Bildirim
WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cihazi almanya satürnden dün 89 euroya aldim. herseyi iyide ne zaman harddiski film izledikten sonra laptoba taksam laptop harddiski tarayip düzeltmek istiyor. aksi halde harddiski pc okuyamiyor. acaba bu konuda fikri olan varmi? -
~~@.@ Bende ürünü dün satın olmış olarak aranıza katıldım arkadaşlar :D Ürün çok küçük ve sevimli, çok sevdim, açamadığım film olmadı şimdiye kadar...
Kutuda falan bu media player'in iphone appz si olduğunu görmüştüm, kumanda olarak kullanmak için..o appz yi nasıl indirebiliriz acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: denizaya
~~@.@ Bende ürünü dün satın olmış olarak aranıza katıldım arkadaşlar :D Ürün çok küçük ve sevimli, çok sevdim, açamadığım film olmadı şimdiye kadar...
Kutuda falan bu media player'in iphone appz si olduğunu görmüştüm, kumanda olarak kullanmak için..o appz yi nasıl indirebiliriz acaba?
Search kısmından WD Remote diye araştırırsan bulabilirsin. Iphone uygulamasında kumandasında olmayan ses kontrol düğmeside bulunuyor. -
Harici diskleri bağlayınca sorunsuz film hakkındaki bilgileri otomatik çekiyor ancak ağ üzerinden pc deki paylaşımdaki filmlerin bilgilerini indirmiyor. Klasörün tüm yazma izinleri var. Bunun yolunu bilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: daltin
Harici diskleri bağlayınca sorunsuz film hakkındaki bilgileri otomatik çekiyor ancak ağ üzerinden pc deki paylaşımdaki filmlerin bilgilerini indirmiyor. Klasörün tüm yazma izinleri var. Bunun yolunu bilen var mı?
ben pcdeki filmleri bir türlü göremedim paylaşım falan hepsi açık. yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar.ben pcdeki filmleri bir türlü göremedim paylaşım falan hepsi açık. yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar. -
arkadaşlar usb ile hard disk bağladım pcnin bilgisayarından wdye usb ile bağlı hard diske dosya atmaya çalıştım ama
"bu eylemi gerçekleştirmeniz için izne gereksinmeniz var"
diye yazıyor bu nasıl halledilir acaba? -
http://www.wdc.com/wdproducts/library/UM/TUR/4779-705062.pdf linkinden kullanım klavuzunu indirin. 27. sayfadan sonra ağ içeriklerine nasıl erişileceği anlatılıyor. Sorununuzu muhtemelen çözerseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: outlander
arkadaşlar usb ile hard disk bağladım pcnin bilgisayarından wdye usb ile bağlı hard diske dosya atmaya çalıştım ama
diye yazıyor bu nasıl halledilir acaba?
Paylaşımda yazma izni vermemişinizdir. Pdf dosyasına göz atarsanız çözebilirsiniz. -
Obaa zamanında youtube den indirdiğim flv uzantılı videoların hiçbirini wd oynatamadı :( yakıştıramadım kendisine, keşke asus falan mı alsaydım acaba diyorum... -
quote:
Obaa zamanında youtube den indirdiğim flv uzantılı videoların hiçbirini wd oynatamadı :( yakıştıramadım kendisine, keşke asus falan mı alsaydım acaba diyorum...
flv uzantılı videoları oynatmaması ilginç. Duzeltirler herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
quote:
Obaa zamanında youtube den indirdiğim flv uzantılı videoların hiçbirini wd oynatamadı :( yakıştıramadım kendisine, keşke asus falan mı alsaydım acaba diyorum...
flv uzantılı videoları oynatmaması ilginç. Duzeltirler herhalde.
Bende şok oldum, hayır 1 tane videoda belki problem var dyeeğim ama 5-6 tane denedim...nafile ..olmadı :(
Bayada güzel arşiv yapmıştım, dandik kaç yıllık xbox1 ve psp bile oynatıyor flv uzantılı dosyaları xD
ama Allahı var 1080p ve diğer mkv dosyalarında yamuk yapmadı...Ha bide bşr dandikliği, kimse yazmamış galiba kumanda da ses düğesi yok veya ben bulamadım @.@
-
Kumandadaki ses düğmesinin yokluğu daha once konuşuldu. Ve maalesef yok. İphone'daki uygulamaya koymuşlar ama. Ben oradan kullanıyorum. -
H264 veya AVC codec olan FLV'leri oynatması lazım. Diğerlerini (H263, On2 VP6 falan) hiçbir Sigma işlemcili cihaz oynatamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: daltin
quote:
Orijinalden alıntı: outlander
diye yazıyor bu nasıl halledilir acaba?
Paylaşımda yazma izni vermemişinizdir. Pdf dosyasına göz atarsanız çözebilirsiniz.
teşekkürler okudum herşeyi yaptım ama çözemedim, sorunu uğraşıyorum.
saygılar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Seko92
H264 veya AVC codec olan FLV'leri oynatması lazım. Diğerlerini (H263, On2 VP6 falan) hiçbir Sigma işlemcili cihaz oynatamıyor.
Teşekkürler eve gidince bakacağım flv videonun codec özelliklerine......... -
arkadaslar merhaba,
4 senedir kullandıgım wd 1. gen media player ım artık beni çıldırtma seviyesinde film ve video sectigi için ( cogu mkv filmi başlatamıyor ve ekran simsiyah kalıyor, tek çözümü fişi çekip takmak ) yeni bir player almak istiyorum. 1 haftadır yaptıgım araştırmalara göre forumlarda ön plana cıkan ve tavsiye edilen 3 tane player var :
1-WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player" piyasada 300-350 tl civarında
2-Egreat R6A-II gitti gidiyorda 180 tl sanırım.
3-Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı bu playerda 150-200 tl arasında olmalı.
fiyat/ performans olarak baktıgınızda , sorunsuzluk, video ve ses kalitesi , actıgı formatlar , yazılım desteği vs gibi etkenler düşünüldüğünde bana bu playerlardan hangisini önerirsiniz ? yada alternatif bir secenek varmıdır ?
teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: airport34
arkadaslar merhaba,
4 senedir kullandıgım wd 1. gen media player ım artık beni çıldırtma seviyesinde film ve video sectigi için ( cogu mkv filmi başlatamıyor ve ekran simsiyah kalıyor, tek çözümü fişi çekip takmak ) yeni bir player almak istiyorum. 1 haftadır yaptıgım araştırmalara göre forumlarda ön plana cıkan ve tavsiye edilen 3 tane player var :
1-WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player" piyasada 300-350 tl civarında
2-Egreat R6A-II gitti gidiyorda 180 tl sanırım.
3-Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı bu playerda 150-200 tl arasında olmalı.
fiyat/ performans olarak baktıgınızda , sorunsuzluk, video ve ses kalitesi , actıgı formatlar , yazılım desteği vs gibi etkenler düşünüldüğünde bana bu playerlardan hangisini önerirsiniz ? yada alternatif bir secenek varmıdır ?
teşekkür ederim.
Hafta sonu vatanbilgisayrada %25 indirim olacağı söylentisi var. bence kaçırmayın.
-
yerimi bilmiyorum ama bu cihazdan kapalı kutu sıfır bir tane var.. Garantilidir. İsteyen olursa 250 TL den vericem.. Ümraniyedeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: firtina34
yerimi bilmiyorum ama bu cihazdan kapalı kutu sıfır bir tane var.. Garantilidir. İsteyen olursa 250 TL den vericem.. Ümraniyedeyim.
mesaj attım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X