Şimdi Ara

Western Digital TV Live Hub Media Player mı, Popcorn Hour C-200 mı almalıyım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blumpy

Ben ürünü bimeks'ten aldım. Dün sipariş verdim yarın elimde olur herhalde.

Sitesinde torrent desteği olduğuna dair herhangi bir ibare bulunmadığı gibi, DonanimHaber İncelemesinde de torrent desteği olmadığı söylenmiş.

Link :http://www.donanimhaber.com/medya-oynaticilar/haberleri/WD-TV-Live-Hub-video-inceleme-Ag-baglantisi-1TB-kapasite-zengin-medya-destegi.htm

Şimdi bana bir de ses sistemi gerek... Bakalım bu konuyu nasıl çözeceğiz... Tavsiyelere açığım...

Edit:

Bu arada ürünün bimeks web sitesindeki fiyatı kargo dahil 424 TL dir. Bilginize...

bende yok biliyorum hepsiburada.com da var diye yazilmis.http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-tv-live-hub-media-player-wdbaca0010bbk/ProductDetails.aspx?productId=bd85374&categoryId=112123
    herneyse yok diyelim peki bu ozelligi kazandiramazmiyiz acaba?

• arkadaşlar araya girip küçük bir soru sormak istiyorum. acaba bu üründe USB HUB desteği varmı? yani bende 4 5 tane hard disk var ama bu üründe sadece 2 tane usb giriş var YARDIM LÜTFEN...
  • Wd live hub vs popcorn a210 /c200

Wd : 2 Gb ram 256 Rom
    Popcorn : 512 m Ram 256 Rom

Wd : 1.4 USB yani 3D 'yi destekler. Popcorn da 1.3 var sadece yazılımsal desteklemeye çalışır. Firmware update lazım

Wd : sigma 8654 var. popcorn : 8643 arasında sadece Mhz farkı vardır. biri 500 Mhz diğeri 667 Mhz.

Wd : 1Tb harddisk var.. Popcornda yok.

WD: DLNA yı destekler , popcornda yoktur.

WD: bittorent yoktur. Popcornda vardır.

Kısaca WD 1 Tb harddisk ve diğer artılarıyla piyasanın altını üstüne getirmiştir.
  • WD Hub 1.4 olması 3D yi desteklediği anlamına gelirmi, bu konuda hiçbir açıklama yok.... Yani bunu alırsak harddiskteki 3D FİLMLERİ OYNATIRMI...........
    Birde buna ses hoparlör sistemi takılırmı teşekkürler......
  • c200veya a210 u kotu gosterip sadece wd ozelliklerini yazmak dogru olmamis.
    Ayrica 3d icin usb degil hdmi versiyonlarini yazmak istediniz heralde ama yanlis yazmissiniz. Zaten popcornda 3d sorunu yok bildigim kadariyla. Her iki cihazin da kendi sayfalarindan tum ozelliklerine bakip karsilastirabilirsiniz. Cok fazla burada yazmaya gerek yok sanirim ama popcornun cok daha ise yarar ozelligi oldugunu dusunuyorum.
  • bende dün bluray 3d oynatıcı ses sistemi alacakken bu cihaz gözüme çarptı mediamark taki elemanlarla çalışır çalışmaz 3 d oynatır oynatmaz derken 1.4 v hdmi ile birlikte satın aldım ve hemen denedim diğer formatları boşverip hemen bikaç bluray 3d film atıp test ettim genel olaray çok iyi ancak tek filmde nedense (pirana 3d) de kesik kesik oynuyor tam kurcalayamadım ısı problemi zannettim değil. aynı filmi dizüstünden hdmi ile tv de izledim sıkıntı yok güncelleme yaptım yine aynı fikri olan varmı acaba?? birde sony bluray oynatıcı yerine bunu almak mantıklımıydı acaba??
  • ne kadara aldınız acaba?
  • Uzunca süredir popcorn kullanıyorum , sağolsun beni hiç mahçup etmedi ama bu şartlarda cihaz alıcak olsam dune yönelirim.
  • 3D konusunda halen net değil.... Birde Western Live 3D oynatırmı, gerçi onda çıkış 1.3 .........
  • 399 tl
    alet 1.4 üzerindede yazıyor
    2 gün içinde piyasadaki bütün 3 d filmleri izledim yüksek performans
    açmadığı uzantı ile karsılasmadım
    20 gb üzerindeki blurayları soluksuz açıyor
    3d pirana filmindeki takılma kablodanmış değiştirdim düzeldi
    zaten mediamark daki eleman açmazsa beğenmezsen getir 14 gün içinde baska bisey al demişti değiştirmeye niyetim yok
    tek kötü yanı kumandadan kapatınca 5 dk kadar disk çalışmaya devam ediyor
  • Media markt'e bugün baktım aynı ürün 469 TL , siz 399 a nerden aldınız arkadaşım........
  • ankara kentpark mediamark 2 gün önce aldım belki günlük ind.denk gelmişimdir zira az daha vatandan 550 tl ye alacaktım.
    bugün bikaç bişey daha alcam oradan bakıyım fiyatına aksama yazarım buraya tekrar
  • fiyatı 399 az önce ordaydım
  • merhaba arkadaşlar

3D film oynatan bir media player bulamadım
    Live HUB çok pahalı 550 tl'lerden bahsediliyor

sizce nasıl

Yurt dışından getirtsem izleyebilirmyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: one22one

arkadaslar dediginiz gibi adi ustunde hub peki torrent kullananiniz varmi? hub ozelligini kullanmak adina en gerekli gordugum olay bence. bende wd tv hd var ama hub almayi dusunuyorum sirf torrent olayi yuzunden kullananlar bilgi verirlerse sevinirim.

bende bunu merak ediyorum birileri cevaplasa çok iyi olacaktır
  • Merhaba,
    Cihazda 3D film oynatırken altyazılar nasıl görünüyor.
    Altyazı konusunda sıkıntı yaşanıyormu?
  • SN. secom 3D oynattığını yazmış bu konuda şüphe yok.

DTS-HD MA olayı bence cihazın en büyük eksisi. gerçi bu ses formatında filmler genelde çok büyük dosyalar oluyor. 20-30 gb civarı bu nedenle pek tercih edilmiyor.

cihazı bugün ikinci el 400 tl ye alıcam. bende bundan sonra yorumlarımı yazarım buraya.
  • Biraz geç oldu ama yorumda bulunayım ben gine.

elimde blade in DTS-HD codekli filmi var açtığımda avr nin ekranında DTS-HD yazdı yani bir şekilde hub bu ses codeğinide destekliyor.

ayrıca netten film afişlerini kendi ekliyor süper bir özellik.

1tb hdd çok ii çalışıyor. açmadığı dosya yok.

menüsü harika. favoriler, kısa yollar vs. yok yok.

bu fiyata böyle bir çihaz tr de yok.
  • Değerli arkadaşlar, bende bir medya oynatıcısı arıyordum ve 100 tl civarı derken Western Digital TV Live Hub gibi bir cihazı gördüm. Değerlendirmeleri okudum oldukça pozitif. Bu cihazın şu anki fiyatı nedir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

Değerli arkadaşlar, bende bir medya oynatıcısı arıyordum ve 100 tl civarı derken Western Digital TV Live Hub gibi bir cihazı gördüm. Değerlendirmeleri okudum oldukça pozitif. Bu cihazın şu anki fiyatı nedir acaba.

Ben kullanıyorum. çook memnunum sıfırı sanırım pek yok. ikinci el de 350-400 e bulunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.