Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de yıllardır kullanıyorum bu cihazı.
    usb dongle kullanarak kablosuz görüntü-ses aktarımı yaptırabilirsiniz cihaza. ancak tam performans için hem dongle'ın hem de router ya da modeminizin "n" sınıfı olmasına dikkat edin. yoksa takılmalı izlenir filmler.

ayrıca lg'nin bazı modellerinde (örneğin bendeki 47lm615S modelinde) dts sesler desteklenmiyor. Ben zaten genelde filmleri WD live ile izlerim, sesleri de AV receiver'dan alırım. Hiç sorun kalmaz.

Yalnız adamlar ne sağlam cihaz yapmış be. Bana mısın demedi, açmadığı 1 ya da 2 dosya olmuştur şimdiye dek.
    Yeni formatlar çıkana kadar bu cihaz bi 10 yıl daha götürür bence
  • bu cihaza ait en güncel veya en iyi yazılım hangisi?
    linkini paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AncientBehemoth

ben de yıllardır kullanıyorum bu cihazı.
    usb dongle kullanarak kablosuz görüntü-ses aktarımı yaptırabilirsiniz cihaza. ancak tam performans için hem dongle'ın hem de router ya da modeminizin "n" sınıfı olmasına dikkat edin. yoksa takılmalı izlenir filmler.

ayrıca lg'nin bazı modellerinde (örneğin bendeki 47lm615S modelinde) dts sesler desteklenmiyor. Ben zaten genelde filmleri WD live ile izlerim, sesleri de AV receiver'dan alırım. Hiç sorun kalmaz.

Yalnız adamlar ne sağlam cihaz yapmış be. Bana mısın demedi, açmadığı 1 ya da 2 dosya olmuştur şimdiye dek.
    Yeni formatlar çıkana kadar bu cihaz bi 10 yıl daha götürür bence

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-n14-300mbps-cift-antenli-kablosuz-n-usb-adaptor.html?OM.zn=category_topsellers_productpage-21&OM.zpc=USB-N14#yorumlar

ASUS USB-N14 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ-N USB ADAPTÖr

Bu ürün bahsettiğiniz fonksiyonu yerine getirir mi?

Veya başka bir ürün öneriniz var mı?

• bu ürün iş görür ancak mümkün mertebe cihazla uyumlu dongle olması daha iyidir. internette wd live tv ile uyumlu kablosuz dongle'ların listesi var. ayrıca donanımhaber'de de incelenmişti uyumlu dongle'lar. Ürünü almadan önce biraz araştırma yapmak fena olmaz.
  • Arkadaşlar çok acil yardımınız lazım. Elimde ikinci nesil wd tv live hd media player var. 5 yıldır hiç sorun yoktu. Yeni bir seagate hard disk aldım. Tanımıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratua58

Arkadaşlar çok acil yardımınız lazım. Elimde ikinci nesil wd tv live hd media player var. 5 yıldır hiç sorun yoktu. Yeni bir seagate hard disk aldım. Tanımıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Diskinizin kapasitesi ne kadar çok tüksek ise tanımayabilir,
    Eski firmware olduğu için olabilir.
  • 1 tb kardeşim. Seagate marka arkadaşımın diskini tanıdı benimkini tanımıyor. 1.06.15 e çevirdim yine tanımıyor.
  • muratua58 M kullanıcısına yanıt
    HDD'nin formatını desteklemiyor olabilir WD HDTV. Yeni diskinizin formatı ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratua58

1 tb kardeşim. Seagate marka arkadaşımın diskini tanıdı benimkini tanımıyor. 1.06.15 e çevirdim yine tanımıyor.

hdd yi başka bir yerde denedin mi hiç? sorun hdd de olabilir.
  • selam,

wd hdtv live ı z5000 e optik kablo ile bağladım, amacım dts sese sahip müzikleri z5500 de dinlemek.

android telefondan wd hdtv live a bağlanıp (alette kablosuz bağlantı sağlayan usb var) müzikleri kontrol etme ve çaldırma imkanı var mı?

kısaca, wd hdtv live a herhangi bir ekran takmadan aleti yönetmek istiyorum, bu mümkün mü?

teşekkürler.
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Evet tabii ki var ama ekranı ve menüleri görmeden nasıl kontrol edeceksiniz
    ekransız da olsa wdtv komutlarınızı uygular ama siz hangi konumda hangi komutu vereceğinizi görmeden bilemezsiniz.
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    İşte demeye çalıştığım telefondan bir program vasıtası ile girip wd ekranını telefona yansıtabilir miyim?

