Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dunyao

önemli bir soru:

yurtiçinden alan arkadaşlar, cihazın içinde netflix var mı yok mu?

teşekkürler

Bendekinde var. Yurtiçi, yurtdışı farketmiyor ki, bölgene gore sınır koyuyorlar zaten.
  • sayın arkadaşlar;
    cihazı kullanıyordum cihaza bağlı usb flash bellek, usb 1TB hard diske dosya atıp dosya silebiliyordum. daha sonra firmware güncelledim. şimdi ne dosya silebiliyorum. ne de dosya atabiliyorum.
    bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var. uyarsı alıyorum. daha önce ne yaptıysam aynılarını yaptım ama düzelmedi. işletim sistemim win7 home premium. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • kimse artık ilgilenmiyor sanırım.

wd tv den yeni 1.4 bağlantılı yeni cihaz bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

eski live modelinden daha memnundum .
    hd bir filmde altta ve üste boşluklar oluşuyordu. options menüsünden 3-5 saniye içinde büyüterek hemen o boşlukları kapatıyordum.
    yani sadece yukarı doğru büyüyordu. boşluklar kapanıyordu.
    bu yeni cihazda onu yapamıyorum. her taraftan büyüyor. bide büyütmek için menülerin içine giriyorum. zorlaşmış.
    ayrıca kumandası live modelindeki kadar başarılı değil. takılmalar oluyor.
    yani anlıycağınız değiştiğime pişman oldum .
    sadece film bilgilerini gösteriyor diye değişmeye değmez. internet kullanımıda başarılı değil.
    istediğiniz siteye giremiyorsunuz..

alacak arkadaşlar duyurulur. sakın değişmeyin. bir önceki live modeli ideal

Arkadaşım yazdığını hayretle okudum. live modelindede hiç birindede panoramik ekranı 16.9 formatına kayıpsız oturtamassın. ahhhh keşke böyle bir özellik olsaydı. ben live ı 2 yıl kullandım.

senin dediğin zoom olayı. buda filmi sağ ve soldan kırpar ve kayıp oluşur.

zoom u menüye koymaları bencede pek hoş olmamış. ben panoramik filmeleri ( nalet olsunki %90 ı böyle ) bir adım yukarı kaydırarak alttaki siyah bandı büyültüyorum. maksat alyazıyı siyah zeminde daha rahat okumak. ayrıca gözler daha az yoruluyor en azından bende öyle.

- Birde yeni biz özellik keşfettim istediğiniz klasörü gizliyebiliyorsunuz.

inanın yukarda yazdımlarım eski live modelinde gayet düzgündü.

16:9 filmlerde üste ve alttaki siyah boşluklar için
    tek zoomla yukarı ve aşağı açıyordum. yanları bozmuyordu.

bu yeni modelde ise açında yanlardanda genişliyo ve ekranı taşıyo.
    ne anladık o zaman zoomdan . bi işe yaramazki

Arkadaşım o zoom iste illahaki filmden kırpma oluyor yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hd bir filmde altta ve üste boşluklar oluşuyordu. options menüsünden 3-5 saniye içinde büyüterek hemen o boşlukları kapatıyordum.
    bu yeni cihazda onu yapamıyorum. her taraftan büyüyor. bide büyütmek için menülerin içine giriyorum. zorlaşmış.
    sadece film bilgilerini gösteriyor diye değişmeye değmez. internet kullanımıda başarılı değil.

Arkadaşım yazdığını hayretle okudum. live modelindede hiç birindede panoramik ekranı 16.9 formatına kayıpsız oturtamassın. ahhhh keşke böyle bir özellik olsaydı. ben live ı 2 yıl kullandım.

zoom u menüye koymaları bencede pek hoş olmamış. ben panoramik filmeleri ( nalet olsunki %90 ı böyle ) bir adım yukarı kaydırarak alttaki siyah bandı büyültüyorum. maksat alyazıyı siyah zeminde daha rahat okumak. ayrıca gözler daha az yoruluyor en azından bende öyle.

ama bir önceki live modelinde öyle değil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ama bir önceki live modelinde öyle değil..

Sana öyle geliyor

Eğerki yanlardan kırpma olmazsa bu sefer dikey olarak uzatması lazım filmi.Buda uzun adamlar demek.Filmin doğallığı tamamen kaybolur ve kırpmaktan daha iğrenç bir durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 23 Mart 2012; 18:56:59 >

• Aleti beğendim, görüntü kalitesi arttı, hatta ses kalitesi bile arttı -ki çok dandik bir ses sistemim var-
    arayüz daha şık olmuş tabi, en önemlisi frame düşüşleri kesildi, özellikle pan'larda çok hissedilir atlamalar vardı, şimdi acayip akıcı oynuyor, güzel bir işlemci kullanmışlar belli ki.

lip sync gelmiş, böylece seste kayma varsa düzeltebilirsin, rss feed var ilgini çekerse

bence koleksiyoner için çok iyi olan, arkada konu cast vs yükleme gelmiş, dosya yaratmana bile gerek yok örnek mkvnin ismini sadece toy.story.2 veya toy story 2 olarak değiştirmen gerekiyor, buluyor direk, klasöe için de aynı şey geçerli, cast, konu, afiş, ve arka plana filmden still sahneler ekliyor, bunları da hdd'ye kaydediyor, şahane oluyor, sen kendin de bu servis için şu adresten al bilgileri diyebiliyorsun, yani varsa öyle bir türkçe servis, tüm olay türkçe olur vs.

tema yükleyebiliyorsun, skin plug-in gibi düşün yani, backround resim de özelleştirebiliyorsun.

online service olayı güzel, netflix hulu vudu vs sorunsuz çalışıyor ve buffer çok iyi, hd hemen buffer edip hiç kesintisiz hd görüntü aldım. vimeo youtube vs zaten sorun yok

kumandaya rakam tuşları gelmiş, kumanda büyümüş, subtitle ve audio tuşu da gelmiş, böylece direk değiştirebiliyorsun bir menuye girmeden.

tek sorun, kumanda eskisi gibi tepki vermiyor, hafif gecikme yaşanıyor input lag gibi birşey var, ama yeni yazılımlarla düzelir herhalde.

