Şimdi Ara

western dijital 750gb hd problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce aldığım wd hdyi sorunsuzca kullanıyordum bu hafta macbook pro aldım taktım gayet güzel çalışıyordu ertesi akşam dosya atmak için macbooka bağladığımda hd okuyamama uyarısı verdi. hemen windows yükle dizüstüne taktım hdyi ama nafile hdyi görüyor sürücü olarak ama herhangi bir simge vs olarak görmuyor sadece western dijital elements aygıtı yüklendi uyarısı veriyor. İnternetten disk kurtarma için pekçok program indirdim ama hiçbiri hdyi görmedi görsede üzerinde işlem yapamadı? Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Hddeki bilgileri nasıl kurtarabilirim?

• İçindeki veriler önemli ise HDD kutusundan çıkarıp bilgisayara ya da başka bir HDD kutusuna takarsanız yüksek ihtimalle çalışacaktır, genellikle bir darbeye (düşme vs.) maruza kalma olmadıysa veya HDD tam kapanmadan (güvenli kaldır) kullanmadıysanız sorun HDD kutusu kaynaklıdır.
    Garantisi devam ediyor ama içindeki verileri almadan gönderirseniz size boş olarak ve yeni ya da tamir edilmiş olarak geri gelecektir.
  • Kutular çok çabuk bozula bilen bir parçamıdır? Birde biz söktük kutuyu zarar vermeden ama gözüken uclar pek tanıdık gelmedi sanırım hd ile ara bir bağlantı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.