Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ağ sürücüdeki folder açık olmasına rağmen ne yaptıysam sanki read only olarak görüyor o yüzden ortam kitaplığı oluşturamıyor ama cihaz üzerinde aynı folder içinde silme kopyalama ve taşıma işlemlerini yapabiliyorum ama ortam kitaplığını devreye aldığımda salt okunur diyor ve ortam kitaplığını oluşturamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

türkçe kullanım kitapçığını nerden bulabiliriz.

bide bu tarama işinden bişey anlamadım. bu özelliği açsak ne olur. ne faydası olur

kapasak ne zararı olur.

Kullanım kılavuzunahttp://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=1011&lang=tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bende bu tarama işini çözmeye çalışıyorum bakalım, açık olunca ne işe yarayacak veya kapalı kalsa ne olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: csenturk

quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

türkçe kullanım kitapçığını nerden bulabiliriz.

bide bu tarama işinden bişey anlamadım. bu özelliği açsak ne olur. ne faydası olur

kapasak ne zararı olur.

Kullanım kılavuzunahttp://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=1011&lang=tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bende bu tarama işini çözmeye çalışıyorum bakalım, açık olunca ne işe yarayacak veya kapalı kalsa ne olacak...

olumlu veya olumsuz haber verirseniz memnun olurum.

kullananlarda faydalanır.

• Yaklaşık iki aydır kullanıyorum.Şu an fiyatı pahalı olsada belki düşer yaza doğru.Çihaz kesinlikle iyi.10 üzerinden 8 alır benden.Şu ana kadar açmadığı bir film,format olmadı.Yanlız batman in ham blurayini indirdim menüsünü açmadı.Direk film açılıyor.Filmi izlemekte bir sıkıntı yok ama dediğim gibi menü açılmıyor.Çihazın kendi menülerinde gidip gelirken hızı orta.Menü dili ingilizce.Youtube'a girebiliyorsunuz.Hani youtube videolarında 360,480,720,1080p olarak oluyor ya onu neye göre açıyor anlamadım.Pc den de bütün videoları açabiliyorsunuz.Yanlız bende 1080p ve dvd9larda ağbağlantılarında izlerken kasıyor.Oda sanırım modemin ağ bağlantı hızına bağlı birşey.Altyazı görünümü iyi.Silik değil altyazılar.Boyutunu rengini ayarlayabiliyorsunuz.
  • Yeni fw çıktı. Hayirli olsun. Epey bir seyler var bu sürümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Yeni fw çıktı. Hayirli olsun. Epey bir seyler var bu sürümde.

Evet yeni güncelleme çıkmış, Version 1.07.15 yeni sürüm notlarında "Resolved rescan media library after every reboot." yazıyor. Sanırım bizim problem bu güncellemeyle çözülmüş olabilir. Hemen bi denemek lazım.
  • quote:

Bu cihazı yeni kullanmaya basladim ve ilk medya playerim. Kullanan arkadaşlar, cihazı kapatip elektrik fişini çektikten sonra yeniden taktiklarinda takılı olan hard diski "ortam kütüphanesi derleniyor.." seklinde hep tasnifleme yapiyor mu?

Cünkü ilk taktigimda 3-3,5 saat kadar yapmisti. Cihazi kapatip elektrikle bağlantısını kestikten sonra yeniden acilinca ayni islemi tekrar yapiyor. Bu normal mi ? Takılı olan hard disk 1 tb lik. Takılı hard diski ilk derleme yaptiginda ortam dosyalarinin bilgilerini hard diskte zaten olusturmuyor mu?

yeni yazılımda düzeltilmiş olduğu yazıyor.

"Resolved rescan media library after every reboot."
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

quote:

Bu cihazı yeni kullanmaya basladim ve ilk medya playerim. Kullanan arkadaşlar, cihazı kapatip elektrik fişini çektikten sonra yeniden taktiklarinda takılı olan hard diski "ortam kütüphanesi derleniyor.." seklinde hep tasnifleme yapiyor mu?