Sonuç olarak tavsiye ederim.

• yeni güncelleme geldi bilginize
  • Evet ama kayda değer bir şey yok maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Evet ama kayda değer bir şey yok maalesef...

Bizim için hiçbir şey yok.

What's in this update? Release 1.07.18 (4/4/2012)
    Resolved MLB.TV season 2012 live game playback problem.
    Resolved MLB.TV jump to inning takes 15-20 seconds, freezes video and remote response.
    Resolved MLB.TV Miami Marlins missing team icon.
  • Arkadaşlarım,

Ben de bu ürünü alarak aranıza katıldım.Yazıları okudum ama sorularım var basitce anlatırsanız sevinirim:

1- Ağ paylaşımı yaparak ( WİFİ ile ) bilgisayarımla irtibat kurmaya çalışıyorum. Ağ paylaşımları/Windows ağ paylaşımlarını seçtiğim zaman bilgisayatımı görebiliyorum.Ancak kullanıcı adı veya parola yanlış diyor.
    Bir türlü giremiyorum. Bu kullanıcı adı ve parola nedir?
    2- Resimlerde müzikli slayt nasıl yapabilirim.?

Yanıtlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatto

Arkadaşlarım,

Ben de bu ürünü alarak aranıza katıldım.Yazıları okudum ama sorularım var basitce anlatırsanız sevinirim:

1- Ağ paylaşımı yaparak ( WİFİ ile ) bilgisayarımla irtibat kurmaya çalışıyorum. Ağ paylaşımları/Windows ağ paylaşımlarını seçtiğim zaman bilgisayatımı görebiliyorum.Ancak kullanıcı adı veya parola yanlış diyor.
    Bir türlü giremiyorum. Bu kullanıcı adı ve parola nedir?
    2- Resimlerde müzikli slayt nasıl yapabilirim.?

Yanıtlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Cihazı ağa ekleyebilmek için pc ne ilk açılış şifresi koyman lazım.

Daha sonrada wd de bilgisayarın adını ve ilk açılış şifresini girerek ağa bağlayabilirsin.
  • WDTV live kullancısı olup WDTV live SMP ye geçiş yapan varmı acaba?

upgradeye değer bir artış varmı...birde hdmi veya optic üzerinden bitstream seçiminde 2 kanal müzikleride

gönderiyormu bitstream? yoksa bitstream seçildiği halde downs..ling yapıp pcm olarakmı gönderiyor?
  • Benim cihaz son bir iki haftadır sık sık kilitlenmeye başladı. Cihaz fişten çıkarıp takmadan çalışmıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daltin

Benim cihaz son bir iki haftadır sık sık kilitlenmeye başladı. Cihaz fişten çıkarıp takmadan çalışmıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan?

Benim 2. nesil wdlive de aynısı olduydu.Sorun hdd te idi.Hdd değiştirip bir deneyin.
  • Merhabalar
    Uzun süredir media player araştırıyorum,media player özelliğinin yanında normal lcd tv ye smart tv özelliği kazandıracak modellere bakıyorum
    Acaba bu modelde bu özellikler var mı mesela kendi internet tarayıcısı var mı ve türkiye deki ulusal kanalları izleyebiliyor muyuz? TV kanalları benim için önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

Merhabalar
    Uzun süredir media player araştırıyorum,media player özelliğinin yanında normal lcd tv ye smart tv özelliği kazandıracak modellere bakıyorum
    Acaba bu modelde bu özellikler var mı mesela kendi internet tarayıcısı var mı ve türkiye deki ulusal kanalları izleyebiliyor muyuz? TV kanalları benim için önemli

Maalesef tarayıcısı yok ve yerli kanalları seyredemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: daltin

Benim cihaz son bir iki haftadır sık sık kilitlenmeye başladı. Cihaz fişten çıkarıp takmadan çalışmıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan?

Benim 2. nesil wdlive de aynısı olduydu.Sorun hdd te idi.Hdd değiştirip bir deneyin.

Network üzerinden film izlerken kilitleniyor. Hdd üzerinden izlediğimde de kilitleniyor. Önceleri hiç yapmazdı acaba son sürüme geçtiğimden dolayımıdır anlamadım
  • Arkadaki usb'ye takarak izlerken kilitlenmeye başladı, öndeki usb takarak harddiski izlemeye başladım. Artık kilitlenmiyor. Bence arkadaki usb sorunlu. Sende bir öndeki usb ye takarak dene bakalım...
  • Günaydın arkadaşlar,

21-04-2012 tarihinde wd tv live streaming cihaz alarak aranıza katıldım ve 22-04-2012 tarihinde en son yazılım sürümünü üzerine yükledim ama bir sorunum var:(:(

türkçe altyazıda bazı karakterler(sesli harfler) çıkmıyor ne yaptıysam çözemedim lütfen yardım edermisiniz?

saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.