Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes memnunken kimse bir sey yazmıyor galiba:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Herkes memnunken kimse bir sey yazmıyor galiba:)

Aynen öyle memnunum ben konuşacak bir şey yok...ama sorulacak olan soruları yanıtlarız....
  • Ben de aldım bu cihazdan. Ancak film kapak+özet+IMDB Ratingleri vs gösterebilecek güzel bir tema arıyorum. Aenoish'i çok beğendim ancak HUB'u destekliyor. Bu tür araştırmaları olup da güzel bir tema bulan olduysa bilgi verebilirmi?
  • Bu modele fw ile blueray ISO desteği gelebilir mi yoksa WD yeni bir model cikartip bu ozelligi ona koyup onu mu satmaya calisir bize
  • Nasıl yani, ISO desteği yok mu bunun ? Var diye biliyorum ben...
  • İSO destegi var ama Bluray iso destegi varmi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar Custom Firmware kullanan var mı? Ne gibi Artıları var, yorum alabilir miyiz? =)
    http://wdtvforum.com/main/index.php?PHPSESSID=4gsu0cfgpdb3nilbpbfevlscf6&topic=446.0

http://wdtvforum.com/main/index.php?board=8.0

Birde buradaki movie sheet ne demek? ne işe yarıyor? =)

http://wdtvforum.com/main/index.php?PHPSESSID=4gsu0cfgpdb3nilbpbfevlscf6&topic=3697.0

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu

• WD TV Live SMP de web browser özelliği var mı? ya da custom firmware yükleyerek web browser kullanabiliirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selsal

WD TV Live SMP de web browser özelliği var mı? ya da custom firmware yükleyerek web browser kullanabiliirmiyiz.

Mevcut sürümde yok ama custom FW'de var mı bilemem? Bir ara denemek istiyorum aslında custom fw'yi.
  • diğer forumlarda live ve live SMP konuları biraz karışmış gibi görünüyor.
    moviesheet olayında değişiklik yapan arkadaş varsa detaylı olarak anlatabilirmi?
    örneğin film klasörünün içerisine girince konusu görünüyor.
    klasör içerisine girmeden bunu göstermenin bir yolu var mıdır?
  • WD TV Live SMP custom firmware var mı ? Deneyen arkadaşlaşlar varsa bizi bilgilendirebilir mi?
  • bir annda hareketlendirmişim forumu
  • Bu cihazı yeni kullanmaya basladim ve ilk medya playerim. Kullanan arkadaşlar, cihazı kapatip elektrik fişini çektikten sonra yeniden taktiklarinda takılı olan hard diski "ortam kütüphanesi derleniyor.." seklinde hep tasnifleme yapiyor mu?

Cünkü ilk taktigimda 3-3,5 saat kadar yapmisti. Cihazi kapatip elektrikle bağlantısını kestikten sonra yeniden acilinca ayni islemi tekrar yapiyor. Bu normal mi ? Takılı olan hard disk 1 tb lik. Takılı hard diski ilk derleme yaptiginda ortam dosyalarinin bilgilerini hard diskte zaten olusturmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csenturk -- 28 Şubat 2012; 21:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csenturk

Bu cihazı yeni kullanmaya basladim ve ilk medya playerim. Kullanan arkadaşlar, cihazı kapatip elektrik fişini çektikten sonra yeniden taktiklarinda takılı olan hard diski "ortam kütüphanesi derleniyor.." seklinde hep tasnifleme yapiyor mu?

