Şimdi Ara

Western Digital TV Media Player dan HDMİ GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz ethernetsiz versiyonu, Composit den (SCART) görüntü geliyor. Ancak HDMI dan görüntü vermiyor. Ayarlardan HDMI modunu seçiyorum işe yaramadı. 4 farklı HDMI kablosu denedim. Ömrüm boyunca ilk defa böyle cins bir durumla karşılaşıyorum. Nerede hata yapıyorum. Bu cihazdan 2.el 2 tane aldım, ikisi de aynı şekilde hdmi dan görüntü vermedi. Bu kadar tesadüf olamaz diye düşünüyorum. Neyi atlıyor olabilirim. Kullananlar arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. ( Eski v1.2 hdmi kablo mu bulmalıyım mesela)

Western Digital TV Media Player dan HDMİ GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 27 Haziran 2019; 1:44:16 >

• Bir forumda şöyle bir yorum okudum.

Alıntı " WD TV'nin HDMI portu probleml vardır. Ben de kullanırken HDMI kablosuna en ufak bir temasta sinyal kesilirdi. Bazı forumlarda, WD TV'nin HDMI portunun normallerine göre bir miktar daha içeriye doğru yerleşmiş olduğundan dolayı kablonun sokete tam oturmadığından bahsedildiğini ve problemin HDMI kablosunun plastik kısmının maket bıçağı ile bir miktar kesilerek içeri giren metal ucun daha uzun olmasının sağlanarak problemin çözüldüğünü okuduğumu hatırlıyorum."

Bunu denemeyi düşünüyorum. İnşallah işe yarar.
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Bende de biraz farklı ama benzer sorun var.
    HDMI den 42"Philips TV ye görüntü sorunsuz geliyor ama 32"LG ve 55" OLED TV ye HDMI üzerinden gelmiyor.Daha doğrusu medya player açılış ekranı geliyor sonra "no signal" diyor.TV lerin hepsi de 1080P ayarlı.Philipste sorun yok fakat diğer 2 LG TV açılış ekranını verip sonra görüntüyü kaybediyor.Anlamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Bende de biraz farklı ama benzer sorun var.
    HDMI den 42"Philips TV ye görüntü sorunsuz geliyor ama 32"LG ve 55" OLED TV ye HDMI üzerinden gelmiyor.Daha doğrusu medya player açılış ekranı geliyor sonra "no signal" diyor.TV lerin hepsi de 1080P ayarlı.Philipste sorun yok fakat diğer 2 LG TV açılış ekranını verip sonra görüntüyü kaybediyor.Anlamadım bir türlü.
    Çatır çatır çalışması lazım aslında. 3 tane media player denedim hepsi çalışıyor ama WD sorunlu, sonradan görüntü gitmesi no signal aslında bu ürünün ne kadar beş para etmez kalitesiz bir ürün olduğunu gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.