Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan2017

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

kısa kablo aldım bugün maalesef hdd leri yine görmedi :((

Acaba görüyor ama ilk indekslemesi çok uzun sürüyor olabilir mi? Diskinizde çok fazla klasör-dosya-medya varsa ilk bağlandığında 1 saati bulabiliyor.

chatin_62 hocam,
    normalde flash ve 2,5" hdd yi takınca cihazın üstündeki usb ışığı yanıyor ve görüyor.
    Ama 3,5" hdd leri takınca usb ışığı yanmıyor ve ekranda video yu seçince öyle bekliyor, Bir tepki vermiyor usb ışığı yansa bekliyeceğim 1 saat ama hiç tepki yok benmi hata yapıyorum, usb ışığı yanmasada beklemelimiyim. Hdd ler full dolu. Bilgi verirseniz sevinirim.

3,5 inçlik hdd ye elektriği ne zaman veriyor sunuz?

• wd kapalı iken hdd yi cihaza ve prize takıyorum, sonra kumandadan cihazı çalıştırıyorum yuvarlak bir şekil baya bir dönüyor usb ışığı yanmıyor wd ana ekranı geliyor ama usb yok.
  • quote:

wd kapalı iken hdd yi cihaza ve prize takıyorum, sonra kumandadan cihazı çalıştırıyorum yuvarlak bir şekil baya bir dönüyor usb ışığı yanmıyor wd ana ekranı geliyor ama usb yok.

wd yi açtıktan sonra hdd yi elektriğe takıp deneyin bence sorun çözülür.

usb vs her şey takılı olsun sadece wd yi açıp, sonra elektriği takın hdd ye...

ayrıca hdd içerisinde wd diye bir klasör oluşmuş olması lazım, onu da hdd yi pc ye takıp silin isterseniz, her şeye sıfırdan başlasın.

alet içerisinde resim, office dosyası vs çoksa açılması da uzun sürer ama ilk sefer için 10 dakikadan fazla sürmemesi lazım (normalde 30-40 saniye sürüyor bendeki 2 tb hdd, ilk taktığımda da 2 dakika civarı sürmüştü ama ağzına kadar doluydu)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

kısa kablo aldım bugün maalesef hdd leri yine görmedi :((

Acaba görüyor ama ilk indekslemesi çok uzun sürüyor olabilir mi? Diskinizde çok fazla klasör-dosya-medya varsa ilk bağlandığında 1 saati bulabiliyor.

chatin_62 hocam,
    normalde flash ve 2,5" hdd yi takınca cihazın üstündeki usb ışığı yanıyor ve görüyor.
    Ama 3,5" hdd leri takınca usb ışığı yanmıyor ve ekranda video yu seçince öyle bekliyor, Bir tepki vermiyor usb ışığı yansa bekliyeceğim 1 saat ama hiç tepki yok benmi hata yapıyorum, usb ışığı yanmasada beklemelimiyim. Hdd ler full dolu. Bilgi verirseniz sevinirim.

Cihazı uzun zamandır kullanmıyorum. Tam olarak davranış biçimlerini hatırlamıyorum. Benim yedekleme için kullandığım diske bir sürü birşeyler atmıştım. Afiş v.s de hazırlamıştım. Tam olarak kaç dakika beklediğini hatırlamıyorum. Ama çok uzun olduğunu ve 10dk v.s. olmadığını iyi hatırlıyorum. ELbetteki bu, diskin içindeki klasörlerin yapısına, dosyaların türlerine ve adetlerne v.s. bir sürü etkene bağlı. İçinde 50 tane film olan bir disk birisinde 2 dakikada açılabilir, kimisinde yarım saatte. Çünkü bunun içinde filmler haricinde yüzlerce resim, ofis dosyaları, arşiv dosyaları v.s. olabilir.
    Bu yüzden ben en kötü ihtimali gözönüne almıştım. Zaten başka cevap veren de olmadığı için yapacak birşeyiniz de yoktu. Şimdi başka fikirleri olan arkadaşlar da mesajınızı gördüler. Umarım kısa sürede sonuç alırsınız.

• cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,
    işin ironik kısmı cihaz ve hdd ler wd marka tam stabil ve uyum içerisinde çalışması gerekirken bir türlü iletişim kurduramadım. Arkadaşımdan farklı marka bir 3,5 hdd alıp bir de öyle denemeyi düşünüyorum.
  • arkadaşımdan aldığım 1tb 3,5" seagate hdd sorunsuz çalıştı, en son çare bendeki hdd leri formatlayıp tekrar deneyeceğim.
  • eskiden bir siteye movie sheetleri yukluyorduk orası otomatik olarak thumbnail boyutunu ayarlıyordu ancak siteyi bulamıyorum,nette şuan böyle kolay bir araç var mıdır?
  • Bende WD live gen2 var fakat son güncellemeden önce ve son güncelemedede youtube göstermiyor.Videoları buluyor.İzleme geldiğinde yuvarlak bekleme simgesi devamlı dönüyor.Ortada video falan yok bende 1.06.15 versiyona geri döndüm şu anda sorunsuz youtube izliyorum.Neden 1.06.15 versiyondan sonraki versiyonlarda youtube göstermiyor?Herkez de böylemi yoksa bende mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 23 Haziran 2013; 12:00:01 >
  • arkadaşlar bendeki sıkıntı dual ses dosyalarını açmamamsı bağzı filmlerde bilgisayarda turkçeyi seçebilmemem rağmen wd de ses değişimi olmuyor basına gelen oldumu acaba?
  • Arkadaşlar benim sorunum win8 yüklü bilg ile wdhdtv live arasında bağlantı kuramamam. Bağlı görülüyor bağlan dediğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor.

Bilgisayarıma recovery yapılmadan önce bağlanıyordu. recovery yapıldıktan sonra bu olay oldu. Ayrıca önce ben bil şifreyle açıyordum. şimdi ise şifre yok
  • wd live fiyatı ne kadar nerde satılıyor ?
  • Bu model artık sıfır olarak yok sadece wd kive streaming player olarak aratırsan bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Bu model artık sıfır olarak yok sadece wd kive streaming player olarak aratırsan bulabilirsin

2. el anca bulabilirim o zaman nasıl iyimi wd live altyazılar için alıcam bende samsung tvde çok küçük altyazılar
  • wd tv de cihaz arızası haricinde sorun yaşamazsın çok stabil bir üründür.
  • Yeni yazılım çıktı. Bilginize
  • En son yazilim cikmadiki. Asagidaki linkteki yazilim en son yazilimdir.

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
  • arkadaslar
    iron man 3 40 gblık bluray indirsem seyredebilirmiyim ki yoksa
    boşuna indirmeyim mi
  • bluraylerin sadece en büyük dosyasını görebilirsin. menülere giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilead

bluraylerin sadece en büyük dosyasını görebilirsin. menülere giremezsin.

gorebilirsin derken ?
    yani oynatamaz mı sadece isim olarak mı gozukur ?
    tesekkurler cevabın icin
  • Yani filmi oynatabilirsin, ama hani resimli , seçenekli menüler falan oluyor ya onlar hiç görünmez, sanki tek bir mkv dosyası
    oynatıyormuş gibi oynatır.
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.