Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL LIVE HD WIRELESS ADAPTER LISTESI...GÜNCEL 07.06.2011... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
11.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mair

teşekkürler. fakat bende çalışmadı. akabinde buldum netten, yine çalışmadı. daha sonra öğrendim ki w7 home premium'da olmazmış :)

Rica ederim, yok W7 home premium içinde bir ayar var hemen yazıyım onuda...

Başlat çalıştır> Regedit:
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
    * 'everyoneincludesanonymous' değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * ‘NoLmHash’ değerini 0'dan 1 olarak değiştirin

* HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\LanmanServer\Parameters
    * ‘restrictnullsessaccess’ değerini 1'den 0'a değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk-s

http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-wusb600n-wusb600n-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=36105

çalışma ihtimali varmıdır? biraz acele edip sipariş verdim.

En son Wd Live yazılımını mutlaka kurmalısın öncelikle, daha sonra yukarda verdiğim listeye göre;

Linksys WUSB600N V1 Ralink RT2870 + RT2850
    Linksys WUSB600N V2 Ralink RT3572

Senin sipariş verdiğin usb wireless'ın desteklendiği yazıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-wusb600n-wusb600n-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=36105

çalışma ihtimali varmıdır? biraz acele edip sipariş verdim.

En son Wd Live yazılımını mutlaka kurmalısın öncelikle, daha sonra yukarda verdiğim listeye göre;

Linksys WUSB600N V1 Ralink RT2870 + RT2850
    Linksys WUSB600N V2 Ralink RT3572

Senin sipariş verdiğin usb wireless'ın desteklendiği yazıyor...

acemiliğime verin başlık ''WD TV Live Plus HD Media Player'' üzerineymiş, ben live hub kullanıcısıyım. uyumluluk listesinde bu adaptör görünüyor ama versiyon kısmından anlamadığım için buraya yazmıştım.

• quote:

acemiliğime verin başlık ''WD TV Live Plus HD Media Player'' üzerineymiş, ben live hub kullanıcısıyım. uyumluluk listesinde bu adaptör görünüyor ama versiyon kısmından anlamadığım için buraya yazmıştım.

Önemli değil dostum live hub ilede kullanabilirsin, versiyon yönünden şanlısın çünki her iki v1 ve v2 desteği olduğu için senin satın aldığın v2 olma ihtimali yüksek o nedenle destekliyor cihazlar.
  • Ben bir wireless adaptör alıp wd tv live ile ana bilgisayarımdaki filmleri izlemek istiyorum. Ancak bu uyumlu adaptörlerden birini wd tv live'a taktığımızda ne yapmamız gerekiyor bağlı bilgisayardan kablosuz film seyretmek için?

Forumda aradım ancak bulamadım belki yardımcı olan bir arkadaş çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakutii

Ben bir wireless adaptör alıp wd tv live ile ana bilgisayarımdaki filmleri izlemek istiyorum. Ancak bu uyumlu adaptörlerden birini wd tv live'a taktığımızda ne yapmamız gerekiyor bağlı bilgisayardan kablosuz film seyretmek için?

Forumda aradım ancak bulamadım belki yardımcı olan bir arkadaş çıkar...

Dostum, sayfanın başında yazdığım uyumlu adaptörlerden birini wd tv live'a taktığında wd live ağ ayarlatını yapman yeterli, Daha sonra bilgisayarında windows 7 işletim sistemi var ise ve hangi sürümünü kullanıyorsan bir önceki mesajlarımda belirttiğim ayarları yapmalısın.
  • Cevap için teşekkür ederim. Evet sonradan bu sayfayı incelediğimde gördüm gayet kolaya benziyor.

Peki Airties air2410 alacağım muhtemelen (modemin yanında hediye çünkü :)) ancak listede göremedim ? Daha önce başka bir topic'te bir arkadaşın air2310'u taktığını wd tv'nin gördüğünü ancak hızı 150mbps olduğu için kullanmadığını okumuştum.

