Şimdi Ara

Western Digital My book Essential 1 TB (WDBAAF0010HBK-EESN) hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ben de fark ettim HDD nin arkasındaki kapatma tuşu smartware yazılımını yüklemesenizde çalışıyor, şöyleki; basılı tutup biraz beklerseniz diski kapatıyor. Ben 2 defa bu şekilde kapattım. Bu şekilde kapatmak diske zarar verir mi?

Diskin içinde bir tane sanal cd sürücü var, bunu silmek mümkün mü?
    Boşuna yer işgal ettiğini düşünüyorum.

Vatan bilgisayardan aldığım ürün tayland üretimi çıktı acaba bu ürünün kalitesine etki eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setare -- 28 Nisan 2010; 10:49:24 >
  • wd my book essential 1 tb driver nereden bulabilirim geçen ay aldım bu cihazı format atım bilgisayara taktığımda driver yüklemiyor içine giremedim sadece cd sekmesi çıkıyor usb yi takınca içinde WD SmartWare Setup (x86) dosyası var bunu yükledim gene bi kıpırtı olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk.Yaptıkları program sonderece berbat ilk alındığında çalışıyor daha sonra hatalar vermeye başlıyor açma kapama düğmesine basıyorsun hata mesajı çıkartıyor bi süre kulandıktan sonra WD ye yakışmadı kesinlikle almıyacağım bu markanın ürünlerini artık güven mvermedi...
  • Western Digital 1 Tb My Book Essential aldım şifreleme olayı nasıl yanı açıkçası içine virus girmesınden korkuyorum içine resim ve videolarımı attım
    şifreleme olayı nasıl ve şifreleyınce virus girme olayı sadece ben kopyalarsammı oluyor son olarak :)
    backup programında bir klasöru seçip oraya birşey ekledığındde onu otomatık nasıl yedekletebilirim teşekkurler
    birde sizde kopyalama hızı max kaç 18 mb snde max odaa sizde
  • Bu aleti almış kullanmış arkdaşlardan yardım.

Arkadaki açma kapama düğmesi çok hasas sanırım neden yazılım yüklemedne açma kapama yapmıyor ben bir basmada kapanacağını sanıyordum.

Yazılım yüklemedne ışıklarda yanmıyor. Yazılımlı disklerden hoşlanmam ya bu biraz zahmetli geldi bana
  • bu alet çalışmıyomu banamı öyle geliyo anlamadım laptopa bağladım tüm dosyaları attım ve bilgisayara format attım masaüstü bilgisayarımdanda dosyaları kopyalacaktım ancak açılmadı harddisk şu andada çalışmıyo elektrik gelmiyo gibi bilgisayara bağlıyorum bilgisayarda görmüyo lütfen yardım
  • quote:

Evet ben de fark ettim HDD nin arkasındaki kapatma tuşu smartware yazılımını yüklemesenizde çalışıyor, şöyleki; basılı tutup biraz beklerseniz diski kapatıyor. Ben 2 defa bu şekilde kapattım. Bu şekilde kapatmak diske zarar verir mi?

Diskin içinde bir tane sanal cd sürücü var, bunu silmek mümkün mü?
    Boşuna yer işgal ettiğini düşünüyorum.

Vatan bilgisayardan aldığım ürün tayland üretimi çıktı acaba bu ürünün kalitesine etki eder mi?

Aynı üründen bende aldım, Sanal cd tamamen silinemese de ekteki program ile devre dışı bırakabilir ve bilgisayarımda görünmemesini sağlayabilirsiniz.

http://hotfile.com/links/143098077/909646d/WD_SmartWare_Virtual_CD_Manager_for_Windows-v1.0.7.4.exe

• arkadaşlar bende western digital my passport essential 1tb harddiski daha dün aldım fakat harddiskin içindeki yedekleme şifreleme geri yükleme gibi işlemleri yapacağım yaklaşık 350 mgb büyüklüğündeki WD SmartWare dosyaları çalışmadı. bende silmek zorunda kaldım şimdi arıyorum ama bu orjinal smartware dosyalarını bulamıyorum Westernin sitesinde de bulamadım, yardımcı olabilecek biri varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.