Raspberry pi da putty idi sanırım bu mümkün. Buna benzer bir şey olabilir mi diye öğrenmek istemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Şimdi daha iyi anladım ama ben böyle bir özellik wdtv için duymadım.
    Olsa belki filmleri bile oynatabilirdik.
  • Cihaz dün gördüğü 2 TB seagate hdd'yi görmemeye başladı , USB1 olarak gösteriyor ama "geçerli medya dosyası bulunamadı" diyor. Aynı HDD'den bir tane daha var ve USB2 olarak onu görüyor aynı anda taktığımda ,

HDD'de sorun yok bilgisayardan sorunsuz erişip yazma , silme yapılıyor. Dosyaların hepsi yerli yerinde , USB kablolarını değiştirdim acaba orada mı sorun var diye ama kablo ile ilgisi yokmuş, yerlerini değiştirince de görmüyor,
    İki HDD'de ntfs formatta,

Var mı önerisi olan ?
  • Umit-G kullanıcısına yanıt
    Birden fazla virüs tarama programı ile taratıp deneyebilir veya dosyaları (2TB Doluysa zor olabilir) yedekleyip diski formatlayıp yeniden yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit-G

Cihaz dün gördüğü 2 TB seagate hdd'yi görmemeye başladı , USB1 olarak gösteriyor ama "geçerli medya dosyası bulunamadı" diyor. Aynı HDD'den bir tane daha var ve USB2 olarak onu görüyor aynı anda taktığımda ,

HDD'de sorun yok bilgisayardan sorunsuz erişip yazma , silme yapılıyor. Dosyaların hepsi yerli yerinde , USB kablolarını değiştirdim acaba orada mı sorun var diye ama kablo ile ilgisi yokmuş, yerlerini değiştirince de görmüyor,
    İki HDD'de ntfs formatta,

Var mı önerisi olan ?

ne şekilde kulanıyorsunuz bağlantı şekillerinizi bilmeden bir tavsiyede bulunacağım. hdd yi direkt cihaza bağlamak yerine hdd bilgisayarda iken cihazi bilgisayara bağlayarak izleye bilirsiniz.
    bunu kablolu kablosuzda yapabilirsiniz lakin kablosuzda bluray büyük dosyalarda donma olabiliyor o yüzden en sağlıklısı kablolu.

• Merhaba ben bu cihazı senelerdin severek kullanıyorum hatta tapıyorum desem yeridir. Sizin bu konudaki tecrübenize dayanarak yaşadığım bir soruna çözüm arıyorum.

Cihazımda son günlerde şu sorunu yaşıyorum. Akşam yatarken TV dahil bütün elektriği prizden kapayan bir aileyiz. Cihazım da HDD'ler elektrik çekmesin diye harici bir anahtarlı prize bağlı. WD kullanacağım zaman bu anahtar ile açıyor işim bitinci kapıyoruz.

WD Live'ı ertesi gün açtığımda cihaz hemen açılmıyor, ekrana açılış ekranı geldiğinde kapanıp açılıyor kapanıp açılıyor. Sonra git gide ekran hiç gelmemeye başladı. Yani mavi ekranı da gidiyor HDD ışığı sönüyor ve hiç tepki vermiyor. TV ekranına da hiç görüntü vermiyor. Priz anahtarından cihazın elektiriğini iki üç kez verince ancak kendine geliyor.