Airties air2410'u taktığımda görür herhalde değil mi?
  • Soruma cevap alamadım :/ Airties air 2410'u taktığımda wd tv hd live cihazımda sorun yaşamam değil mi?
  • quote:

Soruma cevap alamadım :/ Airties air 2410'u taktığımda wd tv hd live cihazımda sorun yaşamam değil mi?

Airties air 2410 bildiğim kadarıyla "Broadcom BCM4323" model chip kullanıyor ve listede adı yazılı sıkıntısız çalışacaktır bu duruma göre.
  • ben 1.05.04 firmware yükledim acaba yukarıdaki listedekiler de uyumlumudur bununla?nereden öğrenebilirim??
    daha adapter almadım...

edit:
    bu ikisini alıp kullanmayı düşünüyorum daha iyi tavsiyesi olan ya da başka fikirlere de açığım!?

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wr941nd-300mbps-wireless-router/ProductDetails.aspx?productId=bd950003&categoryId=410

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=103939&Productid=bd84731

evdeki düzenek şöyle olacak:
    odamdaki ethernet modemden içeriye bi odaya ethernet kablosu gidiyor onun ucuna bu tplink takılacak...sonra oradan da salona (arada 1 duvar var) wireless wd tv live'a bağlanacak...??ağdan wireless üzerinden video izlemek için yeterli midir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxins -- 5 Haziran 2011; 14:13:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: roxins

ben 1.05.04 firmware yükledim acaba yukarıdaki listedekiler de uyumlumudur bununla?nereden öğrenebilirim??
    daha adapter almadım...

edit:
    bu ikisini alıp kullanmayı düşünüyorum daha iyi tavsiyesi olan ya da başka fikirlere de açığım!?

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wr941nd-300mbps-wireless-router/ProductDetails.aspx?productId=bd950003&categoryId=410

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=103939&Productid=bd84731

evdeki düzenek şöyle olacak:
    odamdaki ethernet modemden içeriye bi odaya ethernet kablosu gidiyor onun ucuna bu tplink takılacak...sonra oradan da salona (arada 1 duvar var) wireless wd tv live'a bağlanacak...??ağdan wireless üzerinden video izlemek için yeterli midir??

En son firmware ile yukarıda adı geçen adaptörleri kullanabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz dostum.

Önemli olan performansı yüksek bir modem kullanmanız gerektiği, N tipi bir modem işinizi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

quote:

Soruma cevap alamadım :/ Airties air 2410'u taktığımda wd tv hd live cihazımda sorun yaşamam değil mi?

Airties air 2410 bildiğim kadarıyla "Broadcom BCM4323" model chip kullanıyor ve listede adı yazılı sıkıntısız çalışacaktır bu duruma göre.

Dün akşam air2410'u wd tv live'a taktım ışıkları yanmadı. Adaptörde mi sorun var diye bilgisayara taktım driverlarını da yükledim "broadcom" olarak tanıttım bilgisayara. Yukarıdaki windows ayarını da yaptıktan sonra tekrar wdtv live'a bağladım. Ancak görmüyor anlamadığım bir şekilde

Ayarlardan "ağ ayarları / ağ kurulum" a tıklıyorum otomatik ya da manuel seçeneği veriyor otomatik diyorum ip'niz okunamadı tarzı bir hata mesajı veriyor. Manuel seçeneğini seçtiğimde ip ve dns adresleri istiyor. Çözemedim bir türlü.

• quote:

Dün akşam air2410'u wd tv live'a taktım ışıkları yanmadı. Adaptörde mi sorun var diye bilgisayara taktım driverlarını da yükledim "broadcom" olarak tanıttım bilgisayara. Yukarıdaki windows ayarını da yaptıktan sonra tekrar wdtv live'a bağladım. Ancak görmüyor anlamadığım bir şekilde

Ayarlardan "ağ ayarları / ağ kurulum" a tıklıyorum otomatik ya da manuel seçeneği veriyor otomatik diyorum ip'niz okunamadı tarzı bir hata mesajı veriyor. Manuel seçeneğini seçtiğimde ip ve dns adresleri istiyor. Çözemedim bir türlü.

