Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL LIVE HD WIRELESS ADAPTER LISTESI...GÜNCEL 07.06.2011... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
11.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_
    TP-Link TL-WN821N Atheros AR9170 + AR9102

WD Live TV kesinlikle bu ürünü desteklemiyor boşuna denemeyin..İlk yazılım son ayzılım hiçbirinde çalışmıyor bu model..Dha şimdi cihazı güncelledim yok yine görmedi..

aslında benimde içimde bir his vardı atheros ları ile alakalı sitede çalıştıklarını yazdıklarında, usb dongle'ın üretim versiyonu ilede alaklı bir durum olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Edimax nano ile çalışmıyor!!

selam dostum,

yazdığın usb dongle bu ise,

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44

evet bununla çalışmıyor içinde çünki realtek chip var wd ile çalışmıyor...bende bizzar deneyerek hataya düştüm iade edip edimax EW-7711UTN aldım.

işin özü bu tür kullanımlarda en iyi sonucu ralink chipli ürünler veriyor...

• quote:

quote:

selam dostum,

evet bununla çalışmıyor içinde çünki realtek chip var wd ile çalışmıyor...bende bizzar deneyerek hataya düştüm iade edip edimax EW-7711UTN aldım.

Evet o fakat ben özel olarak wdye almadığı için sorun olmadı, ama tenda siparişi verdim kısmetse wd için...

• quote:

quote:

quote:

selam dostum,

Evet o fakat ben özel olarak wdye almadığı için sorun olmadı, ama tenda siparişi verdim kısmetse wd için...

bilgi olarak Ezcool Hd media oynatıcım ile beraber yanında gelen Hiper WNU683N2 marka usb dongle da hem ezcool da hemde wd live'da sorunsuz çalışmakta chip olarak Realtek RTL8191SU kullanılmış, modemim 300m destekli olduğu için usb dongle 300m destekliydi denedim test ettim sıkıntı yok
    fiyatıda ayrıca satın alınacaksa iyi sayılır sonuçta aparat 300m N tipi,
    http://www.sanalmarketim.com/urun/41118d4fab98854a9cdbabc4113ae084/HIPER-WNU683N2-Wireless-N-300Mbps-Usb-Kablosuz-Ag-Adaptoru

bu sitede tekte satılıyormuş, bu arada boyutuda ufak usb soket kısmı hariç görünen kısım 4cm

• Tenda W311U ile tam uyumlu, fakat benim router 54Mbps olduğu için 150 yi deneyemedim. Bendeki hızıyla 480p ve bitratei düşük 720p mkvlerle iyi çalışsa da daha kaliteli videolarda takılma yaptı. Ayrıca eğer arada çok duvar varsa performansı çok da iyi olmaz. Ama mesafe çok uzak değil ve engelde azsa tavsiye ederim...
  • arkadaşlar western digitale bilgisayarımdan bağlanabilirmiyim bu konuda yardım edebilecek kimse varmı... varsa nasıl yapıldığını ayrıntılı anlatabilirmisiniz lütfen teşekkürler
    yada bunun anlatıldığı bir yer var mı
  • ben de bu forum başlığı ve içeriğinden ilham alarak samsung led tv için listedeki adaptörlerden 2870 çipsetli LG aldım ve sorunsuz kullanıyorum. expert'e konuyu açtığı için teşekkür ediyorum. 80 $ lık olayı 15 $ ' a çözdük sayesinde. 2 aydır da sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

ben de bu forum başlığı ve içeriğinden ilham alarak samsung led tv için listedeki adaptörlerden 2870 çipsetli LG aldım ve sorunsuz kullanıyorum. expert'e konuyu açtığı için teşekkür ediyorum. 80 $ lık olayı 15 $ ' a çözdük sayesinde. 2 aydır da sorunsuz kullanıyorum.