Sonra fark ettim ki uzun süre cihaz kapalı olduğunda yani günden geceye hemen açılmamaya başlıyorl. Ama gün içi açıp kaparsanız anahtardan böyle bir sorun olmuyor. Sebebi cihazın ömrünü tamamladığı olabilir mi? Ama neden uzun süre elektirğin tamamen kesilmesinden böyle bir sorun yaşatıyor anlamış değilim. Çünkü hiç böyle bir şey yapmıyordu.

• Önemli bir sorun.

Ben firemware update olarak wdtvlive_1.06.15_V kullanıyorum.

Ama yeni çıkan wdtvlive_1.06.43_V yükledikten sonra cihazı eğer fişten kapatıp açarsam ön gösterim dosyalarını unutuyor ve tekrar tarıyor.

Yani film kapaklarını diğer versiyonda aklında tutarken bu versiyonda tamamen unutuyor ve tekrar tarıyor.

Acaba sizde de öyle mi?

wdtvlive_1.06.43_V versiyonda cihaz fişten kapatılır ise kapakların ön gösterimlerini aklında tutamıyor ve tekrar mı tarıyor.

Çok acil bilgi verecek olan var mı?

Sırf bunun için eski versiyona getirmek zorunda kalacağım.
    http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16697/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 6 Nisan 2017; 14:57:11 >

• Cihazın elektriğini her kapatıp açışınızda dahili yazılımını tekrar tekrar baştan yüklemiş oluyorsunuz.
    Elektronik devrelerde buna flash etkisi denir ve bazı durumlarda cihazın firmware ini tamamen silme ihtimaliniz de var.

WDTV LIVE elektriği kesilmeden sadece kumandadan kapatıldığında bile hatırı sayılır bir elektrik çekiyor.
    Kapatmakta haklısınız ama maalesef bu durumunda böyle bir sonucu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Cihazın elektriğini her kapatıp açışınızda dahili yazılımını tekrar tekrar baştan yüklemiş oluyorsunuz.
    Elektronik devrelerde buna flash etkisi denir ve bazı durumlarda cihazın firmware ini tamamen silme ihtimaliniz de var.

WDTV LIVE elektriği kesilmeden sadece kumandadan kapatıldığında bile hatırı sayılır bir elektrik çekiyor.
    Kapatmakta haklısınız ama maalesef bu durumunda böyle bir sonucu var.

Sorunu kısmen çözdüm gibi.

Dediğiniz gibi cihazın elektriğini kesmek cihazın sürücülerini siliyor olabilir. Bu da cihazda kafa karışıklığı yaratıyor olabilir.

Yazılımı güncelledim. Ama ilk önce sonu sürümü yükledim. Western Digital WD TV Live Plus HD Media Player Firmware 1.06.43
    http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16699/

Ama bu versiyon çok kapsamlı olsa bile yine cihaz elektriğini kapatıp açtığımda ön gösterim görüntülerini yine sildi ve hatırlamadım.

Be de bu yüzden benim için en sağlıklı ve akıcı versiyona tekrar geçtim. Western Digital WD TV Live HD Media Player Firmware 1.06.15
    http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16697/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Tabi yeni versiyonun üzerine eskisi kurulamayacağı için wdtvlive.ver dosyasını notpad ile açıp versiyonu numarasını yükselttim.

VERSION='1.06.44_V'LOCATION='wdtvlive.bin'PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'ROOTFS2=''

Yani 43 olan versiyonu 44 göstererek eski versiyonu yeniymiş gibi tanıtarak cihazı aldatıp eski versiyonu kurdum.

Cihaz bu şekilde yeni versiyonu kursa da çok aptal değil, tekrar açıldığında versiyonun 1.06.15 olarak tekrar görüyor, ama çok şükür ki eski versiyonu kurmasına izin veriyor.

Şu sıra bir sorun yok açılışta ve ön gösterim dosyalarını göstermekte.

Ayrıca en son sürüm yazılımın da yüklenmiş olabileceğini bilgisayarın bu dosyaları bünyesinde tuttuğunu da düşünüyorum.

Hayırlısı. Umarım ömrü bir 10 yıl daha uzar çünkü bu cihaz gibi bir cihaz henüz piyasada yok. Gözbebeğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 8 Nisan 2017; 11:33:29 >

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.