Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
15
Favori
68.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows XP kullanıyorum. PC'den stream yoluyla film izlemek istiyorum.

İçerik kaynağı seç
    Ağ paylaşımı
    Windows ağ paylaşımları
    Air5453
    Kullanıcı adı parola
    Dısk Yok
    Ortam yok
    Yürütmek için kullanılabilir ortam yok

Paylaşıma açtığım klasörleri alete bir türlü tanıtamadım. Özel bir yere mi açmak gerekiyor?
  • Yeni firmware gelmiş arkadaşlar. Ben hemen yükledim. Bilginize..

Yeni Sürüm : 2.02.32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 13 Ağustos 2014; 21:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sürümde mirrorcast geliyor.
    ayrıca içerik bilgisini otomatik tara var. daha önce var mıydı hatırlamıyorum.
  • Son sürümle birlikte Miracast uygulaması gelmiş arkadaşlar. Bu uygulamayı nasıl kullanacağım konusunda bilgisi olan var mı?

Android telefonla yada masaüstü pc den Digitürk play ile izlediğimiz maç yayınlarını bu uygulamayla nasıl TV ekranına aktabiliriz? Bilen arkadaşlar paylaşabilirlerse çok memnun olurum.

• Adamlar hala yeni fw çıkarıyorlar. Şapka çıkarmamak mümkün degil.

• Miracast yapabilen varmı iphone, ipad üzerinden yeni firmware ile ?

Ben sadece youtube üzerinden yapabildim, onda da anladığım kadarıyla ipad üzerindeki videoyu
    cihaz kendi youtube app çalıştırıp ordan web den kendi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Adamlar hala yeni fw çıkarıyorlar. Şapka çıkarmamak mümkün degil.

Sakin yuklemeyin, senelerdir sorunsuz calisan alet gun icinde defalarca donmaya basladi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi yükledim. Ama, hdd'yi görmedi bu kez.

• quote:

Vallahi yükledim. Ama, hdd'yi görmedi bu kez.

Aynı problem bende vardı.
    Şöyle çözdüm;

Bu görmeyen hard diski bilgisayarınıza takın,
    Hard diskin üzerin de wd tarafın dan otomatik oluşturulan ".wd_tv" klasörünü ve eğer varsa "autorun.inf" dosyasını silin.

Sonra tekrar WD ye takın. Büyük ihtimalle wd diskinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 17 Ağustos 2014; 14:42:52 >
  • Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

• Miracast yalan oldu. Çalışmıyor Nexus 5 ile denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

quote:

Şöyle çözdüm;

Hard diskin üzerin de wd tarafın dan otomatik oluşturulan ".wd_tv" klasörünü ve eğer varsa "autorun.inf" dosyasını silin.

.Ben hiç o atraksiyonlara girmedim, hdd yi takar takmaz direk tanıdı.

• kratostol kullanıcısına yanıt
    Çalışsa şaşardım zaten. Bilgi için teşekkürler.

• Dediğim gibi, islemcisi yavaş kalıyor artık.

• Bu yazilim olmamis simdi bekle ki yenisi gelsin, ben wd klasorunu sildim ilk gun, ancak makina hem yavasladi 4-5 saniye sonra komut aliyor, hem de donmaya basladi, fis cikar tak ile restart istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

quote:

Şöyle çözdüm;

.Ben hiç o atraksiyonlara girmedim, hdd yi takar takmaz direk tanıdı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: panasonicman

quote:

Orijinalden alinti: kayamtky

quote:

Orijinalden alinti: theraptorx

Ayni problem bende vardi.
    Söyle çözdüm;

Bu görmeyen hard diski bilgisayariniza takin,
    Hard diskin üzerin de wd tarafin dan otomatik olusturulan ".wd_tv" klasörünü ve eger varsa "autorun.inf" dosyasini silin.

Sonra tekrar WD ye takin. Büyük ihtimalle wd diskinizi görecektir.

.Ben hiç o atraksiyonlara girmedim, hdd yi takar takmaz direk tanidi.