Cünkü ilk taktigimda 3-3,5 saat kadar yapmisti. Cihazi kapatip elektrikle bağlantısını kestikten sonra yeniden acilinca ayni islemi tekrar yapiyor. Bu normal mi ? Takılı olan hard disk 1 tb lik. Takılı hard diski ilk derleme yaptiginda ortam dosyalarinin bilgilerini hard diskte zaten olusturmuyor mu?

yeni yazılımda düzeltilmiş olduğu yazıyor.

"Resolved rescan media library after every reboot."

Evet yeni sürüm notlarında okudum, akşam güncelleme yaptıktan sonra deneyeceğim.

• Yeni yazılımdan sonra her seferki taramadan kurtulmuş olduk. Birde flac müzik dosyalarını çalıştırmıyordu o sorunda çözülmüş iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Yeni yazılımdan sonra her seferki taramadan kurtulmuş olduk. Birde flac müzik dosyalarını çalıştırmıyordu o sorunda çözülmüş iyi olmuş.

xanty sen denediysen bu güzel haber :)
  • WD'nin en sevdiğim özelliği, satış sonrasının kuvvetli olması. Adamlar sorun tespit edince beklemeksizin yeni fw çıkarıyorlar. Darısı diğer firmaların başına...
  • arkadaslar bu cihazın acamadıgı herhangi bir video formatı varmı ? mesela flv acabiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar bu cihazın acamadıgı herhangi bir video formatı varmı ? mesela flv acabiliyormu ?

Evet var bendeki 10-20 tane FLV videolarının hiçbirini açamadı ama yeni firmwarede denemedim, bu akşam denerim...
  • Version 1.07.15 güncellemesinden sonra RSS ve oyun menüleri kayboldu. bu sadece bendemi oldu yoksa fw mi hatali?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaltay

Version 1.07.15 güncellemesinden sonra RSS ve oyun menüleri kayboldu. bu sadece bendemi oldu yoksa fw mi hatali?

Sorunu cözdüm problem temadaymis temayi degistirince kayip menüler ortaya cikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Yeni yazılımdan sonra her seferki taramadan kurtulmuş olduk. Birde flac müzik dosyalarını çalıştırmıyordu o sorunda çözülmüş iyi olmuş.

Yeni yazılımdan sonra bende yine ortam kitaplığı taraması aynen devam etti. İlk taraması 15-20 dk civarı sürdü ama cihazı kapatıp elektrikten kesince tekrardan açtığımda yine epey bir süre ortam kitaplığı taraması yapmaya devam etti. Sizde durum nasıl bilmiyorum.

flv uzantılı medyaları oynatmıyor. Yeni güncelleme çözüm olmadı -ki zaten yeni sürüm notlarında flv ile ilgili herhangi bir bilgi yer almıyordu.
  • Yeni sürümde menüler arası geçişlerde yavaşlama var sanki. Birde kablolu ağ bağlantısından bilgisayarı gören cihaz, yeni sürümde 15 dk. dır, dönüp duruyor pc yi görmedi
  • Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm. Ağ bağlantısını yeniden yaptım. Ağ bağlantısında sorun yok görünüyor ama bir türlü ağa bağlanamıyorum. Yarın biraz daha uğraşacam olmazsa eski firmwareye dönecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz

Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm. Ağ bağlantısını yeniden yaptım. Ağ bağlantısında sorun yok görünüyor ama bir türlü ağa bağlanamıyorum. Yarın biraz daha uğraşacam olmazsa eski firmwareye dönecem.

Benim ağ bağlantımda sorun yok.
  • eski firmwareyi yükledim, sonuç aynı. internete giriyor. pc den wd2 yi görüyorum ama wd' den pc yi göremiyorum. yapılacak herşeyi yaptım. sorun devam ediyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.