Şimdi Ara

Western Digital TV Live Hub Media Player mı, Popcorn Hour C-200 mı almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction
    O zaman şöyle sorayım; Elimde genelde DTS sesli 720p ve 1080p MKV HD filmler var. Bu filmlerdeki DTS sesi Western Digital TV Live Hub aracılığıyla Logitech Z-5500 üzerinden sorunsuzca alabilirmiyim ?

Gelecek ay Western Digital TV Live Hub almayı düşünüyorumda elimdeki sistem ile sorun yaşamam herhalde.

dts filmlerde hiçbir sorun yaşamazsınız. hatta dts-hd ma filmlerde de hiçbir sorun yaşamazsınız çünkü hd sesleri live hub dts'e downmix yapıyor. z5500'le güzel bir ikili olacaktır.
  • Cevap için çok teşekkürler.
  • Bende bu konuda kararımı vermiş oldum - WD Hub alacağım!

Herkese teşekkürler değerli görüş ve paylaşımlarından dolayı!
  • Ben de WD Hub ile C200 arasında kalmıştım, bugün yarın C-200 alacak iken bu konuyu okuyunca fikrim değişti.

Peki bu WD Hub'u nerden almak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-TP
    Ben de WD Hub ile C200 arasında kalmıştım, bugün yarın C-200 alacak iken bu konuyu okuyunca fikrim değişti.

Peki bu WD Hub'u nerden almak lazım?

Şimdiye kadar en ucuz electroworldde gördüm (450tl) ama eğer acil değilse biraz daha bekle ve ew kataloglarını takip et derim. live hub'ı kampanya kataloğuna koyacağını düşünüyorum. ama en fazla 399 falan yaparlar tahminimce.
  • Peki bende söyle bi soru sorim,dts HD ve dolby True HD ses destegi vermeyen bir cihaza sonraki yazilimlarla bu özellikler kazandirilabilirmi.bende a200 ile bu cihaz arasında kaldım.Bnm Icin HD ses önemli.bu nedenle a200 ağırlıkta gibi,ama dahili hdd olması ve tabi eğer yazilimla HD ses özelliği kazanabilicek bi cihaz ise wd hub bi adım one gecer..
  • Laptopta kayıtlı 1080p'lik bir filmi, wireless'tan bu cihaz ile açtığımda, sıkıntısız, takılma vs olmadan izlemem mümkün mü? Ya da laptop'taki bu tarz bir filmi en rahat ne şekilde izlememi önerirsiniz?
  • @TP-TP büyük ihtimal sorun yaratacaktır bitrate degerinden dolayı.Ben ethernet cablosuyla ag üzerinden izelemeni tavsiye ederim.Ben bütün filmleri ag üzerinden izliyorum usb olmaya bile aramam bu satten sonra ana pcdeki tüm veriler elimin altında.

@serwet ürün zaten truehd problem yaratmıyor,receiverde truehd ampülü yanıyor o yönden sıkıntısı yok. Açıkcası ben updateyle gelecegini sanmıyorum dtsma olayını.
  • Ben filmleri laptopa indiriyorum, kafamda iki seçenek vardı. Bir tanesi wirelesstan laptoptaki filmleri WD Live Hub ile açmak. Dediğinize göre burda sıkıntı yaşanabilir. İkinci seçeneğim ise laptoptaki filmleri WD Live Hub'un harddiskine kaydetmek. Sanırım bu da hem wirelesstan hem de usb ile çook uzun sürecektir. O halde en mantıklı, kolay ve hızlı seçenek sanırım dediğiniz gibi ethernet kablo ile ağ üzerinden izlemek?
  • @Emre hocam cevabin icin saol..yanlis ifade symptom sanirim true hd sound yazmam gerekirdi..yani cihaz bunlari desteklemiyor..ki tamda ben kendime cok saglam bi ses sistemi kurarken..vede indirdim bluraylerin nerdeyse hepsi dts hd yada dolby true hd..bu yuzden bu urunu almak anlamsiz gibi en azindan Bnm icin..a200 haricinde onerebilecegin marka varmi(fan sesinin cok rahatsiz oldugunu soyluyor herkes)..
  • @serwet üründe özelliklerinde truehd ses gözükmede çözüyor ve amfiye direk gönderiyior(passthrough olayı) amfide truehd ışıgı yanıyor zaten bende bir süre kullandım oradan biliyorum.Ama sırf dtsma olayı yüzünden sattım şimdi bende boştayım büyük ihtimal dune smart d1 2 haftaya elimde olur. Zaten önerecegim iki marka var dune ve pch.Dune zaten bir iki model var ama acelen yoksa mart ayını bekle sancak yeni dune modelleri getirecekmiş.Ama A200 de alabilirsin gönül rahatlıgıyla.

