Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL WD5001AALS Caviar Black 500GB 32MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
15.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugünlerde deli gibi yer sorunu çekiyorum ve yeni bir HDD almak istiyorum.

Aklımda SEAGATE 500GB 32MB cache modeli vardı fakat okuduğum kadarıyla sorunları çok.

Şuan bende SEAGATE 250GB 410AS var ve,

WESTERN DIGITAL WD5001AALS Caviar Black 500GB 32MB SATA2 almak istiyorum.

Nasıl bilirdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DimDirect -- 9 Aralık 2008; 12:14:55 >

• gecen cumartesı WD 500 gb black caviar serisi satın aldım bayram dolayısıyla az vaktım oldugu için küçük bır teset yaptım en yakında ekleyecegım sımdılık alınabılır dıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

gecen cumartesı WD 500 gb black caviar serisi satın aldım bayram dolayısıyla az vaktım oldugu için küçük bır teset yaptım en yakında ekleyecegım sımdılık alınabılır dıyorum
    teeKin

Bana ses, gürültü, performans konusunda fikrini belirtir misin?

Ben yarın almayı düşünüyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

gecen cumartesı WD 500 gb black caviar serisi satın aldım bayram dolayısıyla az vaktım oldugu için küçük bır teset yaptım en yakında ekleyecegım sımdılık alınabılır dıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

hd tune okuma yazma performansını koyarsan iyi olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

hd tune okuma yazma performansını koyarsan iyi olur hocam

Alıntıları Göster
    Koskoca Forum DonanımHaber'de bu WD'yi kullanan 1 kişi (teeKin) mi var?
    Yok mu yardımcı olabilecek bir arkadaş..

• quote:

Orijinalden alıntı: DimDirect

Koskoca Forum DonanımHaber'de bu WD'yi kullanan 1 kişi (teeKin) mi var?
    Yok mu yardımcı olabilecek bir arkadaş..

Alıntıları Göster
    Valla bende 2 gun Önce hepsiburada dan sipariş ettim Daha Tedarik Sürecinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatterpilleR

Alıntıları Göster
    almak isteyenler bu testlere bakabılırler benım ıcın yeterlı sadece depolama amaçlı kullanıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CatterpilleR

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr NO

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    Bende bununla Seagate 7200.11 serisi arasında kaldım. Fiyatları neredeyse aynı. Alan arkadaşların özellikle ses ve hız konusundaki önerilerini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr NO

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

Aynen

Sonunda kargoya yollandı bekliyoruz umarım saglam bişey çıkar fakat hdd de ncq teknolojisi yok galiba

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

Aynen

Sonunda kargoya yollandı bekliyoruz umarım saglam bişey çıkar fakat hdd de ncq teknolojisi yok galiba

Alıntıları Göster
    epeydir hdd almayı düşünüyorum bu ürünü araştırıyorum bu konuyu gördüm 2 adet alıp raid yapmak istiyorum bu ürünü tavsiye eden bir kaç arkadaşım oldu.Sizce nasıl olur ???

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAKINCI

epeydir hdd almayı düşünüyorum bu ürünü araştırıyorum bu konuyu gördüm 2 adet alıp raid yapmak istiyorum bu ürünü tavsiye eden bir kaç arkadaşım oldu.Sizce nasıl olur ???

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben aldım Ürünü Sesi zaten bırakın sesle ilgili bişey yok tavsiye ederim saglam ve kaliteli mal
  • quote:

Arkadaşlar ben aldım Ürünü Sesi zaten bırakın sesle ilgili bişey yok tavsiye ederim saglam ve kaliteli mal

Alıntıları Göster
    Testlerde hızı biraz düşük gibi geldi bana. Yani 7200.11 max. 110mb/sec i buluyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Testlerde hızı biraz düşük gibi geldi bana. Yani 7200.11 max. 110mb/sec i buluyor bildiğim kadarıyla.