Adaptörü pc ye taktıp driver kurup tekrar wd live'a takmak herhangi bişi değiştirmez dostum çünki usb adaptörün içine sürücü yüklenmesi gibi bişi yok.

Muhtemelen listede yazılan versiyondan kaynaklı bir durum elinizdeki adaptör güncellenmiş versiyona sahip olduğu için çalışmıyor görünüyor, başka adı geçen adaptör alıp deneyiniz.

Ben edimax ew-7711utn ile sorunsuz kullanıyorum bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 7 Haziran 2011; 21:05:45 >

• Listede adı var diyince sevinmiştim yine bana hüsran desenize
  • quote:

Listede adı var diyince sevinmiştim yine bana hüsran desenize

Öyle görünüyor dostum, yeni aldıysan iade et başka model al hatta riske girme benim kullandığım aparatı al sağlam olsun işin.
  • evet bütün gerekli aparatları teminden sonra test ettim: internete çok güzel bağlanabiliyorum...ama şöyle bir sorun var:

(salon)wdtvlive---tenda w311u
    ........................... I (wireless)
    ( oturma odası ) tplink wr941nd----ethernet----laptop
    ............................I (ethernet)
    (benim odamdaki) tplink----ethernet -----ana bilgisayar

bu şekilde bağlı herşey...ve ben ew diye bi ağ oluşturdum....bu ağda wdtvlive ve laptop birbirini görüyor,laptop içindeki dosyalara ulaşabiliyorum...
    ama ana bilgisayarı hiçbir şekilde göstertemiyorum...ağların adları da aynı acaba ağın kuruluş seçiminde mi yanlış yapıyorum?

-iki bilgisayarda da "Bu bilgisayar internete doğrudan ya da bir ağ hub'ı yoluyla bağlanır.ağımdaki diğer bilgisayarlar da internete doğrudan ya da bi ağ hubı yoluyla bağlanır" ı seçiyorum....

-yukarıda "eXpErT_ " in dediği gpedit.msc den ayarıda yaptım her iki bilgisayarda da windows xp ikiside....

-oturma odasındaki tplink wr941nd'de 192.168.1.1 i 192.168.2.1 yapmıştım bi sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: roxins

evet bütün gerekli aparatları teminden sonra test ettim: internete çok güzel bağlanabiliyorum...ama şöyle bir sorun var:

(salon)wdtvlive---tenda w311u
    ........................... I (wireless)
    ( oturma odası ) tplink wr941nd----ethernet----laptop
    ............................I (ethernet)
    (benim odamdaki) tplink----ethernet -----ana bilgisayar

bu şekilde bağlı herşey...ve ben ew diye bi ağ oluşturdum....bu ağda wdtvlive ve laptop birbirini görüyor,laptop içindeki dosyalara ulaşabiliyorum...
    ama ana bilgisayarı hiçbir şekilde göstertemiyorum...ağların adları da aynı acaba ağın kuruluş seçiminde mi yanlış yapıyorum?

-iki bilgisayarda da "Bu bilgisayar internete doğrudan ya da bir ağ hub'ı yoluyla bağlanır.ağımdaki diğer bilgisayarlar da internete doğrudan ya da bi ağ hubı yoluyla bağlanır" ı seçiyorum....

-yukarıda "eXpErT_ " in dediği gpedit.msc den ayarıda yaptım her iki bilgisayarda da windows xp ikiside....

-oturma odasındaki tplink wr941nd'de 192.168.1.1 i 192.168.2.1 yapmıştım bi sorun olur mu?

Muhtemelen IP adreslemesinden kaynaklı sorun yaşıyorsun dostum, gateway leri modemin ipsini, dns olarak google dns lerini, ip adresini ise sıralı biçimde verirsen iş çözülür.

• Selamlar
    Bende Airties rt 211 modem var.Hangi usb kablosuz adaptör almalıyım.Liste ve yazılanlar kafamı karıştırdı.
  • Arkadaşlar AIRTIES 2410 Wireless Dongle'ı WD TV LIVE HUB da nasıl çalıştırabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.