Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL TV Live 'Streaming Media Player' ( İmal tarihi: kasım2011) anakonu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
14
Favori
68.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulk

quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Arkadaşımın makinesinde bir sıkıntı baş gösterdi.

Filmin üzerine gelip oynatma düğmesine basınca başlayacakmış gibi ekranın ortasında işaret dönmeye başlıyor ama film bir türlü başlamıyor ancak kapatıp açtıktan sonra düzgün çalışmaya başlıyor yada filmin ortasında aniden duruyor tekrar başlatmak gerekiyor ve bunu çok sık yapıyor.

Acaba bu sorunu yaşayan yada çözen oldumu, yardım edebilirseniz sevinirim...

Ayni sorun bende de oluştu. Siz bu sorunu çözebildinizmi.

Cevabım biraz geç oldu, çünkü sorunu bende yeni çözdüm.

Sorununuz ISINMA problemi. Sorun sadece size özel değil, aynı sorunu bende yaşıyordum, bu cihazın standart sorunu.
    Isınma sorununu nasıl çözdüğümü verdiğim linkteki sayfanın sonunda yazım da okuyabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54603624/mpage_15/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 21 Kasım 2015; 8:25:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Arkadaşımın makinesinde bir sıkıntı baş gösterdi.

Filmin üzerine gelip oynatma düğmesine basınca başlayacakmış gibi ekranın ortasında işaret dönmeye başlıyor ama film bir türlü başlamıyor ancak kapatıp açtıktan sonra düzgün çalışmaya başlıyor yada filmin ortasında aniden duruyor tekrar başlatmak gerekiyor ve bunu çok sık yapıyor.

Acaba bu sorunu yaşayan yada çözen oldumu, yardım edebilirseniz sevinirim...

Cevabım biraz geç oldu, çünkü sorunu bende yeni çözdüm.

Sorunum ısınma problemi değilmiş.
    WD cihazımı bir HDMI Switch e bağlamıştım. Bağladıktan sonra film oynattığım da, filmlerde takılmalar, donmalar oluyordu.
    HDMI Switch de bir problem olmamasına rağmen, wd yazılımının bu hdmi switch i beğenmediğini düşünüyorum.
    HDMI Switch i aradan çıkarttım, sorun düzeldi.
    Tavsiyem WD ile TV arasına hiç bir cihaz sokmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Ağustos 2016; 19:13:44 >

• elimde kullanmadığım western digital live play var isteyene 50 TL ye verebilrim.
  • Bu cihazın bayadır kullanıcısıyım ama ilk defa başıma şöyle bir şey geldi. Bir tane Mp4 dosyasını sadece ses olarak görüyor. görüntü yok. Cihazda sorunsuz açan mp4 dosyalarının görüntü codeclerine baktım karşılaştırdım ikisinide bir fark yok. Anlayacağınız birini görüntü ses olarak sorunsuz açarken başka bir mp4 dosyasını sadece ses olarak açıyor. Pc de açarken sorun yok ama. En olmadı mkv çevirici denicem artık. Program tavsiyesi olan var mı?
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Isınma sorununu uzun zaman önce çözmüştüm istersen paylaşırım.
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Bende WD Tv live hub modeli var. Gerçi çok ısınmıyor ama bilgi amaçlı nasıl çözdüğünüzü açıklayabilir misiniz?
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    5 volt bilgisayar fanı aldım ince olan. Farketmez incelik gerçi. 5 voltluk fan yüksek devirde dönüp kafa ütülemesin diye 3.3 civarına devre yardımıyla düşürdüm. Size rahatsızlık vermezse devreye de gerek yok. 5 volt usb şarj adaptörü, bir de wd tv live ebatlarında bir fan. Fanı wd tv nin altına koydum fanın altını da conta tarzı kaucukla yükseltip ayak yaptım hem havayı çeksin hem de yere titreşim yapmasın diye. Çok sessiz dB de çok rahat soğutuyorum. Öyle ısınma kasılma sorunu yok ısıdan dolayı. isteyen olursa resmini yüklerim.
    cevap için teşekkürler. Ayrıntılı resim paylaşabilirseniz sevinirim. Saygı ve selam ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 26 Nisan 2016; 17:23:02 >
  • erdal73 kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkür ederim.
  • Arkadaslar merhabalar.

Hdd veya flasbellek virus varsa media player'a da virus bulusalir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wd TV live stream var bende 2011 de çıkar çıkmaz almıştım. Aradan 6 yıl geçti. Dün yine yazılım çıktı bildirimi geldi. Güncelledim. Hızı arttı. Wd cihazını unutmuyor👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wd live media player satılıktır..

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-wd-live-media-player-gen-2-293199412/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

Yeni firmware gelicek mi acaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu yeni sürüm gelmeyeli?

Yeni firmware gelmiş arkadaşlar. Ne gibi yenilikler var bakalım göreceğiz. Ama uzun bir aradan sonra yeni bir fireware gelmesi ilginç oldu. Adamlar hala teknik desteği kesmediler helal olsun valla. Bunda yeni ürün çıkmamasınında payı var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 30 Nisan 2016; 16:24:37 >
  • Aslında yeni cihaz 2014 de çıktı. Tipi stream ile aynı. Adı wdtv media player.

• prosecutor kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sana. Destek veriyor wd cihazlarına. Miracast özelliği harika olmuş. Telefonumu tv ye yansitiyorum artik. Daha kullanışlı olmuş. Ama çoğu uygulama bolge nedeniyle açılmıyor.

• the-music kullanıcısına yanıt
    Bulaşmaz. Çoğu virus Windows için yaziliyor ve exe uzantılı oluyor. Wd tv ise linux tabanlı olduğu için virüs wd tv de çalışmaz.

• Saol hocam.

• Wdtv dolby atmos u bitstream edebiliyor. Marantz nr1606 receiverime hdmi ile bağlı wd. 7.1 yaptım sistemimi.madmax furry road 7.1 dolby tru-hd oynatınca receiver kendiliğinden atmosa geçti. Çok farklı bir deneyimmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 21 Mayıs 2016; 8:39:38 >
  • Arkadaslar merhabalar.

2.gen wd tv var.
    15-20 dakka sonra filmlerde takilma oluyor.

Sanirim donanimsal bisey.
    Istanbulda oturuyorum.
    Wd tv servisi nerde vardir.

Veya baktirabilicegim bir yer var mi?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.