Cünkü ilk taktigimda 3-3,5 saat kadar yapmisti. Cihazi kapatip elektrikle bağlantısını kestikten sonra yeniden acilinca ayni islemi tekrar yapiyor. Bu normal mi ? Takılı olan hard disk 1 tb lik. Takılı hard diski ilk derleme yaptiginda ortam dosyalarinin bilgilerini hard diskte zaten olusturmuyor mu?

siz gene şanslısınız sizde en azından yapıyor, bende network disk var iomega, ortam kitaplığını hiç bir zaman derleyemiyor, bende bu özelliği kapatmak zorunda kaldım.
  • Sanırım, ortam kütüphanesi derlendikten sonra cihazın elektrik fişini çekmeyip sürekli stand by konumunda bekleteceğiz.
  • quote:

Sanırım, ortam kütüphanesi derlendikten sonra cihazın elektrik fişini çekmeyip sürekli stand by konumunda bekleteceğiz.

aaa bu özelliği kötü. bir önceki sürümünde yeni takılan harddiski bir kez tarıyor o kadar. başka yapmıyor.
    her seferinde ben cihazı kapatıp elektrik bağlantısını kesiyorum. çünkü kesmezseniz ısınıyor cihaz. bunada anlam veremedim.

demekki daha geliştirememişler ürünü.

neden böyle olmuş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

Sanırım, ortam kütüphanesi derlendikten sonra cihazın elektrik fişini çekmeyip sürekli stand by konumunda bekleteceğiz.

aaa bu özelliği kötü. bir önceki sürümünde yeni takılan harddiski bir kez tarıyor o kadar. başka yapmıyor.
    her seferinde ben cihazı kapatıp elektrik bağlantısını kesiyorum. çünkü kesmezseniz ısınıyor cihaz. bunada anlam veremedim.

demekki daha geliştirememişler ürünü.

neden böyle olmuş anlamadım.

Kullanıcı kılavuzunda Yerel Depolama kısmında "Medya yürütücünün USB 1 ya da USB 2 bağlantı noktasına bağlı bir ya da daha fazla USB depolama aygıtındaki medya içeriğine erişmek için Local Storage (Yerel Depolama) öğesini seçin. USB 1 ya da USB 2 seçildikten sonra, medya yürütücü varsayılan olarak medya kitaplığı oluşturmak üzere sürücüyü tarar (etkinleştirilmişse)." yazmışlar.

Yine kılavuzun Ortam Kitaplığı bölümünde; "Medya Kitaplığı dahili sabit sürücünün, USB sürücünün ve ağ sürücülerinin medya içeriğini tarar ve medya dosyalarının yerini kolayca bulabileceğiniz bir veri tabanı içerisinde bir araya getirir. Bu özellik varsayılan olarak açık durumdadır." yazmışlar.

Bu özelliği kapatınca yeniden açılışta ortam kütüphanesi taraması yapmıyor.

• Kılavuzda Ortam Kitaplığı için;

Medya Kitaplığı dahili sabit sürücünün, USB sürücünün ve ağ sürücülerinin medya içeriğini tarar ve medya dosyalarının yerini kolayca bulabileceğiniz bir veri tabanı içerisinde bir araya getirir. Bu özellik varsayılan olarak açık durumdadır.
    Aşağıdaki durumlarda Ortam Kitaplığı ortamlarınızı işleyemeyecektir.
    USB aygıtı salt okunur korumalı.
    USB aygıtının üzerinde yeterli sabit disk alanı yok. Ortam yürütücünüzün
    önbellek bilgileri için alana ihtiyacı var, bu şekilde daha hızlı arama ve tarama yapar.

Yapısal veriler hakkında bir not
    Yapısal veri, bir dosyadaki veriler hakkında belli bir veri dizisinin (video, müzik, fotoğraf ya da başka bir veri türü) nasıl, ne zaman ve kim tarafından toplandığı ve verinin nasıl biçimlendirildiğini tanımlayan bilgilerdir.
    Tüm dosyalarda yapısal veri yüklü değildir. Ortam Kitaplığının dosyaları doğru şekilde bir araya getirebilmesini sağlamak üzere yapısal veri eklemek ve düzenlemek için aşağıdaki araçlardan birini kullanabilirsiniz:
    Adobe® Bridge (Adobe Creative Suite'in bir parçası)
    abcAVI Tag Editor (ücretsiz yazılım)
    XnView 1.93.2 (ücretsiz yazılım)
    iTunes
    Windows Media Player

