Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz

eski firmwareyi yükledim, sonuç aynı. internete giriyor. pc den wd2 yi görüyorum ama wd' den pc yi göremiyorum. yapılacak herşeyi yaptım. sorun devam ediyor

PC deki görmek istediğiniz yerleri paylaşıma açtınız değilmi ?
  • bişey merak ediyorum . acaba internette istediğimiz siteye girme özelliği varmı .
    yoksa sistemdeki mevcut sitelere mi sadece giriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

eski firmwareyi yükledim, sonuç aynı. internete giriyor. pc den wd2 yi görüyorum ama wd' den pc yi göremiyorum. yapılacak herşeyi yaptım. sorun devam ediyor

PC deki görmek istediğiniz yerleri paylaşıma açtınız değilmi ?

Açık. Daha Cuma gününe kadar sorun yoktu. Yeni firmwareyi yükledim ondan sonra oldu ne olduysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

Orijinalden alıntı: csenturk

quote:

türkçe kullanım kitapçığını nerden bulabiliriz.

bide bu tarama işinden bişey anlamadım. bu özelliği açsak ne olur. ne faydası olur

kapasak ne zararı olur.

Kullanım kılavuzunahttp://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=1011&lang=tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bende bu tarama işini çözmeye çalışıyorum bakalım, açık olunca ne işe yarayacak veya kapalı kalsa ne olacak...

olumlu veya olumsuz haber verirseniz memnun olurum.

kullananlarda faydalanır.

Cihaz internete bagli olsa da ortam kitapligi taramasi yaptirmadan filme ait bilgileri ve filmin görsellerini getirmiyor. O yüzden filme ait info bilgileri ve filmin görsel resimlerini istiyorsak ortam kütüphanesi taramasi yaptirmamiz gerekiyormus. Buna hiç gerek yok diyorsak ortam kütüphanesi taramasi özelliğini kapatmamiz gerekiyor.

Son güncellemeden sonra başlangıçta tekrar taramasi düzelir sanmistim ama yine de tarama yapmaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

türkçe kullanım kitapçığını nerden bulabiliriz.

bide bu tarama işinden bişey anlamadım. bu özelliği açsak ne olur. ne faydası olur

kapasak ne zararı olur.

Kullanım kılavuzunahttp://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=1011&lang=tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bende bu tarama işini çözmeye çalışıyorum bakalım, açık olunca ne işe yarayacak veya kapalı kalsa ne olacak...

olumlu veya olumsuz haber verirseniz memnun olurum.

kullananlarda faydalanır.

Cihaz internete bagli olsa da ortam kitapligi taramasi yaptirmadan filme ait bilgileri ve filmin görsellerini getirmiyor. O yüzden filme ait info bilgileri ve filmin görsel resimlerini istiyorsak ortam kütüphanesi taramasi yaptirmamiz gerekiyormus. Buna hiç gerek yok diyorsak ortam kütüphanesi taramasi özelliğini kapatmamiz gerekiyor.

Son güncellemeden sonra başlangıçta tekrar taramasi düzelir sanmistim ama yine de tarama yapmaya devam ediyor.

Sorun çözüldü. ağda 8 port hub ile airties air 4410 access point vardı. Access pointe reset atınca sorun düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

diğer forumlarda live ve live SMP konuları biraz karışmış gibi görünüyor.
    moviesheet olayında değişiklik yapan arkadaş varsa detaylı olarak anlatabilirmi?
    örneğin film klasörünün içerisine girince konusu görünüyor.
    klasör içerisine girmeden bunu göstermenin bir yolu var mıdır?

Arkadaşım ben wd live hub yani bir üst modelini kullanıyorum şuan. sizdeki cihazla sanırım aynı arayüzü kullanıyor.

cevaba gelirsek. film dosyası, altyzısı, ve fotoğrafını. ayrı bir klasöre değilde tüm filmleri tek bir klasöre koyarsan filmlerini seçerken üstüne geldiğinde içerik bilgisi direk ekrana gelicektir. ben şuan öyle kullanıyorum. çokta güzel bir uygulama.

WD sizdeki ve bendeki son cihazlarında gerçekten süper iş çıkarmış brawo.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

moviesheet olayında değişiklik yapan arkadaş varsa detaylı olarak anlatabilirmi?

Arkadaşım ben wd live hub yani bir üst modelini kullanıyorum şuan. sizdeki cihazla sanırım aynı arayüzü kullanıyor.

cevaba gelirsek. film dosyası, altyzısı, ve fotoğrafını. ayrı bir klasöre değilde tüm filmleri tek bir klasöre koyarsan filmlerini seçerken üstüne geldiğinde içerik bilgisi direk ekrana gelicektir. ben şuan öyle kullanıyorum. çokta güzel bir uygulama.

Evet aynen böyle. Her film için klasör oluşturursanız ancak kalsörün içine girince film ana dosyada movie shet taraması yapıyor. Bu da tek tek çok zahmetli oluyor. Arkadaşın dediği gibi tüm filmleri tek bir klasör içine atarsanız hepsini birden otomatik tarayıp film afişlerini buluyor.

• quote:

quote:

cevap için teşekkürler, fakat bu şekilde denedim ama tüm arşivimi değiştirmek işime gelmedi.
    ayrıca eski wd ile de kullandığım için ayrı ayrı klasör yapmak durumundayım.
    buna çözüm olduğu yazılmış fkat bem bir türlü sonuca ulaşamadım.

• quote:

quote:

quote:

Evet aynen böyle. Her film için klasör oluşturursanız ancak kalsörün içine girince film ana dosyada movie shet taraması yapıyor. Bu da tek tek çok zahmetli oluyor. Arkadaşın dediği gibi tüm filmleri tek bir klasör içine atarsanız hepsini birden otomatik tarayıp film afişlerini buluyor.