Alıntıları Göster
    Ürünü kullanan arkadaşlar ses konusunda bizlere bilgi verebilirler mi?

Ayrıca şu an için internette gözükmüyor nereden satın aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Ürünü kullanan arkadaşlar ses konusunda bizlere bilgi verebilirler mi?

Ayrıca şu an için internette gözükmüyor nereden satın aldınız acaba?

Alıntıları Göster
    memlekette stoklar tükendi herhalde bende bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: marcorcun

memlekette stoklar tükendi herhalde bende bulamadım

Alıntıları Göster
    Stoklara girer canını sıkma ama önemli olan performans ben en çok sesini merak ediyorum.
    western dijitalin resmi sitesinde hep çok performasnlı hızlı gibi terimler var ama sessizlik konusunda hiçbir ifadeye rastlamadım..

• quote:

Stoklara girer canını sıkma ama önemli olan performans ben en çok sesini merak ediyorum.
    western dijitalin resmi sitesinde hep çok performasnlı hızlı gibi terimler var ama sessizlik konusunda hiçbir ifadeye rastlamadım..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: altrea

performanstan daha çok sessizliğe önem veriyorum seagate gibi orkestrayı kurarsa bir anlamı yok ama kullananlar sesi olmadığı yazmış ilerleyen günlerdede çıkmaz umarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: marcorcun

quote:

performanstan daha çok sessizliğe önem veriyorum seagate gibi orkestrayı kurarsa bir anlamı yok ama kullananlar sesi olmadığı yazmış ilerleyen günlerdede çıkmaz umarım :)

Alıntıları Göster
    hiç bir stokta kalmamış haftalardır bekliyorum bence segate bin basar segate kadar ısınan disk gormedim bende 500 gb war ncq lu sadece 4 gb bos alan kaldı harici diske bağlı usb ile data dan data ya geçerken hızlı geçişlerde disk süreki kitleniyor formatladım baska yere kopyaladım 250 gb kadar herşey normal veya 300 gb da fakat full doldurunca kafası karışıyor diskin

ben daha çok hitaci diskleri merak ediyorum bi ara heryerde reklamları vardı herkes memnundu fiyatıda çok uygundu fakat internette alışveriş sitelerinde aradığımda yüksek kapasiteli disklerini bulamadım bir anda popülerlğini yitirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker90

hiç bir stokta kalmamış haftalardır bekliyorum bence segate bin basar segate kadar ısınan disk gormedim bende 500 gb war ncq lu sadece 4 gb bos alan kaldı harici diske bağlı usb ile data dan data ya geçerken hızlı geçişlerde disk süreki kitleniyor formatladım baska yere kopyaladım 250 gb kadar herşey normal veya 300 gb da fakat full doldurunca kafası karışıyor diskin

ben daha çok hitaci diskleri merak ediyorum bi ara heryerde reklamları vardı herkes memnundu fiyatıda çok uygundu fakat internette alışveriş sitelerinde aradığımda yüksek kapasiteli disklerini bulamadım bir anda popülerlğini yitirdi

Alıntıları Göster
    Eğer data transferi yaparken harddisk sıkışıp kitleniyorsa güç kaynağın yetmiyor olabilir.
    Çünki diğer cihazda USB'den enerji alıyor.Yani kilitlenme seageta ile ilgili olmayabilir.Power suplyni kontrol etmelisin.Markalı olması lazım..

• quote:

Eğer data transferi yaparken harddisk sıkışıp kitleniyorsa güç kaynağın yetmiyor olabilir.
    Çünki diğer cihazda USB'den enerji alıyor.Yani kilitlenme seageta ile ilgili olmayabilir.Power suplyni kontrol etmelisin.Markalı olması lazım..

Alıntıları Göster
    quote:

yani arkadaşım harici disk kutusunda mi diyorsun problem? çünkü kutunun içinde disk! kutunun markası evesert

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.