Yapısal Verilerin Düzenlenmesi
    Yapısal verilerin iTunes ile düzenlenmesi:
    1. iTunes'u açın ve düzenlemek istediğiniz şarkıyı tıklatın.
    2. Dosya menüsünü açın, daha sonra Get Info (Bilgi Al) öğesini tıklatın.
    Seçmiş olduğunuz şarkı için düzenleyebileceğiniz tüm bilgileri gösteren bir pencere açılır. Şu şarkı bilgilerini düzenleyebilirsiniz:
    Ad
    Sanatçı
    Yıl
    Albüm adı
    Bestecisi
    Parça numarası
    Tür
    3. Tamamladığınızda OK (Tamam)'ı tıklatın. iTunes kitaplığınızda listelenen bir sonraki şarkıyı düzenlemek için Next (İleri) öğesini tıklatın.
    Metaverilerin Windows media player ile düzenlenmesi:
    1. Windows media player'ı açın.
    2. Library (Kitaplık) sekmesini tıklatın.
    3. Başlık ya da düzenlenecek olan başka bir öğe üzerinde sağ tıklatın.
    4. Menü açıldığında Edit (Düzenle) öğesini tıklatın.

İçeriğin Kullanılabilir Formata Dönüştürülmesi
    Fotoğrafları, videoları ve müzik dosyalarını ortam yürütücünüze en uygun biçimlere dönüştürebilen çok sayıda hızlı, kullanımı kolay çevrimiçi uygulama mevcuttur. Yazılım aynı zamanda, orijinal formatlarına bakılmaksızın grup halindeki çoklu dosyaların da anında dönüştürülmesine olanak tanır.

Dosyalarınızın İncelenmesi
    MediaInfo (ücretsiz yazılım) video ya da ses dosyalarınız hakkında teknik ve etiket bilgilerini verir.
    MediaInfo aşağıdaki bilgileri sunar:
    Genel – başlık, sanatçı, yönetmen, albüm, parça numarası, tarih ve süre
    Video – çözücü, en-boy, fps ve bit hızı
    Ses – çözücü, örnekleme oranı, kanallar, dil ve bit hızı
    Metin – altyazı dili
    Bölümler – bölüm sayısı ve listesi
    MediaInfo aşağıdaki formatları destekler:
    Video – MKV, OGM, AVI, DivX, WMV, QuickTime, Real, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DVD (VOB) (Çözücüler: DivX, XviD, MSMPEG4, ASP, H.264, AVC)
    Ses – OGG, MP3, WAV, RA, Dolby Digital Plus, AAC, M4A, AU, AIFF
    Altyazılar – SRT, SSA, ASS ve SAMI
    MediaInfo ile yapabilecekleriniz:
    Pek çok video ve ses dosyası formatını okuyabilir
    Metin, yaprak, ağaç ve HTML gibi pek çok görüntüleme bilgisi yöntemini kullanabilir
    Görünümleri kişiselleştirebilir
    Bilgileri CSV ve HTML olarak metin halinde dışarı aktarabilirsiniz
    Dosyalarınızı incelemek için:
    1. Tarayıcınızı kullanın vehttp://mediainfo.sourceforge.net/en adresine gidin.
    2. Yazılımı indirin ve bunu bilgisayarınıza kurun.
    3. Sizden istenen yönergeleri izleyin.

Cihazın elektrikten her kesildiğinde bunu yapması uzun sürüyor. Özelliği kapatınca yapmıyor. Ya peki bu ortam kitaplığını yapmasa ne olur?

• türkçe kullanım kitapçığını nerden bulabiliriz.

bide bu tarama işinden bişey anlamadım. bu özelliği açsak ne olur. ne faydası olur

kapasak ne zararı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 29 Şubat 2012; 12:01:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.