Ortam kütüphanesi taraması yapmadan peki moviesheet yapıyor mu? Ben denediğim de yapmamıştı. Ortam kütüphanesi taraması yapsın diyede gece 12 de açık bıraktım sabah 7 buçukta uyandığımda hala daha bitirememişti ortam kütüphanesi taramasını.

• kullanan arkadaşlar memnunmudur? bende bu cihazı almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

kullanan arkadaşlar memnunmudur? bende bu cihazı almayı düşünüyorum

Ben genel olarak memnunum. Fiyat performans ürünümüdur, bence değildir ama fiyatına bakmazsan gayet iyi bir cihaz.
  • quote:

quote:

quote:

cevap için teşekkürler, fakat bu şekilde denedim ama tüm arşivimi değiştirmek işime gelmedi.

Arkadaşım bende arşivciyim. filmleri tarzına göre klasörlere ayırıp kullanıyorum.

AKSİYON, SUÇ DRAM GİZEM, KORKU, ANİMASYON vs gibi.

her film ayrı klasörde, film dosyası, altyazısı, ve film fotosu şeklindeydi.

örnek olarak.

1. film klasörü: SOYSUZLAR ÇETESİ- 2009.1080p.BluRay.DTS

2. fim dosyası: Inglourious.Basterds.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi

3. film alyazısı: Inglourious.Basterds.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi

4. film foto (cover) : Inglourious.Basterds.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi

Şeklinde tek klasörde. burda film klasörü adı yani 1 deki isim türkçe yıl, çözünürlük, kaynak, ve ses formatı şeklinde yazıp kullanıyor ve düzenli bir arşiv görüntüsü sağlıyordum kendimce.

Fakat WD player ım yüzünden bu şekilde arşivlemeyi bırakmak zorunda kaldım. wd arayüzü filmi kalasör olrak tanımlayamıyor. haa şikayetcimiyim değilim. ilkte garipsedim ama şuan memnunum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar.

saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bende arşivciyim. filmleri tarzına göre klasörlere ayırıp kullanıyorum.

AKSİYON, SUÇ DRAM GİZEM, KORKU, ANİMASYON vs gibi.

her film ayrı klasörde, film dosyası, altyazısı, ve film fotosu şeklindeydi.

örnek olarak.

1. film klasörü: SOYSUZLAR ÇETESİ- 2009.1080p.BluRay.DTS

2. fim dosyası: Inglourious.Basterds.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi

3. film alyazısı: Inglourious.Basterds.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi

4. film foto (cover) : Inglourious.Basterds.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi

Şeklinde tek klasörde. burda film klasörü adı yani 1 deki isim türkçe yıl, çözünürlük, kaynak, ve ses formatı şeklinde yazıp kullanıyor ve düzenli bir arşiv görüntüsü sağlıyordum kendimce.

Fakat WD player ım yüzünden bu şekilde arşivlemeyi bırakmak zorunda kaldım. wd arayüzü filmi kalasör olrak tanımlayamıyor. haa şikayetcimiyim değilim. ilkte garipsedim ama şuan memnunum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar.

saygılar.

Bende daha önceki WD Live playerimde bu şekilde arşiv yapmıştım. Bunu alınca tüm diskleri tek tek bilgisayara taktım ara yöntemi ile tüm mkv leri, srt ve jpg dosyalarını bulup tek bir klasöre attım. Sonra WD Live SMP de otomatik içerik bilgilerini taratarak hepsinin film bilgilerini oluşturdum. bulamadıklarını manuel yaptım.

• bunun başka bir yolu varmış, forumda okudum fakat uygulayamadım.
    ayrıyetten skin yükleyerek de klasör üzerinden film bilgileri görüntülenmesine olanak veriyor.
    fakat hala araştırıyorum.
  • quote:

bunun başka bir yolu varmış, forumda okudum fakat uygulayamadım.
    ayrıyetten skin yükleyerek de klasör üzerinden film bilgileri görüntülenmesine olanak veriyor.
    fakat hala araştırıyorum.

benim kafam karıştı. siz yolunu bulursanız lütfen açıklarmısınız.
  • Arkadaşlar siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım. cihazlar afiş, dosya vs. bu olayları gayet güzel yapıyor ama.
  • hocam film klasörleri arasında gezinirken arkaplanda film bilgileri gözüksün istiyorzu. konusu vs.
    sadece klasör içerisine girince gösteriyor.
  • Arkadaşım mevcut yazılımla bu mümkün değil yani. e daha önce yazdığım şekilde kullanmak varken böyle bir arayışa saygı duymakla beraber gereksiz buluyorum.
  • Konunun uzmanlarina bir sorum var, ben senelerdir wd hdtv live kullaniyorum -ethernet girisli olan-
    Ancak son zamanlarda sanki bir yavaslik hissediyorum, frame ratelerde dusus var. 50hz 46 inch sony tv'mi, gecen sene 55 inch 100 hz sonye yukselttim, sizce benim bu wd'ye gecmemin bir faydasi olur mu, daha hizli ve daha iyi goruntu alabilir miyim? Aranizda 2 cihazi da kullanmis olan var mi?
  • quote:

Arkadaşım mevcut yazılımla bu mümkün değil yani. e daha önce yazdığım şekilde kullanmak varken böyle bir arayışa saygı duymakla beraber gereksiz buluyorum.

anlayışın için teşekkürler
    dediğin gibi yaparsam hdd çıkarıp eski cihazıma taktığımda o cihazda film afişleri ve konularını göremeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.