Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.022
Cevap
14
Favori
68.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1364999&page=4

Quote:
    Originally Posted by IanD
    It concerns me that the review indicates separate PAL and NTSC models: surely by now all media players should be multi-standard.
    They are all multi-standard. It's just indicating which standard is active when it comes out of the box... The mode can be changed by pressing the reset button for 10 seconds.

It's been like that for every WD TV box made...

Having said that, in the manual it notes there's a reset button underneath the unit which, if held for 10 seconds, swaps between PAL and NTSC.

See page 8 of the booklet (page 13 of the pdf):

http://www.wdc.com/wdproducts/librar...779-705062.pdf

Kısaca makinanın altındaki reset tuşuna 10 saniye basarsan format değişiyor. Kitapçığında da aynı şey 13. sayfada yazıyor. Yukarıda verdiğim linkteki kullanma manueli pdf dosyasını indirirsen görebilirsin dostum...

• Teşekkür ederim. Bu durumda bende bir adet ürün siparişi vereyim. Umarım gümrüğe takılmaz.
  • Sipariş verdim Amazon'dan. Türkiye'ye gelince daha ucuz satılacagını düşünmüyorum. Gelince, bende izlenimlerimi aktarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 1 Aralık 2011; 0:08:06 >
  • Gelirse alayım bende.
  • Bakalım. Gümrüğe takılmaz ise, Amazon'dan almak daha uygun bir çözüm olabilir. Üstelik dün sipariş vermeme rağmen, yola çıkmış bile. Yarın engeç Pazartesi elimde olur diye tahmin ediyorum.
  • Evet, Türkiye için teslimat süresi 3- 4 gün diye yazıyor. Zaten 40 $ para alıyorlar yol için.
  • Hayırlı olsun theraptorx,
    gümrüğe takılacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz sonuçta burası Türk gümrüğü. Umarım bir an önce sorunsuzca kavuşup iyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Evet, Türkiye için teslimat süresi 3- 4 gün diye yazıyor. Zaten 40 $ para alıyorlar yol için.

www.amazon.com/gp/aw/d/B005KOZNBW/ref=redir_mdp_mobile
    Burada free shipping yazıyor kargo dahil 89 usd.
  • free shipping neresini kapsıyor ama? Türkiye yi de kapsıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

free shipping neresini kapsıyor ama? Türkiye yi de kapsıyor mu?

Maalesef kapsamıyor. Kargo parasıyla bile, Türkiye'den ucuza gelecek. Bu cihaz, Torrent'i destekliyor mu acaba?
  • ben de onun için sordum zaten. free shipping ler genelde özellikle amazon için konuşuyorum, Türkiye'yi kapsamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

free shipping neresini kapsıyor ama? Türkiye yi de kapsıyor mu?

Maalesef kapsamıyor. Kargo parasıyla bile, Türkiye'den ucuza gelecek. Bu cihaz, Torrent'i destekliyor mu acaba?

Türkiyedeki adresimi vererek ödeme ekranina geldiğime göre türkiyeyi kapsiyor.
    uluslararası kargolarda karşı ödeme olduğunu sanmıyorum.
    ama dediğiniz gibi kargo olsa bile tr'den ucuz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 1 Aralık 2011; 15:21:08 >

• Vallahi, eğer kargo bedava olursa süper olur ama ben son ekranda kargo parasını verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Vallahi, eğer kargo bedava olursa süper olur ama ben son ekranda kargo parasını verdim.

kesin karar veremediğimden kart bilgisi girmedim.
    karar için teslim aldıktan sonraki paylaşımlarınızı bekliyorum.
    89 usd + kargo (40 usd)+ gümrük (ort:50 tl)= 250 tl olarak varsayıyorum şu an.
    gümrük+kargo olmazsa 160-170 tlye geliyorki tam bir fiyat/performans ürünü diyebiliriz.
  • Tekrar almayı denedim. Tek bu seçenek çıkıyor bende ve kargo parası istiyor.
  • Kargo kesin var da asıl mevzu gümrüğe takılmasın. "Gift" (hediye) olarak işaretlesek takılmaz belki.
  • inşallah takılmaz, şayet takılırsa çok sakat bandrol falan geçirebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

inşallah takılmaz, şayet takılırsa çok sakat bandrol falan geçirebilirler.

mal bedeli alınırsa, gümrük sınırının altında kalıyor. Bakacağız artık.
  • mal bedeline bakılıyor fakat gümrük memurunun insiyatifine kalmış.
    görüntü verici bir cihaz olduğu için bandrole tabi tutabilir.
    tek tunerli sınıfına tabi tutup 90 tl ye kadar talep edebilir.
    receiver konusundan takip ettiğimden bu şekilde biliyorum.
    ama tipine bakıp muaf tutabilirde. bu iş hiç belli olan birşey değil.
  • bu arada ücretsiz kargo seçeneği standart kargoda olabilir diye düşünüyorum,yani normal posta ile.
    normal posta ile gelirse gümrüğe takılma ihtimali çok düşük.
    özel kargo ile gelirse yüzde 80 gümrüğe takılacaktır.
    Ancak standart postada takip etme ihtimali yok yani binde bir bile olsa postada kaybolma ihtimali var,uzun lafın kısası uluslararsı kargo işinde risk her zaman var.
    sipariş aşamasındaki arkadaşlar bunu araştırsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.