Şimdi Ara

Western digital ve 2 adet z5500 baglama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 adet z5500 var, hali hazirda ikisini ayni anda western digital film oynaticiya baglamak istiyorum, western digitalde de sadece bir optik cikis mevcut, optik cikisi cogaltbilecek kablo var mi piyasada? Yurtdisi siteleri de olabilir, sorun olmaz, alirim

Bu aparattan istemiyorum, 2 z5500 de ayni anda calismali, iksinden de ayni anda ses gelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montecristo35 -- 26 Ağustos 2010; 1:47:07 >

• bunu niye yapmak istediğini anlamadım 2 kat güç almak için mi?

yurt dışına gerek yok

türkiyede de var

http://www.kablokonnektor.com/Optik-Adaptor.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

bunu niye yapmak istediğini anlamadım 2 kat güç almak için mi?

yurt dışına gerek yok

türkiyede de var

http://www.kablokonnektor.com/Optik-Adaptor.aspx

Isin asli soyle, yurtdisinda oldugum icin yurtdisi siteleri de olur dedim daha onceden kampanyadan z5500 aldim, o zaman sanirim tl karsiligi 420 ye almistim, gecenlerde de acaip bir sekilde indirim vardi, sanirim raf urunu diye indirimde idi, reyonlari gezerken gozume takildi z5500, uzerinde de yari fiyati yazdi, 2. ise yaklasik tl olarak 300 gelmis oldu, hali hazirda sinema salonu yapacagim, profesyonel cihazlardan anlamadigim icin ve istemedigim icin( o kadar cok para verecek kadar bas,uydu vb. aletlere ilgim yok) bu yonteme bas vurdum, sanirim gercekten deprem etkisi yaratak bir ses sistemi olacak!

Ayrica, yardimlarin icin tesekkurler lakin verdiginiz linkte, yukarida eklemis oldugunuz cogalticiyi bulamadim? ceviricinin adi nedir?
    2. duzenleme; SAyfanin asagi tarafinda imis gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montecristo35 -- 26 Ağustos 2010; 11:58:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.