Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 4 gun once bimeksten wdtv live streaming media player aldim. Cihaz ilk baslarda iyiydi ama bugun kumandadan kontrol ettigim zaman cihazi gec tepki veriyor bazen tepki vermemeye basladi menuler arasi kendi kendine gecisler yapmaya basladi. Bimekse gidip cihazi degistirdim. Yeni cihazi taktim oda ayni hatayi vermeye basladi. Cildirmak uzereyim cihazi resetledim yeni fw kurdum ama gene ayni problemi vermeye basladi sizce neden olabilir lutfen bi yardimci olun arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Arkadaslar 4 gun once bimeksten wdtv live streaming media player aldim. Cihaz ilk baslarda iyiydi ama bugun kumandadan kontrol ettigim zaman cihazi gec tepki veriyor bazen tepki vermemeye basladi menuler arasi kendi kendine gecisler yapmaya basladi. Bimekse gidip cihazi degistirdim. Yeni cihazi taktim oda ayni hatayi vermeye basladi. Cildirmak uzereyim cihazi resetledim yeni fw kurdum ama gene ayni problemi vermeye basladi sizce neden olabilir lutfen bi yardimci olun arkadaslar.

Takılı bir hdd varsa muhtemelen ortam kütüphanesi taraması yapıyordur. Tarama yaparken bu dediğin takılmalar, donmalar söz konusu oluyor. Cihazın ilk kurulumunda ortam kütüphanesi aktif oluyor, kurulum menüsünün sistem kısmından ortam kütüphanesi taramasını kapatırsan açılışta hdd taraması yapmaz.

• arkadaslar iphone için uygulamayı indirdim ancak cihazla eşleştiremedım. yapan biri varsa yardımcı olabilirmi ? tesekkurler.
  • eski live modelinden daha memnundum .
    hd bir filmde altta ve üste boşluklar oluşuyordu. options menüsünden 3-5 saniye içinde büyüterek hemen o boşlukları kapatıyordum.
    yani sadece yukarı doğru büyüyordu. boşluklar kapanıyordu.
    bu yeni cihazda onu yapamıyorum. her taraftan büyüyor. bide büyütmek için menülerin içine giriyorum. zorlaşmış.
    ayrıca kumandası live modelindeki kadar başarılı değil. takılmalar oluyor.
    yani anlıycağınız değiştiğime pişman oldum .
    sadece film bilgilerini gösteriyor diye değişmeye değmez. internet kullanımıda başarılı değil.
    istediğiniz siteye giremiyorsunuz..

alacak arkadaşlar duyurulur. sakın değişmeyin. bir önceki live modeli ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 12 Mart 2012; 11:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar iphone için uygulamayı indirdim ancak cihazla eşleştiremedım. yapan biri varsa yardımcı olabilirmi ? tesekkurler.

PM'de de yazdım. En üst ortada, saatin hemen altındaki resme dokunmak gerekiyor. Eşleştirebilmek için, kablosuz modemin açık olması gerekiyor ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar iphone için uygulamayı indirdim ancak cihazla eşleştiremedım. yapan biri varsa yardımcı olabilirmi ? tesekkurler.

PM'de de yazdım. En üst ortada, saatin hemen altındaki resme dokunmak gerekiyor. Eşleştirebilmek için, kablosuz modemin açık olması gerekiyor ayrıca.

pm nizide aldım.. deneyeceğim, teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

bişey merak ediyorum . acaba internette istediğimiz siteye girme özelliği varmı .
    yoksa sistemdeki mevcut sitelere mi sadece giriliyor.

sorumu tekrarlıyorum !
    var mı ? bilen ...
  • quote:

quote:

bişey merak ediyorum . acaba internette istediğimiz siteye girme özelliği varmı .

sorumu tekrarlıyorum !
    var mı ? bilen ...

Maalesef, explorer tarzı bir uygulaması yok.

• quote:

quote:

quote:

sorumu tekrarlıyorum !
    var mı ? bilen ...

Maalesef, explorer tarzı bir uygulaması yok.

ne anladım bu işten.

bide benim sıkıntım ; bir önceki cihazda büyütme tuşuna basınca full hd filmlerde üstteki boşluklara doğru genişliyordu.
    bu modelde büyütünce yanlardanda açıyor . hiç güzel olmamış.
    veya eskisinde çok büyükse ufaltma tuşuna basınca full hd moduna göndürüyordu yani alttan ve üstten kapatıyordu.
    bu modelde 4 taraftan kapatıyo .

beğenmedimmmm...

eskisi daha iyiydi. ..

demekki bazen elinde olanlarla yetinmek lazım ..

hayak kırıklığı olabiliyor.
    internete giriyormuş hiç gereği yok. kimseninde kullandığını sanmıyorum.
    herkesin evinde bilgisayar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 12 Mart 2012; 17:30:38 >

• Ben cihazdan memnunum. Özellikle kablosuz özelliğini cok kullanıyorum. Bu fiyata bencede pahalı ancak aldığımdan pişman değilim.