Ayrintilari anlatmamistim, ben de sorun biraz daha farkliydi.
    Söyle ki;

Bu "WD Elements" hard diskimi daha önce "wdtv live gen 2" de kullaniyordum. Daha sonra "wdtv live gen 3" satin alinca ve ayni hard diski yeni cihaza takinca, hard diski görmedi.

Wd destek hattin dan yardim istedim fakat yaptiklari öneriler hiç bir ise yaramadi.

Ben de bunun üzerine bir mantik yürüttüm ve,
    eski cihaz "wdtv live gen 2 " tarafin dan otomatik olusturulan ".wd_tv" klasörünü sildim. Bunun üzerine hard diski yeni cihaza takar takmaz tanidi ve sorunum çözüldü. Ve yeni cihaz kendine ait ".wd_tv" klasörünü olusturdu.

Sorunumu böyle çözdügümü wd destege bildirdim. Bana tesekkür edip, bu bilgiyi kullanacaklarini söylediler. Kendileri bile farkin da degil böyle bir hata oldugunun.

Burdan söyle bir sonuç çikiyor;
    - Yeni bir hard diski wd tv live a takinca, hard disk üzerin de otomatik olarak ".wd_tv" klasörü olusturuluyor.

- ".wd_tv" klasörüne wd tv live cihazinin hangi jenerasyon oldugunun bilgisi yaziliyor. Yani WD cihazi hard diske, sen artik bu cihaza aitsin gibi bir bilgi yaziyor. Ne kadar saçma gelse de durum bunu gösteriyor.
    "wd gen 2" de kullanilan hard diski "wd gen 3" e takinca okumamasinin sebebi bu. "Gen 3 " cihazi hard diskteki ".wd_tv" klasöründe ki bilgiye bakarak "gen 2 " cihazini ariyor ve saçmaliyor.
    Çözüm: ".wd_tv" klasörünü silmek. Hard diski cihaza takınca yeni ".wd_tv" klasörü zaten oluşturuluyor.

Not:
    Bütün bunlari yaparken cihazin firmware versiyonu 2.01.86 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 19 Ağustos 2014; 11:52:49 >

• Yeni güncellemeden sonra ekranda şöyle bir yazı belirdi." Kur " mak için OK. bastım ama değişen birşey olmadı. Bu yazıdan birşey anlayan var mı acaba? Nedir, ne değildir? Bilen arkadaşlar paylaşabilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 22 Ağustos 2014; 14:42:33 >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    beyler bende WD TV Live var ve rtmp yani bildigimiz ip kodlarini bu cihaz uzerinden oynatabilmenin bir yolu varmi? bilgisayarda simple tv player ile yapiyorum ama ben bu cihazda bunu nasil yapabilirim?
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle media player mevzularından hiç anlamıyorum :) Konuyu detaylıca inceledim ama emin olamadım.

Benim sormak istediğim şu;

Bu cihazı wireless üzerinden modeme bağladığımda, ethernet kablosu ile modeme bağlı windowslu PC'mde ki film arşivimi kablosuz ve usb harddiske aktarmadan TV'mden izleyebilir miyim? Genellikle 1080p ve 3D film izlediğim için, her seferinde onlarca GB'lık filmi harici harddiske aktarmak zor gelmeye başladı. Eğer pc'de ki filmleri bu cihazla tv'den olarak izleyebiliyorsak; kalite vs. kaybı yaşanıyor mu? Modem üzerinden izlediğimiz filmler kotayı etkiliyor mu?

Rica ediyorum bi yardım edin, boşu boşuna 350 küsür TL bayılmak istemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Ancak, WD TV, flash flv dosyalarını okuyamıyor ve HDtv rip divxlerlede problemli, takılarak oynatıyor. söyliyim.

Flash ve flv dosya konusunu bilmiyorum ama su ana kadar okumadığı filmi olmadı.

bende WD TV Live var ve rtmp yani bildigimiz ip kodlarini bu cihaz uzerinden oynatabilmenin bir yolu varmi? bilgisayarda simple tv player ile yapiyorum ama ben bu cihazda bunu nasil yapabilirim?http://................ bu sekilde baslayan rtmp kodlari falan var bilgisayarda sorunsuz ama bu aygit uzerinden nasil calistirabilirim.
    tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.