rica ederim dostum teşekkürler

listeyi devamlı güncel tutmaya çalışıyorum ki herkes faydalansın...
  • wd tv live hub satın aldım. listedeki adaptörler hub içinde kullanılabilir mi ? eğer kullanılabiliyorsa tenda w322 alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferturan74 -- 26 Nisan 2011; 12:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferturan74

wd tv live hub satın aldım. listedeki adaptörler hub içinde kullanılabilir mi ? eğer kullanılabiliyorsa tenda w322 alacağım..

kullanabilirsin dostum
  • ilgin ve hızlı cevabın için teşekkürler arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferturan74

ilgin ve hızlı cevabın için teşekkürler arkadaşım..

rica ederim ne demek
  • Acep Tenda W311U Wireless-N USB Adaptör 150Mbps ve
    RT-205 125Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem ile W7 64bit üstünden film izletir mi?

nedense bir önceki firmware ile kabloyla bağlantımdaki bu uzaktan izleme olayı kalktı ve rollback yapıp geri dönmeme rağmen bir daha da bağlayamadım. sadece nete giriyor şimdi. bu wireless alet ile tekrar bilgisayardan izleme peşindeyim. yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Acep Tenda W311U Wireless-N USB Adaptör 150Mbps ve

nedense bir önceki firmware ile kabloyla bağlantımdaki bu uzaktan izleme olayı kalktı ve rollback yapıp geri dönmeme rağmen bir daha da bağlayamadım. sadece nete giriyor şimdi. bu wireless alet ile tekrar bilgisayardan izleme peşindeyim. yardım ederseniz sevinirim.

bana yolladığınız mesaja cevap yolladım dostum
  • quote:

quote:

Teşekkürler. Ayrıca benim savrukluğum, sorumun benzeri daha önce sorulmuş zaten.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Ayrıca benim savrukluğum, sorumun benzeri daha önce sorulmuş zaten.

rica ederim, estafurullah ne demek insanlık hali olur öyle şeyler

• Bu arada dün edimax ew-7711utn aldım ben de. bağladım cihaza güzel çalıştı. hatta film bile açtı bilgisayardan. Ama bugün ağ paylaşımlarını açmıyor :( Medya sunucu dediğine bağlanıyor, internete de giriyor ama ağ paylaşımlarını açmıyor. Üstüne basınca tepki bile vermiyor. Aman Expert bana bir medet!
  • quote:

Bu arada dün edimax ew-7711utn aldım ben de. bağladım cihaza güzel çalıştı. hatta film bile açtı bilgisayardan. Ama bugün ağ paylaşımlarını açmıyor :( Medya sunucu dediğine bağlanıyor, internete de giriyor ama ağ paylaşımlarını açmıyor. Üstüne basınca tepki bile vermiyor. Aman Expert bana bir medet!

Ben aynı ew-7711utn adaptörü kullanıyorum çok memnunum.

Ağ paylaşımı için eğer xp yerine vista ve windows 7 kullanıyorsan ayar yapman gerekiyor onun içinde;

Başlattan çalıştıra "gpedit.msc" yaz,

Karşına gelen yerel grup ilkesi düzenleyicisi açılacak,

Sol kısımdan sırasıyla, windows ayarları / güvenlik ayarları / yerel ilkeler / güvenlik seçeneklerine gel,

Sağ kısımda bulunan yerde, "ağ güvenliği : LAN manager kimlik doğrulama düzeyi"'ne çift tıkla,

Karşına açılan yerdeki seçenekli kısımda "LM ve NTLM gönder - anlaşma olursa NTLMv2 oturum güvenliğini kullan"

Bunu seç ve uygula tamam diyip çık ve bilgisayarı, wd live'ı yeniden kapatıp aç.

Bu ayarlardan sonra dosya paylaşımı çalışacaktır. Ben bu şekilde ağda dosya ve benzeri paylaşım yapabiliyorum.

• teşekkürler. fakat bende çalışmadı. akabinde buldum netten, yine çalışmadı. daha sonra öğrendim ki w7 home premium'da olmazmış :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.