• quote:

Ben cihazdan memnunum. Özellikle kablosuz özelliğini cok kullanıyorum. Bu fiyata bencede pahalı ancak aldığımdan pişman değilim.

kablosuz özelliğini ne şekilde kullanıyorsunuz .

film seyretmek içinmi ?
  • quote:

quote:

Ben cihazdan memnunum. Özellikle kablosuz özelliğini cok kullanıyorum. Bu fiyata bencede pahalı ancak aldığımdan pişman değilim.

film seyretmek içinmi ?

Film seyredilebiliyor.Dizileri ağdan izliyorum ben.Çok büyük dosyalar olmadıkça (15-20 gb lık) filmlerde rahat bir şekilde izleniyor.

Dosya transferi içinde kablosuz özelliğini kullanıyorum.(Komple arşiv atmak imkansız tabiki.Sadece tek bir film-dizi atacağım zaman tak çıkardan kurtarıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 13 Mart 2012; 13:14:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

quote:

film seyretmek içinmi ?

Film seyredilebiliyor.Dizileri ağdan izliyorum ben.Çok büyük dosyalar olmadıkça (15-20 gb lık) filmlerde rahat bir şekilde izleniyor.

Dosya transferi içinde kablosuz özelliğini kullanıyorum.(Komple arşiv atmak imkansız tabiki.Sadece tek bir film-dizi atacağım zaman tak çıkardan kurtarıyor.)

bende şöyle düşünüyorum .

harici 2.5 inçlik bi hdd ile tüm bunlara gerek yok.
    bilgisayarın boşuna açık olmasınada gerek yok .

benim bu cihazda tek istediğim internet browser olması.(istediğin siteye girememesi)
    bu özellik olsadı ,o zaman farklı olabilirdi.

çok değişiklik göremedim.

eski live olanlara duyurulur.

• quote:

eski live modelinden daha memnundum .
    hd bir filmde altta ve üste boşluklar oluşuyordu. options menüsünden 3-5 saniye içinde büyüterek hemen o boşlukları kapatıyordum.
    bu yeni cihazda onu yapamıyorum. her taraftan büyüyor. bide büyütmek için menülerin içine giriyorum. zorlaşmış.
    sadece film bilgilerini gösteriyor diye değişmeye değmez. internet kullanımıda başarılı değil.

Arkadaşım yazdığını hayretle okudum. live modelindede hiç birindede panoramik ekranı 16.9 formatına kayıpsız oturtamassın. ahhhh keşke böyle bir özellik olsaydı. ben live ı 2 yıl kullandım.

senin dediğin zoom olayı. buda filmi sağ ve soldan kırpar ve kayıp oluşur.

zoom u menüye koymaları bencede pek hoş olmamış. ben panoramik filmeleri ( nalet olsunki %90 ı böyle ) bir adım yukarı kaydırarak alttaki siyah bandı büyültüyorum. maksat alyazıyı siyah zeminde daha rahat okumak. ayrıca gözler daha az yoruluyor en azından bende öyle.

- Birde yeni biz özellik keşfettim istediğiniz klasörü gizliyebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

eski live modelinden daha memnundum .

Arkadaşım yazdığını hayretle okudum. live modelindede hiç birindede panoramik ekranı 16.9 formatına kayıpsız oturtamassın. ahhhh keşke böyle bir özellik olsaydı. ben live ı 2 yıl kullandım.

senin dediğin zoom olayı. buda filmi sağ ve soldan kırpar ve kayıp oluşur.

zoom u menüye koymaları bencede pek hoş olmamış. ben panoramik filmeleri ( nalet olsunki %90 ı böyle ) bir adım yukarı kaydırarak alttaki siyah bandı büyültüyorum. maksat alyazıyı siyah zeminde daha rahat okumak. ayrıca gözler daha az yoruluyor en azından bende öyle.

- Birde yeni biz özellik keşfettim istediğiniz klasörü gizliyebiliyorsunuz.

inanın yukarda yazdımlarım eski live modelinde gayet düzgündü.

16:9 filmlerde üste ve alttaki siyah boşluklar için
    tek zoomla yukarı ve aşağı açıyordum. yanları bozmuyordu.

bu yeni modelde ise açında yanlardanda genişliyo ve ekranı taşıyo.
    ne anladık o zaman zoomdan . bi işe yaramazki

• önemli bir soru:

yurtiçinden alan arkadaşlar, cihazın içinde netflix var mı yok mu?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

önemli bir soru:

teşekkürler

ne işe yarar netflix arkadaşım. önemli bişeymi ?
  • quote:

quote:

önemli bir soru:

teşekkürler

var mı?
  • quote:

quote:

quote:

önemli bir soru:

teşekkürler

var mı?

akşam bakabilirim ancak.
    bnim cihazda yurtiçi . sanırım yoktur.

yarın haber veriyim size.

ama ne işe yarıyorki ?
  • Abone olup film ve dizi stream etmenize yarayan bir servis kisaca

Evden birisi bakip soyleyebilir mi???
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.