Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum.. Yardımlarınızı rica ederim.
  • Arkadaşlar ben 1.04.017 surumune geri donmek istiyorum, indirdigim dosayayı rar dan çıkarıp usb ye attım ama wd gormedi, ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmscher

Arkadaşlar ben 1.04.017 surumune geri donmek istiyorum, indirdigim dosayayı rar dan çıkarıp usb ye attım ama wd gormedi, ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

Selam
    eski sürümün dosya adını yeni imiş gibi üst bir versiyona benzeterek değiştiriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

Orijinalden alıntı: irmscher

Arkadaşlar ben 1.04.017 surumune geri donmek istiyorum, indirdigim dosayayı rar dan çıkarıp usb ye attım ama wd gormedi, ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

Selam
    eski sürümün dosya adını yeni imiş gibi üst bir versiyona benzeterek değiştiriniz

Teşekkürler, 1.04.017 sürümünü nerde bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz, yanlış dosyayla ugraşıyomusum
  • Arkadaşlar merhaba,

Halen yanıtlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzmanfr

Arkadaşlar merhaba,

Halen yanıtlarınızı bekliyorum...

dostum,
    filmler klasör içinde ve aynı klasörün içinde de her birinin adı folder.jpeg olan film kapak resimleri olursa
    olması lazım ..
  • Hocam onu da denedim ama olmadı;

Örneğin transformers.mkv ise filmin adı kapağın adı da transformers.jpg olarak aynı klasör içinde kaydettim olmadı. Folder.jpg denedim yine olmadı, başka ne yapabilirim acaba cihazdan mı kaynaklı olmuyor desem o da değil...
  • küçük harfler ile sadece folder yapın ismi

.jpeg koymayın o zaten dosyanın uzantısı olarak vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicstigvolki

Arkadaşlar,

Bu oynatıcı ile ilgili iki sorum olacak;

1- Filmlerde üstten ve alttan siyah çizgiler var filmmi TV de nasıl tam ekran yapabilirim ?

2- Alt yazının yerini (yukarı aşağı alma) değiştirebiliyormuyuz ?

film oynarken options a basın çıkan ayarlarından yakınlaştı seçerek filmi yukarı alarak üstteki boşluğu azaltıp
    aşağıda altyazının filmin üzerine gelmemesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca yine options dan altyazı ayarlarından altyazının daha altta veya yukarıda çıkmasını sağlayabilirsiniz.
  • quote:

küçük harfler ile sadece folder yapın ismi

Yardımların için teşekkürler kardeşim, yani ekstradan uzantıları eklemiyorum tabiki. Aşağıda yaptığım örnek bir klasörü göstereyim;

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!
  • quote:

quote:

küçük harfler ile sadece folder yapın ismi

Yardımların için teşekkürler kardeşim, yani ekstradan uzantıları eklemiyorum tabiki. Aşağıda yaptığım örnek bir klasörü göstereyim;

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!

Bundan 3 sene kadar önce cihazı ilk aldığım zamanlarda bunlarla ben de çok uğraşmıştım. Hoş şimdi nasıl ve hangi uygulamalar ile yaptığımı hatırlamıyorum ya, orası da ayrı.
    Hatırladığım kadarıyla bunu yapabilmek için Brad'in firmware'ini yüklemek ve bir eklenti tanımlamak gerekiyordu. Daha sonra da bir uygulama vasıtasıyla bu afişleri oluşturmak. Ama çok fazla zahmet gerektirdiği için bir süre sonra sıkılmış ve bırakmıştım.

Şimdi ben de hangi programı kullandığımı merak edip biraz bakındım. Şunları buldum:

http://forum.donanimhaber.com/m_45007349/tm.htm

İlk sayfadaki birkaç mesajda anlatımları bulabilirsiniz. Ancak verilen dosya linklerine dikkat edin, sizin cihazınıza ait olduğuna emin olun. Farklı bir cihaz ise kendi cihazınıza ait olan dosyaları bularak yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 11 Nisan 2013; 9:27:07 >

• Eyvallah kardeşim,

Gördüm biraz inceledim, biraz zor gözüküyor. Peki 2 sorum olacak;

Benim resmini verdiğim cihaz bu özelliği destekliyor mu?

Bir de bunlarla uğraşmadan bu işi otomatik yapan bir cihaz var mı? Bu özelliği kesinlikle kullanmak istiyorum ama bu yazılımsal işlemi tamamlayabileceğimi sanmıyorum. desteiğini rica ederim, teşekkürl
    er.
  • Youtube bağlantısı kalktımı? Bu akşam Logo'dan sonra kitlenip kalıyor,kumandayı kedim kaybetti Logiteck kumandasıyla kitlenmeden çıkışta macera oluyor.
  • quote:

Eyvallah kardeşim,

Bir de bunlarla uğraşmadan bu işi otomatik yapan bir cihaz var mı? Bu özelliği kesinlikle kullanmak istiyorum ama bu yazılımsal işlemi tamamlayabileceğimi sanmıyorum. desteiğini rica ederim, teşekkürl
    er.

Maalesef bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey joe

Youtube bağlantısı kalktımı? Bu akşam Logo'dan sonra kitlenip kalıyor,kumandayı kedim kaybetti Logiteck kumandasıyla kitlenmeden çıkışta macera oluyor.

son sürüme güncelleyip android telefondan wd remote programı vasıtasıyla kontrol işlemi gerçekleştirebilirsiniz, çok rahat ve işlevsel bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orijinalden alıntı: hey joe

Youtube bağlantısı kalktımı? Bu akşam Logo'dan sonra kitlenip kalıyor,kumandayı kedim kaybetti Logiteck kumandasıyla kitlenmeden çıkışta macera oluyor.

son sürüme güncelleyip android telefondan wd remote programı vasıtasıyla kontrol işlemi gerçekleştirebilirsiniz, çok rahat ve işlevsel bir program

Yazılım son sürüm. "wd remote" programı ;ipod touch'ta var,pili çabuk bitiriyor,ama güzel program doğru

• quote:

Eyvallah kardeşim,

er.

Uzmanfr sizin bilgisayaranızda dosya uzantıları gözükmediği için

klasörün içindeki resim dosyasının adını folder olarak değiştirmeniz yeterli gözüküyor.

şu sayfada ingilizce olarak açıklama mevcut:
    http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2742/~/how-to-show-thumbnails-on-a-wd-tv-(all-models)

• Xanderian teşekkürler kardeşim,

Ancak konuyu burada kapatıyorum çünkü cihazın kendi forumunda bu cihazın bu modelinin video afişlerini ve movisheet özelliğinin desteklenmediğini öğrendim. Bu nedenle cihazı satıp hub versiyonunu almaya karar verdim, tabi bu sefer ürünü almadan önce birkaç deneme yapacağım yerinde. İlgi ve alakanıza teşekkür eder
    im.
  • wd 1tb live hub ankara içi satılıktır ürün 1 senelik faturalı ve kutuludur hiç kullanılmadı demek yerinde olur ev sinema sisteminden dolayı alan anlar zaten
    350 tl
  • Arkadaşlar WD TV LIVE HUB için bir arkadaş AIRTIES AIR 2310 USB Wireless adaptörün uyum sağladığını ve cihazı wireless olarak internete bağladığını söyledi aranızda bu model adaptörü kullanananız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.