@TP-TP ethernet en mantıklısı hem hız sorunuda olmaz tüm videoları akıcı izlerisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serwet
    @Emre hocam cevabin icin saol..yanlis ifade symptom sanirim true hd sound yazmam gerekirdi..yani cihaz bunlari desteklemiyor..ki tamda ben kendime cok saglam bi ses sistemi kurarken..vede indirdim bluraylerin nerdeyse hepsi dts hd yada dolby true hd..bu yuzden bu urunu almak anlamsiz gibi en azindan Bnm icin..a200 haricinde onerebilecegin marka varmi(fan sesinin cok rahatsiz oldugunu soyluyor herkes)..

hayır @£mre arkadaşımız doğru söylemiş live hub dolby true hd sesleri passthrough yapabiliyor. sadece dts ma sesleri passthrough yapamıyor. dts ma olunca downmix yapıyor.

eğer filmleriniz dolby true hd ise sorun yok demektir.
  • Gelecek ay kısmetse Western Digital TV Live Hub Media Player alıcam ama konuda sormayı unutmuşum şimdi sorayım en iyisi.

Western Digital TV Live Hub Media Player'da Türkçe altyazı desteği varmı arkadaşlar ?

DTS sesi çözüyor bu tamam. Bir de Türkçe altyazı desteği varsa gelecek ay bu ürünü almam kesinleşir iyice. Altyazı font büyüklüğü maximum hangi ayarda ?

Bu konuda bilgisi olan varmı ? Veya kaynak verebilecek birileri varsa sevinirim. ^_^
  • quote:

Gelecek ay kısmetse Western Digital TV Live Hub Media Player alıcam ama konuda sormayı unutmuşum şimdi sorayım en iyisi.

Western Digital TV Live Hub Media Player'da Türkçe altyazı desteği varmı arkadaşlar ?

DTS sesi çözüyor bu tamam. Bir de Türkçe altyazı desteği varsa gelecek ay bu ürünü almam kesinleşir iyice. Altyazı font büyüklüğü maximum hangi ayarda ?

Bu konuda bilgisi olan varmı ? Veya kaynak verebilecek birileri varsa sevinirim. ^_^

cihazda türkçe dil desteği yok, ama eli kulağında çıkar. bu arada live hub kullanıcıları olarak bi çatı altında toplansak.
  • Türkçe dil desteği yok mu ? Resmen şok oldum şuan. :/

Yattı o zaman bu iş. :)
  • quote:

Türkçe dil desteği yok mu ? Resmen şok oldum şuan. :/

Yattı o zaman bu iş. :)

ilk wd media playerlar çıktığında onlardada yoktu, wd yamaları ve sorunları firmware ile en hızlı çözen markadır. sen al ürünü pişman olmazsın merak etme birde al logitech kablosuz klavye facebook yutoube keyfine bak.
  • Türkçe altyazı geleceği garanti olsa kesin almayı düşünürüm ama ya gelmezse diye düşünmeden edemiyorum. Neyse bakalım. Beklemedeyim. ^_^
  • Selam.
    WDTV Live Hub'un Türkçe desteği var. Menüler tamamen Türkçe olarak seçilebilyor. Altyazı seçeneklerinde de Türkçe karakter seçeneği var.
  • Bu güzel haber işte. Çok teşekkürler. ^_^
  • Wd nin 8654 cipine en alt seviye diyen bilgisiz zihniyet acaba 8635 icin ne yorum yapacak merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.