğiniz özellikleri kazandırabilirsiniz cihaza.

http://b-rad.cc/1000/wdtv-live-homebrew-firmware-development
  • Arkadaşlar bu cihazda Harici Bluray veya DVD optik sürücü takabilme opsiyonu yok mu?
  • Bu cihazın kullanımı PCH gibi karmaşık mı yoksa film izlemek PS3'de ki gibi kolay mı filmlerde donma oluyor mu ?
    Birde WD'nin internal HDD destekli bir media oynatıcı çıkarma planı var mı ?
  • Dostum asla karışık değil kullanımı çok kolay,
    hatta biraz iddialı bulabilirsin ama dvd veya BLURAY player kullanmaktan kolay diyebilirim, disk tak çıkar yok filmler 5 sn içinde hazır.

Kullandığım yaklaşık 1 hafta içinde hiçbir donma veya takılmaya rastlamadım,

Ama son sorun WD in planlarını bilemeyeceğim sorry,

Fikrimi sorarsan bu saatten sonra biraz gereksiz olur dahili diskli player,

Bir NMT cihazında diskin dahili olmasının ne yararı oluyor ki ?*

quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

Bu cihazın kullanımı PCH gibi karmaşık mı yoksa film izlemek PS3'de ki gibi kolay mı filmlerde donma oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

Bu cihazın kullanımı PCH gibi karmaşık mı yoksa film izlemek PS3'de ki gibi kolay mı filmlerde donma oluyor mu ?

USB'nin okuma hızı SATA'dan yavaş olduğu için beni biraz korkutuyor okadar
    birde ben 1080p film pek indirmem 720p olur maximum sanırım donma sorunları daha çok 1080p'lerde oluyor değil mi ?
  • http://www.hepsiburada.com/western-digital-tv-live-media-player-wdbaap0000nbk-eesn/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd84724

son 8 ürün acele edin alacaksanız :)
  • Popcorn karşılığı aldığım hediye çekinden dolayı Electroworld'e mahkum olmasam şimdi geçmiştim siparişi...

Yalnız normal Media Player sayfasında ürün görünmüyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 13 Kasım 2009; 9:18:37 >
  • son 6 ürün yetişin bitiyor:)

quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

http://www.hepsiburada.com/western-digital-tv-live-media-player-wdbaap0000nbk-eesn/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd84724

son 8 ürün acele edin alacaksanız :)

• paniğe hiç gerek yeni parti de yoldadır eminim..
  • Ben verdim bile siparişi Ama dediğiniz gibi Media Player sayfasında gözükmüyor ürün.Sitede link olmasa farketmiyecektik.Luzumsuz34'e teşekkürü borç biliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trigresive -- 13 Kasım 2009; 9:56:46 >
  • Peki .sub altyazıları sorunsuz gösteriyor mu?
  • ewt bende biraz araştırdım cihazı ilk versiyona göre kayde değer artıları olan bir cihaz ama fiyatının biraz daha ucuzlaması beklenebilir ve 1.versiyona sahip olanlar için çokda gerekli deil bana göre
  • bende bir önceki western digital player var. Amazonda fiyatlara baktığım kadarı ile blue-ray fiyatlar 10 dalara kadar düşümüş. yani yakın zamanda burda da uygun fiyatlara blue-ray medyalar gelir. Yani harici blue-ray okuyabilmesi benim için bu tip bir cihaz almamda büyük etken olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Dostum asla karışık değil kullanımı çok kolay,
    hatta biraz iddialı bulabilirsin ama dvd veya BLURAY player kullanmaktan kolay diyebilirim, disk tak çıkar yok filmler 5 sn içinde hazır.

Kullandığım yaklaşık 1 hafta içinde hiçbir donma veya takılmaya rastlamadım,

Ama son sorun WD in planlarını bilemeyeceğim sorry,

Fikrimi sorarsan bu saatten sonra biraz gereksiz olur dahili diskli player,

quote:

torrent var torrent çok önemli öte yandan takılma sorunlarının çoğunun kaynağı usb 2.0 ve ntfs disk sistemi dahili ext3 formatlı diskler takılmaları ortadan kaldırıyor ama WD live için takılma v.b. şeyler önümüzdeki günlerde netleşecek şu ana kadar sorunsuz görünüyor ancak fiyatı yüksek buldum açıkçası m34 fiyatına satıyorlar ben olsam düşünürüm alırken

• Uzman Arkadaşlar,

313 TL bu cihaz için nasıl bir fiyat?
  • Bence 313 tl çok iyi bir fiyat değil 300 aşmamalıydı,

ama öte yandan pek yakın zamanda ciddi ineceğini sanmam..
  • 266tl'ye sattı belli sayıda ürünü hepsiburada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.O.F

bende bir önceki western digital player var. Amazonda fiyatlara baktığım kadarı ile blue-ray fiyatlar 10 dalara kadar düşümüş. yani yakın zamanda burda da uygun fiyatlara blue-ray medyalar gelir. Yani harici blue-ray okuyabilmesi benim için bu tip bir cihaz almamda büyük etken olucak.

"Harici Bluray okuyabilmesi" derken Optik sürücüden mi bahsediyorsunuz? Üstte de sormuştum kimse cevap vermedi ama WD2'ye Harici Bluray veya DVD Optik sürücü bağlanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

torrent var torrent çok önemli öte yandan takılma sorunlarının çoğunun kaynağı usb 2.0 ve ntfs disk sistemi dahili ext3 formatlı diskler takılmaları ortadan kaldırıyor

Linkte ki arkadaş PHC'da ve PC'de bile takılma yapan sahnelerde takılma yapmadığını söylemiş bu olay WDtv Live'a daha sıcak bakmamı sağladı birde kaliteli HDD kullanımının önemli olduğunu söylemiş
    fiyatıda gerçekten pahallı o da ayrı mesele Amerika'da 120$ olan bir cihaza burda 300TL vermek hiç adil değil şöyle 150TL falan olsaydı alabilirdim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İyi de dostum usa dan 120 dolara alsan zaten 180 tl ye geliyor

sen 150 tl diyosun, zaten eski modeli düne kadar 214 tl ye satılıyordu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

torrent var torrent çok önemli öte yandan takılma sorunlarının çoğunun kaynağı usb 2.0 ve ntfs disk sistemi dahili ext3 formatlı diskler takılmaları ortadan kaldırıyor

Linkte ki arkadaş PHC'da ve PC'de bile takılma yapan sahnelerde takılma yapmadığını söylemiş bu olay WDtv Live'a daha sıcak bakmamı sağladı birde kaliteli HDD kullanımının önemli olduğunu söylemiş
    fiyatıda gerçekten pahallı o da ayrı mesele Amerika'da 120$ olan bir cihaza burda 300TL vermek hiç adil değil şöyle 150TL falan olsaydı alabilirdim
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=550563

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.