Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firstemperor

bu cihazla philips hmp5000 arasında kaldım. wd live tv smp bana 215tlye gelecek garantili , philips ise vatanın indirimiyle 154 tlye gelecek. hangisini alsak acaba . 3d tv yok 42"pana pdp ve denon avr var. bittorent olayı nasıl acaba philipsde. sırf torrent yok diye wd den vazgeçmelimiyim? çok kararsız kaldım

ben philipsi 155 liraya almıştım.
    215 liraya wd nerede?
    link vrirmisiniz?
    1 tane de wd streaming alabilirim bu fiyata.
  • arkadaşlar bu ürün nasıldır,
    forumda philips,egreat ve wd ile ilgili yorumlar çok fazla acaba hangisini almalı,
    kararsız kaldım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

quote:

bu cihazla philips hmp5000 arasında kaldım. wd live tv smp bana 215tlye gelecek garantili , philips ise vatanın indirimiyle 154 tlye gelecek. hangisini alsak acaba . 3d tv yok 42"pana pdp ve denon avr var. bittorent olayı nasıl acaba philipsde. sırf torrent yok diye wd den vazgeçmelimiyim? çok kararsız kaldım

215 liraya wd nerede?
    link vrirmisiniz?

215 liraya ben de satın alabilirim.. Ama Yurtdışında 100 dolar gibi fiyatlara satılan Western Digital WD TV Live Streaming Media Player,Türkiye'de ki indirimli satış fiyatı 279 lira bile gerçekten pahallı..

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

cihazın moviesheet olayı süper birde theme olayı ile cihaz ayrı bir güzellik kazanıyor. cihaz parasının hakkını veriyor. altyazı büyüklüğünü, ekrandaki yerini, altyazı rengini dahi değiştirebiliyorsunuz ses senkron sorunu için bile ses ayarı var altyazı senkronu içinde aynı var ek olarak rrs ekleyebiliyorsunuz örnek donanimhaberi ekledim tvden donanimhaber sitesinde dolaşabiliyorum haber gazete rsslerini ekledim bilgisayarı açmadan tvden haberleri okuyabiliyorum daha bir çok özellik var tavsiye ederim. elimde wd live kaldı onuda satıyorum isteyen varsa mesaj atabilir.

rss desteklediğini yazmışsınız da birşey sormak istiyorum şimdi benim derdim bilgisayarı bağlamama gerek olmadan, media player üzerinden, internetten dizileri seyretmeyi düşünüyorum ama himedia ve dune'un yeni modelleri haricinde browser şansım yok bildiğim kadarıyla, bu üründe meselawww.yabancidiziizle.com un rss özelliği de var acaba bu siteye girip de dizi seyretme gibi bir şansın oluyor mu?

• Rss'de Türkçe karakter destegi yok. Ya da ben bulamadım.
  • teşekkür ederim o zaman dune modellerine yönelicem heralde...
  • quote:

quote:

215 liraya wd nerede?
    link vrirmisiniz?

bana özel fiyat bu. bir arkadaşımın mağazasından. o nedenle soruyorum 215tlye wd mi yoksa 154 tlye philipsmi? diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 28 Ocak 2012; 0:17:24 >
  • Arkadaşlar 10-15 dakka sonra her tür film takılmaya başlıyor kablosuz bağlantıda.

Modemin driverını yeniledim ama yine fayda etmedi.

10-15 dakika sıfır hata ama sonra başlıyor takılmaya.Filmden çıkıp aynı yerden devam ettiriyorum 10-15 dakika yine sorunsuz gidiyor. Çok canım sıkıldı bu duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Arkadaşlar 10-15 dakka sonra her tür film takılmaya başlıyor kablosuz bağlantıda.

Modemin driverını yeniledim ama yine fayda etmedi.

10-15 dakika sıfır hata ama sonra başlıyor takılmaya.Filmden çıkıp aynı yerden devam ettiriyorum 10-15 dakika yine sorunsuz gidiyor. Çok canım sıkıldı bu duruma.

