Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu medya oynatıcıyı kullanan arkadaşlar acaba aranızda Seagate GoFlex Satellite kablosuz harddisk ile deneyebileniniz oldu mu?
  • Son güncellemeden sonra makine resmen kendine geldi, daha hızlı ve daha önce yaşadığım harddiski tekrar takın problemlerini halletmişler gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

dizi izlerken türkçe karakter sorunu var ayarlardan altyazıyı türkçe yapmaya çalışıyorum altyazı bilinmiyor diyor mesala bir klasör var o klasörün içindekileri de ayrı ayrı klasör açmak gerekiyormu birde dosyaların ismi aynımı olucak,bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar......

yardımcı olucak olan var mı?
  • Evet altyazı dosyası ile filmin adı aynı olmalı dostum, birde öyle dene...
  • arkadaşlar bu cihaz iso dosyasını okuyormu. bilen varmı ?
  • Evet okuyor, problem yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Evet okuyor, problem yok...

arkadaşım iso okuduğundan eminmisiniz okuduğu formatlarda yok.

himedia marka cihaz var . onu kullanıyor işi bilinler diye biliyorum.

yanılıyormuyum acaba ?
  • Valla ben seyrediyorum problemsiz zaten bu konunun en başındaki ayrıntılı inceleme mesajımda da yazmıştım bunu, sanırım atladın. Ancak himediadan bahsediyorsan himedianın bu makineden farkı o 3d isoları da oynatabiliyor. Eğer 3d iso demek istediysen sorunda hayır wd 3d iso oynatmıyor. Ancak onun dışındakilerde problem yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Valla ben seyrediyorum problemsiz zaten bu konunun en başındaki ayrıntılı inceleme mesajımda da yazmıştım bunu, sanırım atladın. Ancak himediadan bahsediyorsan himedianın bu makineden farkı o 3d isoları da oynatabiliyor. Eğer 3d iso demek istediysen sorunda hayır wd 3d iso oynatmıyor. Ancak onun dışındakilerde problem yok...

evet ben 3d iso yu kasdettim. artık wd tv de çıkarsın 3d iso oynatan cihaz.

teşekkür bilgilendirme için.
  • Bende aranıza yeni katılandrdanım :) Yeni cıkan güncellemeyi yükledim bir sorun yok gibi. Wifi üzerinden ubuntuda paylaştığım filmleri sorunsuz izleyebiliyorum. 8 GB lık bir filmi wifi üzerinden takılma sorunu olmadan izleyebildim.

Peki bu cihaza iptv yükleme imkanı var mı acaba ? Nette araştırdım biraz ama kayda değer bişey bulamadım.
  • dizileri ag üzerinden izlerken türkçe karakter sorunu yaşıyorum yardım edicek olan var mı?
  • wd firmasından acilen 3d iso format oynatan bi cihaz bekliyorum. acilen çıkarmaları gerek bence..

piyasayı kaptırıyorlar.

şimdi alıcam himedia - wd çıkaracak olmıycak sonra. ben wd i beğeniyorum.
  • Wd live ağa bağlı ve bilgisayardaki filmleri görmek istediğimde sadece mp4 dosyaları görünüyor.
    MKV ler görünmüyor.
    Ne yapmam gerekir?
  • WD Realtek işlemci kullanmıyor, o yüzden de Sigma'dan 3D oynatan işlemci gelene kadar 3D cihaz çıkarmaz. Boşuna beklemeyin.
  • bu cihaza bende sahip oldum tek soyleyecegim harika bir urun,daha once kullandigimdakinden sonra bu super oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armozgur

bu cihaza bende sahip oldum tek soyleyecegim harika bir urun,daha once kullandigimdakinden sonra bu super oldu.

güzel cihaz ama 3d iso oynatmıyor ?

ilk alacaklara tavsiyem aynı paraya himadia 3d iso oynatan modellerden alsınlar.

sonuçta aynı para. iki cihaz almaya gerek yok.

bende wd tv live streaming cihaz var. almayı düşünenlerle görüşebiliriz.
  • evet 3D olmamasi eksik ama onun disinda COK İYİ.
  • Bende yeni aldım. Çok güzel bir cihaz.

Eğer ortam kütüphanesini verimli bir şekilde kullanmak istiyorsanız paylaştığınız klasörden sonra en fazla bir klasör açmanız gerekiyor.
    İç içe birden fazla klasörlü bir yapıda içerik bulmada ve kütüphaneyi oluşturmada zorlanıyor.

Tavsiye ederim, bilgisayardan wifi sharing yapması da çok kullanışlı.
  • Western digital, media playerların özelliklerinde yazan internet radyo sitelerine ,Türkiye 'den bağlanılıp sorunsuz(kopma, kesilme, servis dışı vb.) dinlenebiliyor mu ? . Bilgisayarda shoutcast int.radyo sitesi gayet kullanılışlı winamp ile dinliyorum. Laptopu açıp amfiye bağlıyorum optik kabloyla ama hem elektrikten tasarruf hemde zahmetsiz olacağını düşündüğüm için internet radyo konusunda performanslı bir media player almak istiyorum. westerndigital özelliklerinde shoutcast desteği var tavsiye edermisiniz? veya başka marka kullanıp bu konuyla ilgili tavsiye verebilecek olan varsa çok makbule geçer.
  • Yeni fw geldi. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.