Yeni fwyle çözerler insallah. Satış sonrası destek cok iyi wd'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuNSMiTH

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

cihazın moviesheet olayı süper birde theme olayı ile cihaz ayrı bir güzellik kazanıyor. cihaz parasının hakkını veriyor. altyazı büyüklüğünü, ekrandaki yerini, altyazı rengini dahi değiştirebiliyorsunuz ses senkron sorunu için bile ses ayarı var altyazı senkronu içinde aynı var ek olarak rrs ekleyebiliyorsunuz örnek donanimhaberi ekledim tvden donanimhaber sitesinde dolaşabiliyorum haber gazete rsslerini ekledim bilgisayarı açmadan tvden haberleri okuyabiliyorum daha bir çok özellik var tavsiye ederim. elimde wd live kaldı onuda satıyorum isteyen varsa mesaj atabilir.

rss desteklediğini yazmışsınız da birşey sormak istiyorum şimdi benim derdim bilgisayarı bağlamama gerek olmadan, media player üzerinden, internetten dizileri seyretmeyi düşünüyorum ama himedia ve dune'un yeni modelleri haricinde browser şansım yok bildiğim kadarıyla, bu üründe meselawww.yabancidiziizle.com un rss özelliği de var acaba bu siteye girip de dizi seyretme gibi bir şansın oluyor mu?

http://feeds.feedburner.com/yabancidizi olarak ekledim tüm diziler çıktı diyi seçip oynat dediğimde oynatmaya başlıyor sonrada desteklenmeyen ses dosyası diyor muhtemelen yazılım ile bu özellikte gelecektir. yoksa siteye erişimi veriyor sorun yok

• Aslında wd'nin support kısmına bu tür sorunları yazmak gerekiyor.
  • Evet ingilizcesi sağlam birisi el atarsa bence yazılımla düzeltirler
  • Yaklaşık 1 ay önce WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player" almıştım ve bir hafta içerisinde beğenmeyip Philips HMP5000 ile değiştirmiştim.

Philips HMP5000 in 3D filmlerde kumandanın kilitlenmesi,ileri geri alamama ve USB ye bağlanan HDD yi ağ üzerinden görememesi yüzünden tekrar WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player"
    ile üzerine 125 TL ödeyerek değiştirdim.

1 ay sonra hiç bir sorun çıkarmadan değişime izin veren vatan çalışanlarına teşekkür ederim.
  • Beyler amazonda 89 dolar şuanda + olarak kargo ücreti ne kadar ? yoksa kargo dahil mi bu fiyata ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

Yaklaşık 1 ay önce WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player" almıştım ve bir hafta içerisinde beğenmeyip Philips HMP5000 ile değiştirmiştim.

Philips HMP5000 in 3D filmlerde kumandanın kilitlenmesi,ileri geri alamama ve USB ye bağlanan HDD yi ağ üzerinden görememesi yüzünden tekrar WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player"

1 ay sonra hiç bir sorun çıkarmadan değişime izin veren vatan çalışanlarına teşekkür ederim.

değişim kabul ederlermi ki mağazadan.
    ben de düşünüyorum .
  • 132 dolar a denk geliyor
  • quote:

quote:

Yaklaşık 1 ay önce WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player" almıştım ve bir hafta içerisinde beğenmeyip Philips HMP5000 ile değiştirmiştim.

değişim kabul ederlermi ki mağazadan.
    ben de düşünüyorum .

Ben magazadan değiştirdim...

üzerindeki jelatinler duruyorsa değişirler...sorun olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 30 Ocak 2012; 14:52:52 >

• Tek istediğim şey, şu makinaya Torrent desteği gelmesi. Öyle bir şey olsai harika ötesi olur cihaz benim için...
  • brad yazılımı ile geliyor diye biliyorum daha önceki wd live ile torrent kullanıyordum
  • quote:

Bugün vatandan bu cihazı 293 TL ye aldım.İlk izlenimlerim kumanda da ses açma yok,ortam dosyaları,çevrim içi dosyalar gayet başarılı,youtube videolarından 3D olanları gözlükle izleyebiliyorum...açılmayan format yok...

apple storedaki hangi program acaba? paralı mı bedava mı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.